Új hozzászólás Aktív témák

  • orientcx

    őstag

    Most pedig elhetvenkedem a karrierem második négy napjával, csak amolyan visszafogott, szerény stílusban, ahogy ez egy Fed szájhuszárhoz illik :) (az első négy(#29629) orientcx)

    ötödik nap
    pár óra küldi, és máris megvan az A6-os SG(13 milla), 5-ös thermal resistance fejlesztéssel, és így az Asp már csupa A-s, keményre tuningolt modullal büszkélkedhet. Mondhatjuk azt, hogy RES képessé vált.
    ~2x40 perc HighRES-ezés(persze erős security-s támogatással), és meg is van a competent combatrank

    hatodik nap
    bányászat letudva(painite-ből még vagy harminc db eladásra is jutott) Egy tanács: ha gyorsan akartok haladni, ne ezen akarjatok meggazdagodni, amelyik aszti szembejön veletek, uccu neki, ad amit ad. Nem bevételre megy, darab, darab, csak a painite meglegyen. A lényeg, hogy mehettem Selene nénihez. Rövid udvarlás neki, és be is mutatott Vatermann kisasszonynak, így megvannak az áhított 5-ösre tuningolt SB-k

    hetedik nap
    rövid serte-perte az Eurybia Blue Mafia háza táján, ez belépő Liz nénihez, némi hízelgés neki, amitől ellágyul, és felvezeti Hera Tani kisasszonyt
    irány a sötét birodalmi felségvizekre, outsider rang megszerzése, ami ugye a hölgy kegyeinek az elnyeréséhez szükséges

    nyolcadik nap
    még egy pár küldi, még egy pár Misike + a szükséges outsider rang begyűjtése(így Hera Tani kisasszony már elégedett, és fogad), aztán irány a kínai piac - és már meg is van az ötös szintre teljesen felgyúrt csupa A-s cuccokkal telerámolt FDL(Jó, az MC-k még csak 4-es szintűek, mert mod embedded fw-t továbbra sem ad - de annyira konzekvensen nem, hogy csak arra tudok gondolni, hogy azt csak a magasabb combat rankhoz adják majd)
    Na mindegy, ezen nem érdemes keseregni, 534-et boostol a paripa, és az ötös thermal resistance SG+az öt darab ötös szintű augmented SB azért már elég combos fedezéket nyújt, és a 19Ly-es ugrótáv is kielégítőnek mondható
    kb 2x egy - másfél órás HazRES móka az új madárral, expert combatrank

    Igaz, az FDL-ben ücsörögve inkább nem hívnám ki párbajra egyszerre a komplett HazRES-t, az inkább a Corvette műfaja, de egy-egy elite kondát nem kunszt leteríteni vele, ha ügyes az ember, akkor úgy a háta mögött tud maradni, hogy vissza sem nagyon tud lőni a szerencsétlen(persze azért néha elbénázom, és kiszabadul a szorításból, de addigra már úgy is a végét járja). A mérnöki tudással az FDL minden eddigi súlyos hiányosságát el lehetett tüntetni, rá sem lehet ismerni arra az alapgépre. Annak idején a megjelenésekor sehogy sem tudtam megbarátkozni vele, de most nagyon durva madár kelt ki abból a mérnöki tojásból.
    Nem csak irgalmatlanul gyors, de fantasztikusan is fordul. Kicsit a tűzerő lehetne nagyobb is(hiába, a Corvette csúnyán elkényeztetett :B ), de azért így is nagyon ütős az az öt db MC. Holnap benézek egy CZ-be, begyűjtök néhány polymer capacitor-t, és még finomhangolok rajtuk.

    konklúzió: Azért az elég vicces, hogy nyolc nap alatt az összes lényeges mérnöki fejlesztés meglegyen, és egy tökéletes FDL-t össze lehessen pakolni(jó, mondjuk Lori nénénk még hátravan, mert oda dangerous rank kell, és még csak expert 12%-nál tartok)
    A vagyon 152 db kövér Misike, és mindezt minden kulimunka nélkül. :K

    u.i.: Úgy látszik, nem tudom elégszer leírni, hogy aki komolyan vesz, azt beperelem

Új hozzászólás Aktív témák