Új hozzászólás Aktív témák

  • Varlaisaran

    senior tag

    válasz katt777 #9528 üzenetére

    Hát igen, voltak szebb napok is:) Egyébként pont az Obliról jutott eszembe a 3d mark 2001. Biztos emlékszünk mág a Nature tesztre. sok-tíz fpsel, 1024, Gf4 Ti4200, és kisértetiesen emlékeztet az Oblivionra az a teszt... ha nem szebb. Ismétlem... Gf4 Ti4200, dx8... Bár nincs jelentősége, de kíváncsi lennék, hogy a "legrövidebb úton" azaz optolva mit birt volna. És mit birna mondjuk az "elavult" 8800ultrám. Más szóval ki sem forr egy technika, máris huzzák lefelé, helyére tesznek egy ugyanolyasmi valamit átnevezve, és a "szép" ebben hogy a tömeg el is hiszi, és tényleg "haladnak a korral".

    Látom, értjük egymást, ebben biztosan:D Láttam pár dolgot én is 10 év alatt, amióta hw-zek, ennek köszönhetően fel is tudom mérni mi valós fejlődés, és mi a parasztvakitás. Oké, ne ismerje ma már senki az assemblert, ne kelljen loadokat pötyögni, csillogjanak a skinek felőlem. Csak az értse akinek kell. Anno persze, egyszerübb volt minden sw. Amit nem is pénzzel dugig tömött cégeknél, néha óriáscégeknél hadseregnyi trendikékinges léhütő drag n drop dobál össze lightkólát szörcsölgetve msnezés közben. Csak ekkora apparátussal éppen jóra is lehetne csinálni. 1, vagy 0. Kész, nem lenne itt helye a toldozás-foldozásnak, hacsak az nem szándékosan van előidézve. És bonyolultságtól függetlenül, egy Obli, vagy mittudomén egy krájzisz vagy akármi más is lehetne ezerrel szakítós stabil cucc, aminek ikonja oda van már kövesedve a sarokba, olyan régen kellett ujrarakni.

    Persze ez felfogás kérdése, tudom én. Ma már nem igy látják az emberek a dolgot. Trendi használati tárgy lett mint mondjuk egy rozsaszin strandpapucs. Megveszem, bedugom, megnyomom amit kell és netezek, játszok, blabla...

    Tényleg, miért akarunk világotmegváltani?:D

    [ Szerkesztve ]

    35mm-es kópiákat vásárolok, tartalomtól függetlenül. Christie P35GP-hez rövid objektíveket keresek, 25-40ig.

Új hozzászólás Aktív témák