Új hozzászólás Aktív témák

  • Vesa

    veterán

    válasz aerosmith #29591 üzenetére

    Tömören:
    A Solo módot írom le, mert Openben kicsit más és állítólag nem is működik tökéletesen.

    Fogsz egy hajót ami relatíve nagyot ugrik (csak az idő tényező miatt fontos), ha nincs ilyen, más is jó amire felszerelhető egy minimum 8-as cargo rack és vihet magával SRV-t.

    Elrepülsz MEENE rendszerbe, ott leszállsz valahol (jellemzően Felice dock-ban, de az outpostokon is beadja a küldetést). Amint dokkoltál, kapsz egy üzenetet Ram Tah-tól, innentől aktív a küldetés.
    Elrepülsz SYNUEFE XR-H D11-102 rendszerbe, ott megkeresed a SYNUEFE XR-H D11-102 1 B holdat, ezen található az alien site. A hely megtalálásában segít ez a kép.
    Érdemes koordináták alapján keresni, elsőre nem feltétlen a legkönnyebb, de 2-3 kör után már pillanatok alatt meglesz.
    Leszállsz az alien site-on belül egy sík területen, és átülsz az SRV-be. Megnyitod a következő linkeket (Ruin map, Combinations)
    A második linken lévő adatokból most a Beta Site kell. A területen elszórtan vannak tárgyak. A listában találhatóakból egyet össze kell szedni és átrakni a hajó rakterébe (mivel az SRV-be csak 2db fér el). Ezt követően cserélgetni kell a tárgyakat a hajó és az SRV között. Mindig a megfelelő 2db tárgynak kell lennie az SRV rakterében, majd ezzel a rakománnyal kell szkennelni bizonyos oszlopokat. A pontos megoldásban segítenek a fenti térképek.
    Például: beteszed az SRV-be az Urm+Casket tárgyat (táblázat, első sor), majd odagurulsz a hozzájuk tartozó obeliszk(ek)hez (a táblázatból megnézed melyik lesz, a térképen meg azt, hogy hol van) és szkenneled. Jelen rakománnyal az E26+G17+G18-as oszlopok lesznek azok, emiket szkennelni kell. Ha jól csináltad, kapsz egy üzenetet, miszerint sikerült az adatokat dekódolni. Szépen végig mész az összes kombón (13db), majd vissza a hajóba és irány ismét MEENE rendszer. Leszállsz ott ahol a küldetést felvetted és megkapod a 13milliót. Ha kidokkolsz, majd ismét vissza, akkor újra lehet kezdeni az idők végezetéig (illetve amíg nem nerfelik).

    Szerk.: A tárgyak megtalálásához térkép
    És egy video

    [ Szerkesztve ]

    A tudomány a valóság költészete!

Új hozzászólás Aktív témák