-
GAMEPOD.hu
🔦Üdvözöllek!🔦
A topik elsősorban az elemlámpákról, fejlámpákról, akkukról és a velük kapcsolatos technikai és tapasztalati beszélgetésről szól.
Új hozzászólás Aktív témák
-
holderes
tag
válasz sarajhvh #71263 üzenetére
Tévedsz,nincs düh,sőt picit mulatságos,hogy senkinek nem jött le a(műszaki) evolució a képről..a Fenix sacc 7 éve volt 150 dolcsi(,ha nyomon követed az oldalt mint írtad ),a Manker 20 $...és kb a terepen ugyan azt hozzák(ne gyertek görbékkel,meg papír mutatvánnyal),terep "sokméter",odapörkölsz és látsz..ennyi.Na ezért volt egy képen a két cucc...mert pariban van 7-8 év csúszással
-
holderes
tag
válasz ctrlaltdel13 #68731 üzenetére
A..mondanál pár szót..a szemléletes videó...meg a ...nekem személyes tapasztalat..
Ezekből már nem jössz ki jól... -
holderes
tag
válasz ctrlaltdel13 #68727 üzenetére
[link] itt nézted?
-
holderes
tag
válasz freelanced #67646 üzenetére
Ha "szúúróósat" akarsz ,nézz rá erre a Mankerra,most váltottam vele az öregedő Fenix TK 61-et.
-
holderes
tag
Bringára okos lámpa...sok forintért..persze nem tudom,a millás bringákhoz ez sok-e
-
holderes
tag
válasz MittuDomain_ #64508 üzenetére
Superek vagytok .."pestrül" kell még valakinek?
-
holderes
tag
válasz WestBam #63133 üzenetére
Megjött...gondoltam először írok hosszabban,de Te azt jobban érted.
Rőviden: Szép! Sok a műanyag,a kemény fajta. Nem tudni meddig bírják,mikor törik el?(99 év gari,jót derült az eladó mikor rányalta a matricát).
Van néhány itt ismert fejlámpám,terepen szerintem esőben,fagyos kézzel macerásabb ezen ügyködni,de majd hosszabb használat után kiderül,most inkább a negatívokat írom.
A vetítési képe rendben van,mig nem gondolok arra,hogy nem ajánlott a "teleszkópos" lámpa az oldalon,magyarán van elmosódott rész.
Akksi 1550 mah ...nah majd kiderül,mellette ott leszen egy Fenix HC 60 vagy másik..
Összegezve...nem bántam meg(csakazé'is) szép úrilámpa[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
válasz Vertigo18 #61662 üzenetére
Hát'ja a rövid, marokba illő,26650-s,tölthető, sokáig kitartó lámpák a legtöbbet használtak nálam is
Lumintop SD26..a No1
Imalent DN35
AstroMf01Mini -
holderes
tag
Promos most ez az Imalent,használ valaki ilyet? Sold out-n áll,de úgy tűnik engedi megvenni.Ez igy mehet akkor,a dupla várakozáson túl nincs jelentősége?
-
holderes
tag
Hl01 elindult már valakinek?Nov.29.óta "professor"van .
[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
Kicsi,marokban (és zsebben) elférő lámpa [link] ,ami mellesleg,most itthon olcsóbb
csájna 35 dodo,mert jön az ünnep és lámpásos mit is venne ajándékba -
holderes
tag
válasz MittuDomain_ #56925 üzenetére
Négy éve van regem Alira,de ez az első vételem,adott valami kupont ...mint megtért fiúkának
[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
válasz MittuDomain_ #56921 üzenetére
Megrendeltem,meglátom milyen ez a Liitokala 1541 péz vót a kettő..
-
holderes
tag
Ilyet használ már valaki a sráctól?, tapasztalat? Sofirn c8f -be akarom,üzenet küldés szürke a hírdetésbe, vagy inkább ezt
-
holderes
tag
-
holderes
tag
válasz Zoli-bácsi #50762 üzenetére
Most jött meg ,szeretni fogod
-
holderes
tag
Ezt a típust használja már valaki?Kupon és vélemény is jöhet.
-
holderes
tag
Erre jobb árat tudtok esetleg?
-
holderes
tag
válasz Ciccuka #22725 üzenetére
Csak nem bírtam ellenállni ennek
-
holderes
tag
-
holderes
tag
válasz hpsafl #22076 üzenetére
Ez se rossz Olight S30 Baton 22.69..
-
holderes
tag
válasz 5-ös kezelő #20879 üzenetére
Amúgy érdekes ez a Olight kérdés,Ti mikor rendeltétek?A hozzászolásoknáljúni 18.-n kérdés van-e,válasz persze raktáron.Nekem 17.-ei dátumozású svéd tracket küldtek,ezt most feladták?
-
holderes
tag
Viszonylag ez is jó árban van,vásárolt már valaki innen?Mire kell ügyelni?
-
holderes
tag
válasz 5-ös kezelő #20304 üzenetére
IK 260 még mindig a legjobb!...
..a 280-s 20%-l jobb -
holderes
tag
Ezt a márkát nem ismerem,vállalható? Code: DB0003
Pana Code: DB0002
Sanyo Code: DB0001
Powerbank Code: 04d9af[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
válasz maxika2004 #18267 üzenetére
-
holderes
tag
Ezt a lámpát véleményezné egy hozzáértő?
"Optical PMMA Convex Lens " ebben az esetben üveget is jelenthet?[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
Wallbuys TK61 05.08. tegnap jött (22 nap),és a lényeg, illetékmentesen..
-
holderes
tag
válasz SchumiBácsi #17039 üzenetére
Wallbuystól 9.-n rendeltem a tk-t.még nincs tracking,"Collecting Products Now" van..
-
holderes
tag
d4d & schumibatya még csak-csak eldönti az user melyik fenixet vegye az igényéhez igazodva,de vajon honnan,a fenix storeból v. másik kinai oldalról,egy szalagról jönnek ezek?(minőség miatt),mert akkor csak az árat kell nézni.Esetleg van olyan hely (nyilván nincs),akinek a gariját itt elfogadják?A "runtime" adatok érdekesek,400-800 m x ideig,de milyen akksival?
Töltőből ez mennyire ajánlott kategória?
-
holderes
tag
Ez vajon kb. milyen távolságra világít,egyelőre nem találtam konkrétumot.Illetve hasonló árban bármi,minél messzebbre vigyen jeligére.
-
holderes
tag
-
holderes
tag
válasz kaliber #16274 üzenetére
Most ez az akksi jó vételnek látszik?,figyelembe véve az eladót..
-
holderes
tag
válasz BigBlackDog #14976 üzenetére
Dear Customer,
Thanks for your letter.
We are sorry for any inconvenience caused by us and all needs your understanding.
I am sorry to inform you that we did not ship your order since SKU# 88006516 is out of stock now.
Would you like to wait for 5-7 days to restock?
Or exchange other product with the similar price?
We also can refund if you don’t agree with the ideas above.
We are looking forward you early reply.If any questions, you can also use the link below to contact us.
http://www.tmart.com/HelpCenter/Contact_Us.htmlBest wishes,
Hulk
Tmart Service TeamEz volt a Tmart-tól a válasz az 501B-re..
Megnézheted neked mit válaszol,a vicc,lehet náluk rendelni(és ott nem írja,hogy várás van,persze több pénzért) ..
Profiktól kérdés mi a különbség egyik ,másik ,nekem 50-50... -
holderes
tag
válasz BigBlackDog #14966 üzenetére
Ja,processing van még mindig..
-
holderes
tag
A hozzáértőktől kérdezném ez az árkategória ennél az elemnél a felejtős címkét érdemli?...
-
holderes
tag
válasz BigBlackDog #14896 üzenetére
De lejjebb ott a track díja.
-
holderes
tag
Hali,ez mennyire ismert márka,érdemes rámenni?Nincs speckó igény,kb látom messzebbre is visz ,ha kell,üzemidő két óra felett.Illetve még ez a töltő is kérdés,univerzálisat érdemes-e venni vagy ajánljatok ebbe az árban.kösz
-
holderes
tag
válasz holderes #14332 üzenetére
Töltő ügyben még talán ezt érdemes körbejárni,ha van valakinek pár szót mondhatna róla.
[ Szerkesztve ]
-
holderes
tag
válasz holderes #14331 üzenetére
Végül is megvan a válasz az elemlámpa blogon:--"A végére egy kis exluzív előzetes. Júniusban két új modell fog megjelenni XP4 és XP1 néven. Előbbi egy négy csatornás töltő lesz és a Li-ion akkumulátorokon (10440-26650) kívül kezelni tudja majd a NiMH akksikat is. Újra feltűnik az USB kimenet (2.1A) és a VP1-hez hasonlóan itt is három lépésben lesz állítható a töltőáram, 0.25A, 0.5A és 1A. Az XP1 egy kifejezetten olcsó, egy csatornás töltő lesz. Támogatott méretek: 10440, 14500, 16340, 18350 (Li-ion) illetve AA, AAA (NiMH), töltőáram 0.25A és 0.5A.
Tervbe van véve egy továbbfejlesztett VP1 is ami - nehéz kitalálni - VP2 néven jelenhet meg. Az előzetes infók szerint mehet bele 26650-es méretű akku is, USB kimenetet kap, és a NiMH akkumulátorokkal is kompatibilis lesz. A VP1-ből kiindulva elég húzós árra lehet számítani. Várható még az XP2 is, ami gyakorlatilag egy kijelző nélküli VP2 lesz. "--
Összegzés:a VP2 lesz a megoldás,kijelzős,tudja a nikkelt is... -
holderes
tag
válasz jozsi252 #14329 üzenetére
Igen,nézem amit linkeltetek.Erre ránéznétek,a voltot nem mutatja,de tudja a régebbi akkujaimat is(nikkeles),ha nem vagyok itthon,nem kell a másik töltőt vinni magammal.A belseje van olyan jó,mint a VP1?
-
holderes
tag
válasz #67544576 #14317 üzenetére
A Convoy és ez a lámpa között nagy különbség van?Ezt a Panát evvel a régi töltővel tudnám megfelelően tölteni?
-
holderes
tag
Sziasztok mágusok!Mini Mag-lite kapcsolót keresek(3 AA),ledest,a hazai kereskedő nem forgalmaz.Ez nagyon príma húzás,nyilván a következő lámpám más márka lesz
Kuponkódot a Fasttech.comra honnan lehet keríteni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetni (keresem típusú is) és reflinket beilleszteni az ÁSZF III/10/16-17 pontja alapján tilos, az ilyen tartalmú hozzászólások moderálásra kerülnek!
- Bemutató Convoy M1 és M2 elemlámpa bemutató
- Bemutató Convoy L2 2016 elemlámpa
- Bemutató Convoy C8 bemutató - Előre mutat
- Bemutató Convoy L2 - már majdnem prémium
- Bemutató Convoy S2+ bemutató - A szükséges plussz
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Assetto Corsa EVO
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- BestBuy ruhás topik
- Bestbuy játékok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sorozatok
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Anime filmek és sorozatok
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest