Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secundus
tag
válasz Pissti #36017 üzenetére
Tegnap a 3.0 Patch után kipróbáltam az új tuning rendszert. Először Farseer mamánál húztam az FSD-t, az eddigi 20,79 ly / 26,55 ly (teli hassal / üresen) ugrótávolságól sikerült felhúzni 22,09 ly / 27,41 ly távolságra felhúzni az Imperial Cutter-t. Utána elzarándokoltam Maia rendszerbe a vén prosztatáshoz (Prof. Palin), hogy valamit barkácsoljon még a Grade 5 Clean Drive Tuningon. Eredmény: 269 m/s (boost: 431 m/s) sebesség változott 282 m/s (boost: 451 m/s) sebességre. Összességében megéri újra elzarándokolni az Engineerekhez. A maximumra pörgetéshez nekem 6-6 készlet alapanyagra volt szükségem.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
Mister_X
nagyúr
Naaa az baba, amint visszajön az áram (13:00-ig lekapcsolják...) és települt a frissítés, ledokkolok valahol vele. Na nem mintha bármi gond lett volna anti-xeno builddel, de így életképesebb lesz a human PvE vele.
[ Szerkesztve ]
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Andie
őstag
válasz bot1978 #36039 üzenetére
Arra figyelj azért, hogy az SSD-t nem illik/szabad 100%ra telerakni. Óvatos becslések szerint is 30% szabad helyett kell rajta mindig hagyni, hogy tudjon allokálni rendesen. Ha ennél kevesebb helyed van, akkor sürgősen el kell róla pakolászni, és/vagy nagyobbat venni! (gyorsan passzra megy különben)
Még nem kolonizált bolygókon miért nem lehet leszállni egyébként? Tök izgi lenne ilyen Spore - szerűen felfedezni a növényi/állati világot, netán barlanglakókkal találkozni
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
pcnet
addikt
Tegnap este óta megemelték a material tárolót 100/materialról 250/materialra? Este elindultam zirconiumot túrni, elég ritka, keresgélés közben több egyéb material tárolóm is megtelt és ignore listre tettem őket. Ma reggel meglett a 100 db zirconium, magamhoz is hívtam a hajómat, hogy megyek vissza Tod mesterhez, ránéztem még a tárolómra és látom félig sincs. Akkor látom, hogy már 250 db fér a tárolóba.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
sensor060
aktív tag
Helló!
Wing-es küldetések is vannak ugyebár, és vannak szállítós küldetések is. Van olyan ahol mondjuk 3150 tonna árut kell elvinni valahova. Ezt egyben kell elvinni ? Csak mert ugye a wing max. 4 főből állhat, az cirka 800 tonna per fő... az nem kevés.
Szóval biztosan nem jól gondolkodom. Valaki tud ebben segíteni nekem? -
Andie
őstag
Kicsit mérnököltem most, úgy nagyjából értem a dolgot, de azért van 1-2 kérdésem:
- Jól látom, hogy egy bizonyos egységnél (pl FSD) csak egyfajta fejlesztés lehet egyidejűleg? Mert most pl Farseer felajánlott 3 fajtát: távolabb ugrás / gyorsabb töltődés / védett mód. Elkezdtem a gyorsabb töltődést fejleszteni, már 2x vagy 3x rá is nyomtam (közben túrtam neki a hozzávalókat). Itt rögtön végig is megy a csík az első fogaskeréknél. De ha most az FSD távnövelést akarom fejleszteni, akkor figyelmeztet, hogy minden korábbi fejlesztésem törlődik. Azaz elveszik a gyors feltöltődés fejlesztés? Magyarul vagy gyors, vagy hosszú vagy védett FSD-m lehet, kombó nem?- A fejlesztésekkel megnőtt az energiaigénye a hajómnak. Annyira, hogy mostmár ha bekapcsolom pl a Wake Scannert, akkor írja, hogy baj van, és lekapcsolja pl a cargo hatche-t. Pedig 5A-s generátorom van az ASPx-en. Ez azt jelenti, hogy túl sok fegyver/shieldgenerátor van a hajómon, és valamit le kell vegyek róla?
