Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
truefx
aktív tag
Valaki tud mutatni egy jól működő Cutter fittet SSD bányászathoz? Kedvet kaptam. Csak engizéshez nem annyira. Szóval ha engi nélkül felejtős (pl. thruster) akkor nem érdekes.
-
warcat
veterán
válasz truefx #43251 üzenetére
rakj rá egy harmadik subsurfacet is, az elején szerintem kelleni fog.
Ha nem a tojást farmolod (és még akkor is) hiányozni fog az a grade 5 dirty drive,de működik.A build innen kölcsönözve : Subsurface mining builds
[ Szerkesztve ]
EA: It's in the crate!
-
-
oke
senior tag
FC vásárlásnak van valami követelménye, szükséges szintelérés? Abban gondolkozom, hogy összebányásznám a szükséges pénzt és az FC-vel állnék neki mérnökölni, úgy könnyebb lenne az utazgatás. Elrugaszkodott ötlet?
-
warcat
veterán
Lehet ám még növelni a mókát, most gondolkozok azon, hogy alt fióknak (ha már van) adok egy fleet carriert...
ha megpakoltatod bányászokkal ilyen 1.1 milliós ár környékén és kivárod míg újból 1.7m lesz valahol, 20 000 darabbal számolva eléggé elborult a haszon még ha neked is kell kipakolni végülEA: It's in the crate!
-
Peppo
őstag
válasz warcat #43256 üzenetére
Sokan csinálják ezt. Sőt, most már 1,1-et sem fizetnek érte, mert jó eladási hely nincs, és az FC-k se nagyon mozognak. A bányász gyakorlatilag rá van kényszerítve, hogy helyben adja el. Nekem is pár napja van a raktérben 4k gyémánt, azt még megvárom, hogy jó áron eladhassam. Bányászatot nem nagyon űzöm már, van 15M a számlán, bőven futná egy tartalék FC-re is, ha egyszer beszereznék egy másik accot. De nem hiszem, hogy lenne türelmem egy másik karaktert is kihúzni.
-
cabala1
tag
Elkezdtem járni a nagyvilágot... nem mentem most messzire, csak úgy kb. 1.500 fényévre, hogy körülnézzek mit lehet még felfedezni, hol nem járt még senki.
A legnagyobb gondom az, hogy hiába van soksoksok milliárdnyi galaxis feltérképezetlenül, nem értem hogy ezt miért kell nekünk játékosoknak kitalálnunk. Gondolok arra a legegyszerűbb tényre, hogy csak akkor derül ki, hogy volt-e már valaki ott, ha konkrétan belépünk az adott rendszerbe.
Ez elég kár Ráadásul nevetségesen kevés összeget adnak az új rendszer leadásért.
Az Eddb/edsm/inara is akkor hasznos igazán, ha mindenki használná. Ne felejtsük el, hogy az összes külsős tervező program is csak azokat a rendszereket számolja, amit leadtunk nekik. (Neutron planner, FC route planner, Road to Riches, stb., stb.)Tegnap egész napos explorerkedéssel 80mCr-et kerestem. Nem rossz, de lehetne jobb is.
[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
Kipróbáltam 256t cargoval és 16 limpettel. Még a bénázás mellett is kb. 20 perc alatt tele volt a raktér. Ez már nem a nyugodt, várakozós gyűjtögetés, kell mozogni a hajóval, hogy optimális legyen, de akkor viszont nagyon gyors.
Nyilván a jelen feltételek mellett nem éri meg, mert minél nagyobb raktérrel érdemes menni a cooldown miatt, de amúgy jó poén.
-
cabala1
tag
Szia Duvi! Természetesen nem a pénz érdekelt, hanem inkább az új felfedezés varázsa - minél több új szűz rendszert feltérképezni. A R2R is a már felfedezett rendszerek statisztikáit osztja meg, ezért lehet pontosan tudni, mennyi az annyi. Érdekes, hogy a legtöbb pénzt azok a bolygók hozzák, ahol van terraformálható bolygó (2-3 millió/db.)
Játékórában ez kb 6-7 óra lehet. Ezt úgy képzeld el, hogy ha végre találok egy szűz rendszert, ahol tényleg senki nem járt még átutazóban sem, akkor teljesen felfedezem a rendszert, a gyűrűket is leszkennelem és mappolom a terraformálhatóakat, és amik legalább 1mCr-et hoznak.Az a technikám, hogy kiexportálom a környező rendszerek listáját 30-40 fényév távolban és összehasonlítom első szűrőként, hogy az EDSM adatbázisában benne van-e. Ha nincs, akkor ugrok csak oda - és akkor is csak minden tizedik üres. Ami igazán jó érzés, ha olyan rendszert találok, ahol még senki nem járt és van benne mindenféle gyűrű, EL terraformálható stb. stb.
Ezért írom, hogy kár hogy maga a játék nem teszi lehetővé ezt a szűrést, miközben milliárd felfedezetlen rendszer van még.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Én maradtam a 9 limpetnél, még azok is várnak rám és kiröhögnek mennyit bénázok a fúró belövésével. Átraktam a felső HP-kra a missileöket, de így is 3 elfogy egy kör alatt. Sok lepattan. Ma megpróbálom átrakni alulra. A szárnyakra lehet teszek lézert, tegnap 10 perc tojásfarmolás után nyomott egy rebootot a router. Nagyon örültem neki. Ha lett volna nálam lézer, nem kellett volna mennem "kényszerpihenőre".
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
Peppo
őstag
Persze, értelme csak akkor van, ha gyorsan szeded ki a cuccot az aszteroidából. Egyébként csak tétlenül várakoznak.
Cutteren nem próbáltam még az alsó 4-es hardpointot, hogy az mennyire jó. Általában elég a két elöl lévő kettes, de raktam egyet az egyik szárnyra is, és a könnyebb lövéseket azzal csinálom. Így tuti nem fogy el egy kör alatt.
Ha szakad a net, még mindig átmehetsz a másik tojáshoz, ill .ha találsz egy jobb aszteroidát, azzal is ugyanúgy lehet használni a fighter trükköt. -
duvi
nagyúr
válasz cabala1 #43261 üzenetére
Ha szűz rendszerekre vadászol, akkor érdemes a galaxis síkjától jóval feljebb vagy lejjebb menni és ott elindulni. Nem tudom az aktuális adatokat, de még mindig nem értük el az 1%-ot se a felfedezett rendszerekkel. Nem tudom, hogy ismered-e, ezért belinkelem a Galactic Mapping Project és a polygon oldalát, amik ezzel a témával foglalkoznak.
Érdekes, hogy a legtöbb pénzt azok a bolygók hozzák, ahol van terraformálható bolygó (2-3 millió/db.)
Ez szándékos a fejlesztők részéről és az explo "fizetéstáblázatban" jól látható a a különféle égitestek jövedelmezősége.[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Azt hiszem én vissza ülök a kondába. Lehet a fed pilóta jogsimmal nem tudok birodalmi hajókat vezetni, vagy az is lehet a túlzott onion head miatt már remeg a kezem, de van, hogy minden 5. sub-surface missile talál be, és még akkor sem garantált, hogy az mini gameet nem rontom el. A reflexeim sem a régiek ezekszerint. 3 missile launcherrel kapartam most össze kemény 355 t LTD-t. Megint uninstall közeli állapotba kerültem. Gondoltam töltök fel videót, hogy mit csinálok rosszul, de inkább letettem róla, mert úgy felkapnák, hogy Youtube már fizetne a megtekintésért. Pár napra pihentetem a játékot.
-
cabala1
tag
Nyugi Én is kb. ugyanolyan béna voltam... levettem minimálra a grafikát és a lehető legkisebbre a felbontást, mert azt vettem észre, hogy ennél a játékrésznél nagyon is számít a gép ereje (már ha PC-n játszol). Nézd meg, hátha...
És próbáld inkább a lassan forgó asztit, amit lejjebb posztoltam. Én azt farmoltam ki és hoztam vele össze pár nap alatt 16k LTD-t.
Ez az: lassú aszti[ Szerkesztve ]
-
cabala1
tag
Hát ez az, hogy még 1% sincs - és ezért zavar az, hogy a SOL 200ly körzetéről se tudjuk hogy mely rendszerek nincsenek felfedezve - miközben van közös UC-nk, de mégis "kénytelenek" vagyunk saját játékos adatbázisokat használni.(Én is találtam már véletlenül szűz rendszert, amikor a srácokkal vadásztuk az LTD3-akat.)
Ja és szerintem bugos is sok helyen: most is találtam olyan rendszert, ahol a központi csillagnak még nem volt felfedezője, de benne az EL-t már megtalálta valaki.
-
Peppo
őstag
Nem a hajón múlik. Én azt vettem észre, hogy ha telibetalálom a SSD-t, akkor kb. mindegy, milyen szögből lövök, be fog találni, ellenben, ha kicsit mellé megy, akkor már laposabb szög esetén gyakran lepattan. A hajó legfeljebb akkor számít, ha manőverezel is a lövöldözés közben, de erre kb. semmi szükség. Ha simán megállsz, a Tojás előbb utóbb feléd fordul, és feltárja testének nyílásait. Még csak mozdulni sem kell érte.
Az idegeskedés egyértelműen nem tesz jót az óránkénti hozamnak. Mikor felhúzom magam néhány félresikerült lövés miatt, akkor utána csak még rosszabbul megy. De nem érdemes ezen idegeskedni. A resetelés egy pillanat, és utána újra ott a teli aszteroida. Azzal sem érdemes törődni, hogy a vékonyabb kék csíkokat célozzuk, mert egyrészt nem látom megerősítve, hogy azokban tényleg több a kavics, másrészt meg ahogy már mondtam, a reset egy pillanat. Nincs mit idegeskedni, az a helyzet. Ezt kell csak belátni, és máris könnyebben fog menni dolog.
És persze gyakorolni kell. Ez azért kicsit összetettebb művelet, mint a lézerezés (és még azt is sokan borzalmasan csinálják).
A gyakorlás idejére meg tegyél fel akár több SSD rakétát is. A 3 nagyobb hp-n maradhat fegyver, ha esetleg harcolni akarsz valakivel (teljességgel elkerülhető), a kettesekre meg mehet az SSD, aztán lesz lehetőséged próbálkozni bőven. Majdnem 400 lövés. Ill. még több, ha szintetizálsz hozzá további lőszert. -
pcnet
addikt
válasz cabala1 #43266 üzenetére
Köszi! Követem a topicot, de ezt a hozzászólásodat valahogy mégis sikerült átugranom. PC-n játszom, igen. Szerintem inkább a Cutter HP-jait nem bírom megszokni. Hol alá kell lőni, hol pont a depositra, pedig ugyan azon a HP-n lévő missile launcherrel lövöldözök. Anacondával két darab 3A-s collector controller volt, de nem győzték hordani a szajrét, itt meg csak röhönek raktam. Olyat is sikerült összehoznom, hogy a visszapattant lövedékkel az összes hajó alatt várakozó limpetet sikerült kinyírnom. Tradelni imádtam Cutterrel, de bányászatra nekem nem vált be sajnos. Már úton van a konda, Cutter pedig egy FC-en pihen szétszerelve. Leszedtem már róla mindent ami kelleni fog kondára. (PP, refinery, missile launcherek, pulse wave analyzer, SB-ek stb...) Ha estig sikerül lenyugodnom, lehet megyek még egy kört Cutterrel, de szerintem inkább felmálházom a kondát.
Peppo: igen, folyamatosan manőverezek, 4 pip az ENG-en, 2 a SYS-en ha ütköznék. Ráadásul a joyom (hotas x) csak a fel-le thrusters van beállítva a "billenő" gombra. Hatswitchel tudok minden irányba manőverezni ha kintvannak a talpak, de azt írja, ha kint a fighter, nem engedhetem ki. Így amíg a mini game megy, szépen forog alattam a tojás, újabb lövéhez újra rá kell manővereznem a depositra. G5 thruster tuning van egyébként Cutteren.
[ Szerkesztve ]
-
cabala1
tag
Várj duvi. Az R2R csak azokat a rendszereket tartalmazza, amiket felvittek pl. az EDSM-be. (Az EDSM halmaza biztos, hogy kisebb mint a központi Braben bácsiéké, mert nem mindenki használ külső "leadó" programokat, mint pl. EdDiscovery.)
Én most arról az anomáliáról beszélek, hogy belépek a rendszerbe, a központi beugró csillagnak nem volt felfedezője, de a rendszeren belül az egyik bolygónak meg igen. Ez teljességgel lehetetlen. (Hacsak a program még kezdeti szakaszában próbálgatták és ezeket aztán benne hagyták.) -
duvi
nagyúr
válasz cabala1 #43271 üzenetére
A Beyondnál bevezetett új explo rendszernél történt egy - nem tervezett? - reset. Mi is onnan tudtuk meg, hogy az SSL-nél újra fel lehetett fedezni az eddig ismert rendszereinket, ráadásul first exploként is! Lehet, hogy ekkor történt ez a kavarodás, de ez csak egy tipp.
-
warcat
veterán
Aki érintett már gondolom észrevette, de megint lehet jó áron kiszórni gyémántot.
-
duvi
nagyúr
Szerdán jön a következő patch, hétfőn a patch notes...
"Greetings Commanders! A patch is coming on Wednesday next week (15 July) containing bug fixes. Patch notes are expected to be released on Monday." -
oke
senior tag
válasz warcat #43220 üzenetére
Megpróbáltam ezt a fighteres dolgot, de nekem nem marad ott 27 km-en a hajó. Mindig közelítenek egymáshoz. Az "anyahajó" paneljén (4-es gomb) kell deactiválni a thrustert? Majd bányászat előtt visszakapcsolni?
Az egész fighteres dolgot a legelején kell megcsinálni, vagy az első kör bányászata után? -
warcat
veterán
Hányadika is van ma? Maradt vélhetően 6 napod.
Kibányászod a követ.
Kikapcsolod a thrustert.
Kilövöd a fightert, elrepülsz ~27 km távolságra.
Kikapcsolod a fighter hajtóművét.
Visszaváltasz a hajóra - nem mindig sikerül a reset elsőre, a legelsőnél rá szoktam duplázni.
Visszakapcsolod a hajón a thrustert.
Bányászol.EA: It's in the crate!
-
pcnet
addikt
A legelején kell kiengedni a fightert, majd egyből kilapcsolni a thrusterst. Amkor nem fog utánad menni amíg boostolsz a tojáshoz. Valamint a hajódon is ki kell kapcsolni a thrusterst mielőtt átülnél a fighterbe. Mikor vissza ülsz a hajódba, vissza kell kapcsolni és analizis módba kell váltani, mert a fighter amutatikusan combat módba vált.
Szerk: Megelőztek. Én mindig fighter kipakolással kezdek, csak utána keresem a tojást. Mindig elég egyszer váltanom, nem tudom ennek köze van e a fighter kipakoláshoz.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Én ráállok a középső hotspotra, (0 km), kijelölöm a gázóriást, ráfordulok a hajó orrával, majd elkezdek emelkedni a mező fölé. Ezután engedem ki a fightert. A gázóriás felé megyek vele 2-2.5 km-t, majd kikapcsolom a thrusterst. Így a tojástól ~25 km-re lesz. Ez így teljesen jó, mert 26-27 km-re már elkezdi irogatni, hogy nagyon eltávolodtam a vadásztól és ha 30 km-t átlépem, felrobban. Szóval igen, a 25 km pont ideális távolság lesz.
Próbáljátok ki Ti is, hogy a markertől nem messze kiengeditek már a vadászt. Most elkalandoztam, eltávolodtam 30 km-re, nyomtam egy boostot, hogy minél előbb biztonságos távolságba érjek, de neki drifteltem egy aszteroidának, így lekéstem és felrobbant. Kiengedtem egy másikat, eltávolodtam vele a hajótól 20 km-re, de mikor vissza ültem a hajómba, tényleg a lepusztított tojás fogadott, újra meg kellett csinálnom a váltást. Mikor a hotspot markernél tettem ki, egyszer sem fordult elő, minden egyes váltásnál újra töltődött a tojás.
-
Gabesz87
veterán
Annak mi az oka, hogy amikor nagyob állomásokról kihajózok, a kék kapu pirosan villog, és ciripel? Mintha valami gáz lenne.
-
warcat
veterán
Érdekességképp: most hoztam el 646 tonna ltd-t a tojástól egy totál alap (semi engineering) és pajzs nélküli Typhe 9 Heavy-vel
-
pcnet
addikt
Összekapartam 9 milliárdod. Viszont most, hogy megvan a pénz az FC-re, felmerült bennem a kérdés, hpgy érdemes e megvenni és valahol a tripla LTD hotspotos rendszer szomszédságában leparkolni vele? Hisz 1.2 milláért el lehet adni másnak a gyémántot, akkor mit szöszöljek vele? Gondolom az eladási helyre be se tudok ugrani, mert tele lehet a rendsze FC-kkel. Megint csak szomszédos rendszerből kellene áthordani a rakományt. A végcél is az lenne, hogy az FC-m egy mobil állomás legyen amit leparkolok egy hazRES vagy CNB mellé és restock, refuel és repair miatt dokkolnék rajt. De gondolom minden CNB és hazRES mellett szintén lesz x db FC amire én is dokkolhatok. Szóval felmerült bennem a kérdés, hogy jó üzlet e az FC? Szükségem van rá? Egy hete FC-ért farmolom a tojást és most a cél előtt elbizonytalanodtam. Annyi már az FC, hogy mozdulni nem lehet tőlük. Este Inarán kerestem egyet ahol jó áron veszik a gyémántot. Galaxy Mapen ránéztem a rendszerre, hemzsegtek az FC-k. Végig néztem mindet, mindegyikre rávittem az egérkurzort, mire megtaláltam a kiszemeltet valahol a sor 80%ánál. Gondoltam ez több ezer Ls-re lesz a beugrási ponttól. 5 Ls-re volt!!!! Egymás tikszemét tapossák. Ahogy ráfordtam a rendszerbe beugorva, csak ugráltak fel a bubik az FC-k neveivel. És egyre csak több lesz. Lassan mozdulni nem lehet tőlük.
-
Peppo
őstag
Egyre több embernek van FC-e, így a torlódás is egyre nagyobb. Szinte mindenki a bányában van vagy az eladási helyen. De ez kb. addig lesz így, míg a fighter resetet meg nem oldják. Most egyszerűen túl jól fizet a bányászat ahhoz, hogy ne azt csinálják az emberek. Leszámítva azt a keveset, aki különböző okok miatt nem foglalkozik a pénzzel. De ennek is vége lesz, szétszóródik a nép.
Üzleti szempontból mindenképpen jó a FC. A bányászatot is felgyorsítja, ill. átveheted a cuccot másoktól, és később eladhatod, amivel időt spórolsz. Én, ha most kezdeném a dolgot, és a pénzre hajtanék, egyszerűen leparkolnék valahol a közelben (szomszédos rendszerben simán lehet a naphoz közel is, így hamar el lehet érni a FC-t), és telebányásznám gyémánttal. Nem törődve semmivel. Mellé beállítanék valami nem túl magas vételárat is (max egy milla) Aztán ha tele van a raktér (vagy a tököm), hagynám a továbbiakban, és amint lehetőség nyílik a maximális áron történő eladásra (legfeljebb néhány nap), eladnám, és onnantól kezdve pénzzel többé gond nincs.
"Hisz 1.2 milláért el lehet adni másnak a gyémántot, akkor mit szöszöljek vele?"
Amikor igen, akkor valóban járható út ez is. Csak nem mindig lehet eladni ennyiért. Mikor van rendes eladási pont, akkor jó pénzért megy a cucc, de ha pár napig nincs, ahogy az hét közepén volt, beesnek az árak bőven egymillió alá is. Megtelnek a FC-ek, és már senki nem fizet érte annyit. Ez persze egyre lassabban történik meg, ahogy egyre több embernek megvan a FC, de azért megtörténik. Olyankor nem annyira jó üzlet a csupasz bányászat, ellenben FC-t üzemeltetni nagyon is jó, mert olcsón telepakolják.
Egyébként FC-t venni szerintem nem ilyen szempontok miatt kell, hanem egyszerűen csak azt kell eldöntened, hogy kell-e neked egy ilyen mobil bázis vagy sem. De még azt is megteheted, hogy később eladod.
-
oke
senior tag
válasz warcat #43284 üzenetére
Én is gondolkoztam egy nagyobb hajón az idő rövidsége miatt - jelenleg Condával megyek, 286T raktér - de nincs időm, türelmem egy nagyobb rakteret megpakolni... Így is kb 1 óra szokott lenni. Attól is félek, hogy levadásznak és akkor minden megy a levesbe.
Ami mellette szólna, hogy mindig nehezen találom meg a tojást...
Jelenleg 2,7 milliárdom van, úgyhogy kellene még behúzni pár fuvart[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Ha megvenném a FC-t és tele bányásznánk haverokkal, majd elmennénk eladni, akkor kvázi az eladási ár 100%-a zsebünkbe landolna? Nincs semmi egyéb költség ha mi pakoljuk ki a rakteret? 3 haverból 1nek van anacondája, a másik kettőnek a konda a cél. Így tudnám segíteni őket? Vagy mondjuk leparkolok a tripla LTD hotspot közelében és veszem mondjuk 800k-ért a gyémántot, haveroknak meg eladom nyomott áron, ők meg becuccolják állomásra? Ez működhet? Nagyon akarják az anacondát, csak félek ezzel "ki is maxolják" a játékot, mivel a konda a céljuk. Utána még nem tudják merre tovább. Csak KELL a konda.
-
warcat
veterán
-
Peppo
őstag
Azt hiszem, itt az idő elindulni a Coloniara. Raktér tele tríciummal, remélem, elég lesz oda-vissza!
Úgy látom a FC érkezését nem lehet megnézni. Odaugrottam, ahova érkezni fog, de abban a pillanatban, mikor jönnie kellene, crashel a játék. Kétszer is kipróbáltam. Kár, biztos látványos lenne.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
No, megnéztem állomásokon mennyiért veszik a gyémántot. ~900k-1.1 M és a demand is iszonyatosan alacsony. Vajon el lehet adni az egész rakteret (25.000) egy helyen? Vagy ungálni kell ide-oda? Valahogy még mindig azt érzem, hogy felesleges nekem az FC. Pedig 2 hete lázasan gyüjtögetek rá.
-
warcat
veterán
Megvárod, míg megint lesz olyan rendszer, ahol a korábban jelzett 4 állapot egyszerre van jelen, ami a magas ltd árat létrehozza.
Remélhetőleg ez egy viszonylag népesebb rendszer lesz, ami 3000 körüli demand-ot eredményez.Ez elég ahhoz ,hogy a cutter vagy type 9 telipakolásakor sincs árcsökkenés.Jelenlegi formájában az igényt nem vagy képes lecsökkenteni, ezért a max 48 órán át (a public holiday státusz maximum két napig tarthat) bármennyi gyémántot eladhatsz az állomásnak.
A demand 10 percenként egyrészt újratermelődik,másrészt nem a te személyes eredményeden múlik a dolog: nulla demand mellett is teljes árat kapsz, másrészt még egy hatalmas mennyiségű egyéb eladónak is ki kellene nulláznia a saját 'demand' státuszát ,és szerintem mindent elmond az,hogy ilyen hatalmas odavándorlás mellett sem vagyunk képesek a csökkentésére.
A fleet carrier gondolataidra meg nem tudok mit reagálni, számomra egyértelműen kibővítette a lehetőségeimet, persze fapados az egész, ahogy azt mindenben megszokhattuk Frontiertől.
A ragaszkodás a fenntartási költséghez dühítő (a bérlés birtoklás helyett és második munka szagától bűzlik a hal) azonban a legtöbben megoldottuk a kérdést azzal, hogy ráömlesztettünk hatalmas mennyiségű extra kreditet az egész szarkupacra - 10 év múlva kétlem, hogy még mindig Elitezni fogok,de a carrier még mindig ki lesz fizetve.[ Szerkesztve ]
-
Peppo
őstag
-
warcat
veterán
1.648m ltd, Jamanu.
-
pcnet
addikt
Nézem hol lehet FC-t venni. Van egy rendszer, ami Li Yong-Rui controlled. FC-re és felszereléseire is él a 15% kedvezmény?
-
pcnet
addikt
Carrier Management menüben Carrier Services alatt Armoury, repair és restock-ot szeretném megvenni, de mindegyiknél azt írja, hogy Insufficient Carrier Balance-t ír. Van még majdnem 5 milliárdom, miért nem tudom megvenni őket?
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- TCL LCD és LED TV-k
- Tippmix
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Elite: Dangerous
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple notebookok
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
- Gamer Pc eladó! I5-8500, 16GB RAM, MSI GTX 1080 8GB , 500GB+250GB SSD MAI NAP (11.14) ÁRENGEDMÉNY!
- AMD-RYZEN-9-5950x , ASUS TUF Gaming B550M-Plus , 32GB 3600MHz DDR4 RAM G.Skill Ripjaws Félgép!
- Gamer PC eladó! I5-10600K(3,5Ghz), 16GB RAM, RTX 2060 6GB, 500GB SSD+128GB, 1TB HDD MAI NAP OLCSÓBB!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest