Hirdetés
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Bestbuy játékok
- Automobilista 2
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- PlayStation 5 Pro teszt
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrDrake
tag
Köszönöm. Eljöttem Ross 1008-ba a Yamazaki Hub-ba. Az inara-n azt látom, hogy van manufactured és raw material trade, de a játékban nekem csak az utóbbit dobja fel. Ez időről időre változik, vagy nem veszek észre valami menüpontot? Bár ahogy nézem, nekem az encoded fog kelleni, de ha már itt vagyok, rákérdezek erre is.
-
wollnerd
aktív tag
Valamelyikőtök próbálta már azt hogy a vadászpilótájával a (nagy) saját anyahajójának az irányítására bízta, miközben ti a frighterben ültetek pl. RES zónában és parancsot adtatok hogy az anyahajóval támadja meg az adott kalózt? Ha igen, pilóta hányas szintjén és az mennyire tudta kihasználni az anyahajót a támadások esetén?
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
wollnerd
aktív tag
A vadászpilóták teljes mértékben maguk választják meg a szövegkörnyezetüket? (Nekem mintha úgy tűnt fel hogy felvett képzési szinttől is függött volna a nagyobb változatosság...)
Azért kérdezem mert, itten olvastam hogy jobb ha kezdő pilótát választok, mint pl. expert-et. Nos, én bő 1,5-2 hónapja felvettem egy expert, fiatalos férfi pilótát és annak a szövegkörnyezetét szoktam/szerettem meg, ráadásul pár napja szerezte meg az Elite szintet. Ezen a szinten is mindegy már a bevétel megosztottság alapján, mintha végig felfejlesztettem volna!? Ha igen akkor én hülye tényleg megbántam hogy kirúgtam őt...
Mert én azóta tegnap este óta keresem a "tökéletes" pilótát. (hangmélység, szövegkörnyezet, kinézet,kor) Bejártam Sol összes orbital állomásait is és elmentem 2-3 környező rendszerekbe is. Már-már közel járnék hogy megtaláljak egy jó kezdőt, de az is a bajom hogy "túl" mély, tán recsegő is a hangjuk. Az előző pilótámnak enyhébb hangja volt és érthetőbb is és ja, sokkal változatosabban váltotta a szövegeit, nem feltétlen mondta minden egymásutáni támadásutasításra tök ugyanazt a mondatot.... mint a délelőtt tapasztalt előző 3 pilóta...
Óó jaj... Csak nekem vannak ilyen perverzióim, mi?!PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
wollnerd
aktív tag
válasz wollnerd #36657 üzenetére
"azaz ha a harmless pilóta 2%-áról indulunk, mire eléri az elite rankot, addigra 10% lesz a jutaléka. Viszont ha egyből expertről nyitunk, akkor ugye kapásból 12% a kezdő jutalék, és 16%-ban áll meg, mire a szaktárs teljesen kikupálódik."
Oké, szóval 6%.ot spórolok egy kezdő pilótával fejlesztve, ami egy kb. 1,5 millás bounty reward esetén kb. 90000 Cr-et spórolok... (Ha nem találok hamar jó helyettesítőt, akkor nesze semmi fogd meg jól... )[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
okyoky
tag
Egy kis képzésre lenne szükségem:
A shiledless Kondámmal gyakorlatilag nem tudok úgy kimenni a levélbedobón, hogy valami kiálló részt ne hajtogassak be, vagy legalább a festéket ne koptassam le róla.
A DCt nézem hogyan száll le, de nem segít.A másik amire sehogyan se tudok ráérezni: a bolygóra leszállás. Egyszer jó a 75%-os tolóerő a 0:06s sebesség/távolság tartásával, máskor kidob, h. too fast.
-
duvi
nagyúr
válasz okyoky #36660 üzenetére
A kondának elég egyedi a pozicionálása dokkoláskor. Az a lényege, hogy nem a levélbedobó közepét kell megcélozni, hanem a felső széléhez kell közelíteni áthaladáskor. Ha ráérzel, akkor pár dokkolás után már rutinból fogod tolni. Bolygókon történő leszálláskor nem csak a sebességre kell figyelni, hanem a belépési szögre is. Ha túl nagy szögben közelítesz, akkor is kidob, nem csak a nagy sebesség miatt. Ha még nem láttad volna, akkor itt a Landing Training videója.
[ Szerkesztve ]
-
okyoky
tag
"A kondának elég egyedi a pozicionálása dokkoláskor." Igen. A Docking Computert látom hová pozícionálja. Mikor én vezetek, azt nem látom, hogy egyenesen, vagy szögben próbálok haladni. Plusz a Pitch tengelyét sem érzem. Az a kabinon halad át, vagy előrébb van?
Egy landing videót már néztem, nem biztos hogy ezt. Majd otthon megnézem.
Köszönöm. -
pcnet
addikt
válasz okyoky #36662 üzenetére
Én még ~3 év után is meghúzom a kondát a levélbedobóban de csak bedokkoláskor. Mindig van egy kis érces hang. Kifelé akár boostal is tudok menni ha kell. Valamint Cutterrel is simán dokkolok ki/be. Ettől független még mindig a konda a kedvenc hajóm.
Mikor még metaxx kollégával tradeeltünk wingben kondákkal, mindig meg is jegyezte, hogy minden dokkolás után megy mission boardra adományozni az állomásnak a levélbedobó javítására amit én minden alkalommal sikeresen megrongáltam.
[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
okyoky
tag
Akkor az én fakezemmel ( simán letagadom bármikor) nincsenek túl jó kilátásaim.
Nem baj a fényezőknek is élnie kell valamiből.
Osztottam, szoroztam, a javítás körönként 10000Cr alatt marad átlagban, a Shield helyére tett kabin viszont minimum egymilliót hoz...
"de csak bedokkoláskor" az talán segíthet, ha felkapcsolod a lámpát. Az jól megvilágítja a drótvázat, látszik, ha már közötte vagy függőlegesen. -
okyoky
tag
Lassan belekezdek a PD engizésébe. A cél a shiled minél hosszabb életben tartása, az MCk nem sok villanyt esznek.
System focused, High charge capacity, v. Charge enhanced a jó választás? -
pcnet
addikt
válasz okyoky #36668 üzenetére
"az talán segíthet, ha felkapcsolod a lámpát."
Sajnos nem! Az orra már az állomás belsejében van mikor a hasát meghúzom a levélbedobóban. Tehát nem a grillrácsba akadok be, hanem a légzsilip után van az érces hang.
-
Cooper911
senior tag
A hajóknak álltalában a hosszanti tengelyükön elől van a kabinjuk. Nem így az Anacondának aminek hátul és felül van a kabinja. Úgy kell vele dokkolni, hogy nem középre veszed a nyílást hanem a felső szélét közelíted meg. Így nem veri be a hasát.
Ja látom már leírták.
[ Szerkesztve ]
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
okyoky
tag
válasz Azumi? #36674 üzenetére
Köszi!
Pár éve vezetek. Felszálláskor 0-1 méteren már húzom. Leszállni általában hagyom a DC-t, a landingpadra gyorsabban lerakja mint én, plusz Outpostokon nem kell körberepkednem keresgélve.
Bár újabban csak a levélbedobón beérve adom át a DCnek az irányítást, a Thurster tuningok miatt sokkal élvezetesebb kézzel berepülni. ( 200+, 300+ os tempóval [Ja, AE, nem Konda] )[ Szerkesztve ]
-
okyoky
tag
Tud valaki olyan helyet ahol raw material osztogatnak missoin rewardként?
Inara szerint Polonium, Selenium, Molybdenum, és Niobium is lehet jutalom. Ezekből meg trade-elgetnék mást. Valahogy a Surface prospecting nem lett a kedvencem. Hangulatos, csak ineffektív. -
orientcx
őstag
Hát ilyen meg mióta létezik???
Tök véletlenül, egy téves szövegbevitel miatt akadtam rá. Még a végén a teljesen felmálházott Corvettemből is távolugró bajnokot lehet majd faragni?
Mondjuk egy rakás module blueprint kell hozzá, úgyhogy mehetek vissza a lepusztult guard putrikhoz guard sentinelekből kipofozni a guard kellékeket, de hogy a telepakolt Corvettel meg lehessen ugrani a 30Ly-t, az mindenképp megéri
Ja, ha netán valaki még nem jött vóóóna rá, a guardian FSD booster a lelkendezésem tárgya[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
Ha jól vettem ki a lényeget, ez tulajdonképpen egy modul, amiből a legnagyobb némi +üzemanyagért egyszerűen hozzáad fix 10Ly-t a meglévőhöz. tehát mérnökség nélkül is nagyon karaj lenne, mert Corvettel egy 30Ly-es ugrótáv már elég barátian hangzik.
[ Szerkesztve ]
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
orientcx
őstag
Ha én egyszer majd elite explorer címet akarok szerezni, akkor nem a Sag A-hoz, vagy a Bp-hoz indulok, hanem egy környékbeli kínai piachoz, mert az ottani "alternatív okmányiroda" sokkal közelebb van
duvi - "Plusz fogyasztás és energiaigény"
Hát, van elég napocska a galaxisban, majd legfeljebb nagyobbakat szippantunk(ezt a képességet addig is lehet gyakorolni onion head-el ).
Az energiaigény dolgában meg az a jó, hogy ezt a modult hátra lehet sorolni a prioritásban, mert kipakolt Hp-kkel amúgy sem ugrálunk sehova. Persze igazad van, puding, próba, evés, meg minden, de ha rá tudom magam szánni, megyek is vissza guardianisztánba(bár a module blueprint pont a rohadtabb guard skanzenben terem).u.i.: ma mindent elgépelek
[ Szerkesztve ]
-
wollnerd
aktív tag
Hmm... Ezzel a FSD boosterrel ELMÉLETILEG az én anakondám elérné a 80Ly-t is. De gyakorlatban csak úgy nagyjából 74-76 Ly hozható ki. (mert akkor szükség lesz nagyobb PP-re és esetleg 32 T tank kell minimum, nem biztos, (sőt!) hogy elég lesz a 24 T üzemanyag a neutron csillagok használatához.
Ha valaki nem tudná, erről az összehasonlíthatóságról beszélek.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
okyoky
tag
válasz Cooper911 #36677 üzenetére
"A bányászat mennyire fekszik?" Megnézem majd. Előbb összerakok egy Pitont bányászatra. AE-rel már próbáltam bányászni, csak kicsi volt a raktere. Metal rich gyűrűben több material van mint metallicban? Nem Palládiumra, stb. megyek, pénzem nem ebből lesz.
Amúgy abban reménykedtem, hátha van egy farmolós hely, kb. mint Ceos-Sothis data, v. turista küldijei, h. 1-2 ki-belépéssel összejön a max mennyiség, amit a túloldalon leadhatok. Encoded materialt ott kaptam rengeteget a túristáktól. -
summers
tag
válasz okyoky #36685 üzenetére
Orrere 2B bolygón van egy anaconda roncs, körülötte van 3 cargo rack, ha azokat szétlövöd dobni szokott Antimony, Ruthenium, Tellurium, Tungstein és Zirconium material-okat. Kilépsz utána vissza és lehet folytatni. Elég gyorsan lehet így farmolni ezekből a cuccokból. Ja, és a anaconda körül vannak canister-ek is.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Online Store újdonságok:
- Vulture Raider Pack
- Type-10 Defender Ship Kit - 12 Pieces -
pcnet
addikt
Sothis-Ceos adatszállítós küldikhez van ajánlott állomás a rendszerelben ahol érdemes felcsipegetni a küldiket? Látom csak egy fed minor frakció van és az is a szomszédos rendszer random állomásaira adja a küldiket. Van, hogy több open/solo váltás után ad be 1-1 adatszállítós küldit. Szóval van bevált állomás, ahol jobban jönnek és a szomszédos rendszer ugyan azon állomására adja?
Utasszállítós küldikre is ránéztem, vannak 14-17 millásak, de 7.000 ly-re kell menni érte. 30 millásért 20.000 ly. Azt sem mondanám kiemelkedőnek. Hol keresgéljek?
Köszi a segítséget!
-
duvi
nagyúr
Ahogy nő a repud, egyre több küldetést adnak. Maradj a Data küldetéseknél! Időarányosan ez a legjobb megoldás. Ceosban egy, Sothisban két állomás is van. Ennél jobb/gyorsabb Fedes rankhúzás nincs. Arra figyelj, hogy mindig a repus rewardot válaszd leadásnál!
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
-
okyoky
tag
Ceosról indulva mindkét Sothis célra elfogadhatsz küldetést. Station, Outpost sorrendben leadod, és már a Station-ön is vehetsz fel vissza irányu küldetést. Egy kör 12-15 perc. Nekem a pénz 2/3-a time bonusokból jött össze, az alap 40K-ra általában 160K-180K jött még, csak nem mind a húszra, hanem max. 13-15-re. A bónuszt akkor ajánlják fel, miután elindulsz, v. mikor a célrendszerbe érsz. (már nem emlékszem pontosan)
Ja, és a Trader rangod minél magasabb, annál jobb.Utasszállítós küldiket aCeoson szedtem fel, Sirius Atmospherics célra. 300K-1.5M között adja, viszont mivel nevesített megbízók vannak, (nem 15 rendőrt kell vinni), egy kabinba egy megbízó fér. Max 8-10-en vannak, 5-ösnél nagyobb kabin nem kell. 1M alattiakat nem vállaltam el. Pitonnal 7, Kondával 10 küldi van meg körönként. A minél nagyobb Explorer rang ajánlott.
[ Szerkesztve ]
-
orientcx
őstag
-
orientcx
őstag
válasz cinemazealot #36694 üzenetére
Ez funkció vagy hiba?
Ez egy funkcionális hiba
(sztem bug)Más:
Valamelyik nap arra panaszkodtam, hogy mostanában időnként a launcher betöltésekor nem a "play" opció jelenik meg, hanem az "install". Ilyenkor egy ki-be lépés, és a probléma megoldódik. De most a Frontier továbblépett, és az újra betöltésnél már nemhogy nem a "play" jelent meg, de még csak nem is az "install", hanem egyenesen egy rusnya "purchase" felirat éktelenkedett a play helyén
Szóval mosmáá nemhogy újra 1.000Cr-el a zsebemben fogok Sidewinder szélvédőt mosni, de előtte még vegyem is meg még egyszer! Mi lesz a következő? Felszólítanak, hogy fáradjak vissza az iPON-ba újra kifizetni a videokártyámat? Aztán a Quelle-nek a C64-emet? Meg utána még ezt-azt, hogy aztán eljussunk a Corvin áruház játékosztályáig, hogy ismételten kifizethessük azt a bádogból készült búgócsigát?u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
Cyone
tag
Nálam (a legutolsó patch óta) a számítógép és a játék indítása után a galaxis térképre lépéskor összeomlik a program. A játék következő indításakor viszont már jól működik. Ezt a hibát konzekvensen produkálja minden számítógép bekapcsolás után.
Cyone
-
duvi
nagyúr
Közben többen is jelezték az EDHU csoportból, hogy náluk is előjött ez a hiba. Van akinél vásárlás, van akinél Play Demo vagy Upgrade felirat fogadja a játékost. Ez egy igazán jól sikerült frissítés
-
privateer2
csendes tag
Nyersen fordítva. Frontier tud róla már. Ne írjatok ticketet nekik.
BEJELENTKEZÉSEK
Jelenleg vizsgáljuk, hogy milyen problémák merültek fel a termék listázáskor az indítóban történő lekérésekor, ha a játék visszavásárlására kéri. Kérjük, próbálja meg újraindítani az indítót.Ahha, értem, szóval a nagy T-Day hatása.
Amúgy én pont most költöztem át HDD-ről SSD-re. Migrálok stb, és erre ez fogad. SZerintetek mennyire döbbentem le a Purchase feliraton?AMD Ryzen 7, 2x16 DD3 GB ram, Geforce 2600 Super 8 GB
-
orientcx
őstag
Én szóltam, lehet menni a Corvin áruház játékosztályára mindenkinek. De siessetek, mert hosszú a sor
(Nálam egyébként megy)Cyone - A
G nap-osakarom mondani a G map-os(ez a csibész Freud) kifagyásról már én is panaszkodtam kb úgy egy hete[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest