Új hozzászólás Aktív témák

  • Piszkos-Fred

    aktív tag

    válasz duvi #32390 üzenetére

    Lehet, ennyire profi, kizarolagos es celiranyos modon sosem kereskedtem, se regen, se most :)

    Eleinte, a karrier kezdeten felvettem mindig a legjobban fizeto (es meg vallalhato) transport kuldetest (lehetoleg keves rakteret igenyloket). Megneztem a webes trade route adatbazist (termeszetesen beallitva a max tonnat, a rendelkezesre allo penzt, stb.) es megneztem, hogy a ket allomas kozott, ahonnan es ahova viszem a transport kuldetest, milyen extra cargot tudnek vinni, amit profittal tudnek eladni odaat. Ha pedig lattam, hogy hatalmas profitot sikerult csinalnom egy-egy ilyen fuvarral, akkor mentem meg 2-3 kort, mielott leptem volna tovabb.

    Kesobb, megfelelo hajoval es tobb szazas rakterrel is nagyjabol igy vallaltam be 1-1 fuvart (foleg a rang szintezese miatt), hogy kerestem ket szomszedos megfelelo adottsagu rendszert es mentem par kort. Hogy mennyire volt elavult, tobb napos egy-egy adat nem tudom, de mindig joval olcsobban vettem a szajret, mint ahogy azt kesobb el tudtam adni, a profit minden esetben megvolt, a penz meg gyult.

    Nyilvan a legjobban fizeto, adott napon a legjobb kereskedo utvonalakhoz szukseges a percre pontos kereslet/kinalat, de en maradtam az ad hoc jellegnel, igy is jott nem keves zseton, amelyet aztan sikerult minden esetben el is herdalni, de ez mar egy masik tortenet :)

Új hozzászólás Aktív témák