- Mi az a reroll? Úgy értelmeztem, hogy ezek a fejlesztések nagyrészt randomizáltak. Tehát rányomok, hogy ok, itt a 3 db akármicsoda, és akkor növeld meg az FDS ugrótávot. Erre megnöveli X%-al, ami miatt megnő Y-al az áramfelvétel. Mind a két érték (X/Y) random? És hogy tudok újra rollolni? Nem látok ilyen gombot.
Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
Pissti
csendes tag
válasz sensor060 #36057 üzenetére
Szia!
Nem egybe kell elvinni. Van egy külön "depo" ennek fenntartva. Amikor felveszed a küldetést látni fogod, hogy ebben a lerakatban 3150 Tonna áru van és ebből tudsz felpakolni a hajódra. A felrakodott mennyiséget szépen leveszi ebből a lerakatból, majd amikor elvitted a célállomásra és kirakodtál, akkor már azt is fogja mutatni, hogy mennyit szállítottál le ez eddig. Ebből adódóan egyedül is meg lehet csinálni, ha éppen úgy adódik.
Andie:
Igen, egyszerre csak egy fejlesztés lehet a modulon. Ha már egyszer rátetted mondjuk a gyorsabb töltődést és most a megnövelt ugrótávot akarod, akkor felül fogja írni a korábbit.
Illetve most már pluszba experimentalt is rá lehet tenni ezekre a modulokra (eddig csak fegyverekre lehetett).Egy-egy fejlesztésnek általában van negatív hatása, illetve pozitív is. Jól láttam, akkor a negatív hatást már az első pörgetésnél ráteszi (szintnek megfelelően pl. +30% tömeg növekedés, + 10% melegedés) és utána már csak a pozitív változik (pl. +40% otimal mass, +10% power draw). Az utóbbi értékeket tudod feljebb vinni, újabb és újabb pörgetéssel. Az első pörgetésnél lejjebb már nem fog menni, csak felfelé.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
"Jól látom, hogy egy bizonyos egységnél (pl FSD) csak egyfajta fejlesztés lehet egyidejűleg?"
Igen, ez eddig is így volt"A fejlesztésekkel megnőtt az energiaigénye a hajómnak."
Így van. Eddig is így volt. Fejlesztéseknél mindig figyelni kell a negatív módosítókra is (piros csúszkák és hatások)! A modul prioritások beállításával lehet, egy bizonyos szintig túlterhelni a reaktor kapacitását."Mi az a reroll?"
Újrapörgetés. Egy meglévő fejlesztésre nyomsz egy rerollt, ami felülírja a meglévő tulajdonságokat/fejlesztéseket. -
duvi
nagyúr
Guardian Sentinel videó
-
Andie
őstag
Értem! Köszi! (eddig még nem voltam mérnöknél, nem láttam sosem, tehát nekem nincs "új", vagy "régi", minden újdonság számomra )
A reroll akkor ezekszerint a "generate modification" - ha már másodjára, harmadjára, stb.. nyomom le? (valóban a pirosak már nem változnak, csak újabb kéket kapok)Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
-
wollnerd
aktív tag
Srácok, az "Infulence" az egy olyan hatást ad az adott fakciónak hogy megnöveli annak esélyét hogy ő (továbbra is) legyen (idővel) a vezető frakció? Láttam olyan reward-ot is ami több infuence-t ad, mint reput és pénzt.
Bocsi, ha kicsit furán fogalmaztam meg a kérdést.PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
Secundus
tag
Én úgy tudom, hogy 75%-nál Expansion (terjeszkedés másik rendszerbe) történik. A vezető frakció státuszt bármilyen százaléknál megszerezheti, ha az meghaladja a jelenlegi vezető frakció százalékát és utána bekövetkező War-ban legyőzi a Controller Faction-t.
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, M.2 SSD Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
-
duvi
nagyúr
válasz Secundus #36066 üzenetére
Úgy tudom, hogy sima háború, csak egy külső frakció behatolásakor indul. Polgárháború pedig 70% és fölötti influence értéknél kezdődik. Másrészt választások útján is megtörténhet a hatalomátvétel, rendszeren belüli frakciók között. Ide Pro kéne, hogy pontos információt kapjunk. Mindjárt írok neki
[ Szerkesztve ]
-
Secundus
tag
Jó volna erről valami hivatalos Frontier guide. Én úgy tapasztaltam, ha egyik frakció beéri a másikat, akkor War, Civil War vagy Election kezdődik, attól függően, hogy a háborúzó frakciók Dictator, Corporate vagy Democrat politikai rendszerrel rendelkeznek.
-
Pro Cambarus
csendes tag
Az influence a háttérszimuláció legfontosabb változója. Minden frakciónak minden jelenléti rendszerében van influence értéke, mely független a többi rendszerben mérhető influence értékeitől de együtt változik az azonos rendszerben található frakciók influence értékeivel.Minden influence érték naponta, az ED szerverein futó scripttel változik (tick).
Az influence értékekre szinte minden tevékenység a rendszerben befolyással van. Az, hogy egy tevékenység közvetlenül hat-e a frakcióra, a frakció state-jétől is függ.
A három state alaptípus közül (konfliktus, mozgás, gazdasági) a két magasabb rendűt (konfliktus: háború, polgárháború, választások és mozgás: terjeszkedés, visszavonulás és beruházás) közvetlenül az influence indíthatja el. Az ebből a szempontból releváns influence tartományok:
<2,5 visszavonulás,
<7-5 konfliktus alsó influ határ,
-két frakció influence kiegyenlítődésekor (ha azok áthaladnak egymás szintjén, nem kell, hogy pont ugyanannyira jöjjön ki az influ adott tickben) és ha a két frakció egyike sincs visszaszámláló, aktív vagy lecsengő konfliktusban máshol: konfliktus.Ha a két frakció államformáinak gyűjtőkategórája megegyezik, akkor a konfliktus típusa választás. Egyebekben ha mindkét frakció a honos rendszerében harcol, akkor polgárháború, minden más esetben háború.
>60 coup d'etat, hatalomátvétel konfliktus indul, ha nem a kontroller frakció éri el ezt az influence szintet, és az érintett frakciók nincsenek a fentiekben leírtak szerint konfliktusban máshol.
>75 terjeszkedés indul a rendszerből, ha nincs a frakciónak más rendszerben bármilyen fázisú konfliktus vagy mozgási state-je.Ezek persze csak nagyon az alapok a témában.
[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
válasz Pro Cambarus #36069 üzenetére
Köszi a gyors választ!
-
to.ca
tag
Még egy kis olvasnivaló BGS témakörben, elvetemülteknek:
Background simulatorload"elite",8,1
-
totila
tag
nem tudja valaki, hogy merre vannak material traderek?
nekem sehogy sem mutatja meg a térkép, hiába jelölöm be a szerviz menüben, csak a nagy semmi látszik -
orientcx
őstag
válasz totila #36072 üzenetére
Furcsamód a térkép nekem sem jelöl egyet sem. Data tradert, és raw material tradert még csak-csak találtam, de manufactured material kufárt már én is csak a reddit-ről tudtam bányászni.
A lényeg a lényeg:
raw material: Naunin
manucafctured material: Hunbul
data: Mehet(ez a rendszer neve, akinek kell a cucc, az mehet Mehet-be )
De ha vakon keresgélsz, ezek legyenek a szempontok, ezek szerint állítsd be a szűrőket:Locations material traders can be found are:
- Raw Materials Trader - Found at extraction and refinery economies, only trades in raw material found on planet surfaces and planetary rings.
- Manufactured Materials Trader - Found at industrial economies, only trades in manufactured materials.
- Encoded Materials Trader - Found at High Tech and Military economies, only trades in encoded materials.
- Systems also need to be mid to high security systems and have populations between 1,000,000 and 22,000,000.
Materials Trades will not show up in lawless and anarchy systems.
Materials Traders will not show up at stations that are currently controlled by a criminal faction.
Materials Traders will be unavailable when a station is damaged, under repair or put on lockdown.
Horizons is required to use Material traders.
Material traders will appear in the Human Bubble, Colonia and Pleiades regions at economies types listed above.És ha az adott rendszer menüjébe belépsz, megnézheted, van-e ott material nepper(ott láthatod, ahol a kurzor van)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
-
orientcx
őstag
Nem tudom, nekem már régóta gondjaim vannak a térkép menükkel. Ilyenek, mint pl hogyha beállítom a government szűrőt bármire, akkor ahányszor ki-be lépek belőle, mindig csak az anarchia, és a detention centre marad bejelölve rajta(Lehetséges hogy ez valami célzás lenne a személyemre? Mert akkor kikérem magamnak!)
u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem
-
42861
senior tag
Most bent vagyok a játékban. Ez marha érdekes, most már nekem se mutatja sehogy se. Pedig tegnap este még jó volt. Minden csillag ki van szürkítve. Még jó, hogy bekönyvjelzőztem őket. Mindegy... amiket Shinrarta Dezhra környékén bejelöltem magamnak: LFT 926, Fong Wang, és Aasgay rendszerek. Ezek tutik.
-
negyven2
veterán
válasz totila #36077 üzenetére
Inara-án is megtalálhatók a Material trader és a Technolgy broker "lelőhelyek".
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
42861
senior tag
Ennek a remote workshop dolognak mi lenne a lényege? Nem az, hogy akármelyik állomásról elvégezhessem az engi tuningot az alattam lévő hajón, és ne kelljen odamenni a mérnökhöz? Vagy valamit én értek félre?
-
42861
senior tag
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, van olyan repu húzós hely Fed oldalon, mint Empire esetén Ngalinn - Mainani?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Mister_X
nagyúr
Na a Sccoutok adnak egy kellemes kihívást.
AXTF Sunrider (Type-10) segítségével első körben megtapasztaltam azt az újítást, hogy valami korlátozott hozzáférést ad az állomás, ha rosszfiú vagy - végre valami, de azért nonszensz, hogy 500 kredit miatt ott állok az égő állomáson és vakarom a fejem, hogy akkor most mi legyen. Utána gondoltam ritkítom a thargoid állományt és kinéztem egy új Threat 3-as NHSS-t.
Először azt hittem, hogy elnéztem, mert csak két human shipet láttam. Hiába meresztettem a szemem, nincs tharg. Majd amikor élesíteni akartam az FSD-t, akkor félúton mintha megfagyott volna a töltésjelző, berezonált a holoscreen és Vitya szólt valami olyamit, hogy “frame shift drive anomaly detected”, majd előbújt féreglyukakból 4 Scout, engem körbevéve.
Na ennek a fele se tréfa, vadászt kienged, fegyverzetet élesít, majd ment a rohamosztagos lövészet. Mert ugye egy Cyclops variant Interceptor is már benga állat, ott megfelelő távolság tartása esetén sokat nem kell szöszölni a fix fegyveres lövészettel, de a scoutok kicsik és gyorsak, sok sikert a négy felé szerelt dix modulokkal való pew-pew-ra Na nem mintha levették volna a T10 pajzsát is, csak kicsit sokáig tartott.
Utána kipróbáltam a férgesen az új szerzeményem, az A-Classá gyúrt és enyhén engizett AXTF Damocles-t (Chieftain). Szerintem nagyszerű hajó, tűzerőben ott vsn, mint a FAS, cserébe sokkal agilisebb. Szeretni fogom, ha scoutokkal vágyom kergetőzni, biztos ezt fogom hozni, de ha akad majd társam, akkor T10-ben vadásszuk majd a nagyobb vadakat.
AXTF = Anti-Xeno Task Force
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
Cooper911
senior tag
válasz Mister_X #36083 üzenetére
"Mert ugye egy Cyclops variant Interceptor is már benga állat, ott megfelelő távolság tartása esetén sokat nem kell szöszölni a fix fegyveres lövészettel, de a scoutok kicsik és gyorsak, sok sikert a négy felé szerelt dix modulokkal való pew-pew-ra "
Hú ez valami Thargoid kódszöveg?A törzsfőnökre milyen fegyvereket javasolsz?
