Új hozzászólás Aktív témák

  • katt777

    félisten

    válasz GypsFulvus2 #9520 üzenetére

    Hát, bakker, akkor reklamálj a National Geographicnál, hogy nem alkalmazkodnak a magyar tananyaghoz. Na, mindegy, én nehezen tudom eldönteni, kinek van igaza, ez nem a szakterületem. :B
    +1 gyerek kedvezőbb adózást jelent. ;)
    Az a baj, amikor az emberek elhiszik, hogy egy programot csak hibákkal lehet megírni/kiadni. Mert nekem meg ez a szakterületem. Aztán lehet mentegetőzni határidőkkel meg egyebekkel, én, mint felhasználó, ezt magasról lesz.rom. Én sem szar munkát végzek a pénzemért, már amikor van. Nekem amúgy max. a kazettáimmal volt bajom C64-en, és a DOS-os/Novelles időkben PC-n sem láttam sok hibát (egyet sem), tök mindegy, hogy milyen VGA (voltak akkor szép számmal), processzor, vagy egyéb volt benne, mi több AMD v. Intel procit is tehettem ua. lapba, stb. Nekem senki ne mondja, hogy a "fejlődés" az én érdekemben történik. :(( Ugyanoda lyukadunk ki: semmi nincs rendesen kifejlesztve, máris ki kell dobni, hogy újat vegyél, nem arról van szó, hogy nem lehet hibátlan programot írni.

    Varlaisaran: Én már érdeklődtem a topicjában, hogy mikor jön ki hozzá a patch, de nem válaszolt senki. :(((
    Öregek vagyunk mi már. Megszoktuk a jót Amigán, C64-en, de én mondom, még a Primo-s és HT Computeres programok sem bugzottak. Én is azon kezdtem anno programozgatni, bár lehet, hogy ez senkinek nem mond már semmit.

    Funkcionális analfabéták kíméljenek!

Új hozzászólás Aktív témák