[Ha ezt a kupont kivágod, tönkremegy a monitorod]
-
Mister_X
nagyúr
válasz Cooper911 #36085 üzenetére
Vannak a Scoutok, azokat megeszed reggelire sima fegyverzettel. Elég rágós reggeli, nem is fizet jól (egy Chieftain javítása is többe fáj, mondjuk egy FDL-ről már lehet nem ütik le a pajzsot, csak a caustic missile-okkal kell vigyázni)
Vannak az Interceptorok, azokat négy féle hajóval lehet érdemben támadni: Cutter, Corvette, Anaconda és Type-10. Kizárólag AX fegyverzettel, megfelelő utility modulokkal, hullra gyúrva shield helyett.
Cyclops Variant: kezdésnek kemény dió, de egyedül is le lehet hozni, pláne engizett T10-zel.
Basilisk Variant: egy teljes wing ajánlott hozzá a négy naggyal.
Medusa Variant: kerüld messziről.Fentről lefele egyre több szive lesz a hajóknak és nagyon thargon drone sereget irányít. Medusa az kb. olyan, mint egy heroic boss fight WoW-ban, ha nem keményebb (mindenkinek megvan a feladata, időzíteni kell a támadásokat, a hátrálást, kell gyógyítani a társakat, valakinek szinte mindig thargonokat kell vadászni, stb.), mert egy hiba végzetes tízmilliókba fog fájni. Hallottam hírét. Nekem nincsenek társaim
-
wollnerd
aktív tag
válasz CactuS #36082 üzenetére
Ceos-Sothis. Én pont most vagyok ott! A Federation Unite! frakció adatszállító küldetéseivel, vagy utasküldetéseivel, nagyon gyorsan is lehet növelni a reput.
[ Szerkesztve ]
PC: GIGABYTE Z490 GAMING X, Intel i7 1080K 3.8 Ghz (5 Ghz) , 32 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce RTX3080, Windows 10 Pro 64bit, HP Reverb G2, Be quiet! Pure Base 500DX White ház
-
ForRedGlory
félisten
Dühös vagyok, mocskosul. A második Thrustmaster Hotas Warthog is rossz. Az elsőnél az egyik gomb nem működött, a második meg elkezdett ilyen hangos lenni: [link]
Van valakinek ilyen szettje? Tapasztalt hasonlót? Most komolyan, ennyire szar a minősége? 110.000 Ft-os szutyok, full minőségi anyagból, erre egymás után kapom a rosszakat. Vagy én vagyok csak ilyen mocskosul peches vele?
-
duvi
nagyúr
válasz ForRedGlory #36088 üzenetére
Egyik havernak van és maximálisan meg van elégedve vele. EDHU csoportban se hallottam, hogy bárki panaszkodott volna rá. Szerintem csak peches vagy
-
-Solt-
veterán
válasz ForRedGlory #36088 üzenetére
Thrustmaster... nekem 2db T300 szarta össze magát két hét alatt.
www.smart-bus.hu
-
42861
senior tag
Gamer pályafutásom legszánalmasabb jelenete zajlott le ma az Elite-ben. Igazából csak röhögtem, hogy ilyen is csak velem eshet meg.
Gondoltam, elmegyek egy kicsit feltankolok matikból Dav's Hope-on, most, hogy ennyi tárolót kaptunk. Nekem az új volt, hogy a bal oldali panel most már mutatja a bázist, nem kell a koordinátákkal szenvedni. Ez király. Leszállok, SRV-vel kigurulok, szépen begurulok a bejáraton, leszkennelem a data point-ot. Kanyarodok rá jobbra az első matihoz, ami két hengeres cuccokat tároló valamik mellett van.. És ezt nem tudom, hogy hoztam össze, de beszorultam a két tároló közé a textúrákba. Se előre, se hátra. Kiboostolni se tudtam magamat, csak egy kicsit felemelkedtem és úgy maradtam beragadva. Elképesztően nyomorultul festettem. Nem hittem a szememnek. Bánom, hogy nem csináltam screenshotot. Mi legyen.. log out, log in.. ugyanoda beragadva rak vissza. Játékmódot váltok, ugyanaz. Hát mondom ezt nem hiszem el.. gondolkodtam az öngyilkosságon, akkor a hajóra rak vissza, de másik SRV nem volt már nálam. Elmenni újért meg nem volt kedvem. Az egyik játékmódváltásnál egy olyan instanceba rakott be openben, ahol volt egy élő player. Van Isten!! Pont akkor szállt le. Ugyanazt csinálta mint én, SRV ki, leszkennelte a data pointot a bejáratnál és elindult felém az első matiért. Zsír, akkor nem írok rá, hogy valamit kezdjen már velem. Befordult a tároló mellett és ledermedt egy fél percre. Még egy kicsit hátra is gurult, szerintem nem akarta elhinni azt amit lát. Ott lógok, szánalmasan beragadva a textúrába, kb. 2 méterre a felszíntől. Szakadtam a röhögéstől. Zúgolódok a boostal, lövöldözök a turrettal, próbálok jelezni, hogy beszorultam, se ki, se be, szabadítson már meg a szenvedéseimtől. Sejtettem mi fog következni, nyomtam is a 4 pöttyöt a pajzsra. Király volt a csávó nagyon, kb. 2 perc alatt sikerült kilökdösnie onnan és mehettem utamra. Maximális riszpektem neki!
-
CactuS
Arcképgyáros
Srácok, amikor felvesztek egy halom küldetést, akkor megoldható az, hogy egyből a célállomást beadja a computerbe, mint útvonal? Vagy marad a transactions/open galaxy map/rendszer kijelölés, állomás kijelölés móka?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
42861
senior tag
válasz cinemazealot #36093 üzenetére
Jól érzed, de nagy katasztrófa nem történt. Xbox-on egy kicsit labilis lett a 3.0 a bolygófelszíni mókák alkalmával. Néha durvább fps esések, textúrák késve töltődnek be. Lehet, hogy a fenti sztorim is egy ilyen textúra betöltési hiba volt. Van, hogy kirak a bolygófelszínre az SRV-vel, de a bolygó még sehol kb. 2-3 másodpercig. Utána pakolja alám a textúrákat, terepet. A következő 1 hónapban tuti jön vagy 2-3 foltozás. Minden update-nél ez van.
[ Szerkesztve ]
-
totila
tag
ezt a guardian sentinelt mi fogjuk tudni használni kis vadásznak, mint most a kondort?
-
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos az üzleti célú hirdetés!
RÉSZLETES, FOLYAMATOSAN
FRISSÜLŐ FAQ
AZ ÚJ JÁTÉKOSOKNAK
Ha szeretnél felkerülni a PH játékoslistára, küldj egy privát üzenetet duvinak, az alábbi formában:
PH név – játékbeli név - platform
- Bemutató Elite Dangerous: Beyond – Chapter 1
- Bemutató Elite Dangerous: Horizons bemutató (Xbox One)
- Teszt Elite: Dangerous teszt (Xbox One)
- Hír Jövő év elején jön az Elite: Dangerous - Odyssey
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous 2.4 The Return
- Hír Megjelenési dátumot kapott az Elite: Dangerous PS4-es kiadása
- Hír PlayStation 4-re is megjelenik az Elite: Dangerous
- Hír GC 2016 - Komoly bővítést kap az Elite Dangerous (PC, XO)
- Hír Elite: Dangerous - Steamre költözhet az, aki a fejlesztőktől vette meg a játékot
- DJI Mavic 2 Pro drón két távirányítóval- 2 akku +Smart Controller +szűrőkészlet +táska +landing pad
- GAMER PC: Új i7-12700KF/14700 -Új RTX 4060 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- Intel Core i9 14900K OEM / 36 hónap jótállás /27%-os ÁFÁ-s számlával/HATALMAS AKCIÓ KÉSZLET ELEJÉIG
- Lenovo / Dell / HP laptop, notebook töltő, adapter OUTLET
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest