Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jackal2

    senior tag

    válasz Allien #8136 üzenetére

    A javaslatodra rendeltem két akkumulátort, egy 850-eset meg egy 900-asat, úton vannak, meglátjuk, hogy mennyit bír vele. Nem emlékszem a C értékükre, de mindjárt megnézem. Amit viszont tapasztaltam, hogy ha Imax B6-al van feltöltve a gyári akksi, akkor sokkal robbanékonyabbnak érződik a gép, olyan mint ha valahogy nagyobb feszültségre töltődnének fel és ezért nagyobb fordulatszámon forognának a motorok.

    Lehet hogy egy magasabb C értékű akkumulátortól robbanékonyabb lenne, ezt még nem próbáltam, esetleg azt lehetne csinálni, hogy nagyobb feszültségen megforgatni őket, csak szerintem a 3S akksiktól tönkre menne az FC meg az ESC-k, ha még a motorok nem is. Mindenesetre amikor csak simán nyomod neki, akkor nem érződik gyengének, de amikor ki kell magát emelnie hirtelen irányváltásra, na akkor érzem azt, hogy lehetne erősebb.

    Jó, hát én elhiszem, hogy a nyugdíjas tempóban járókerettel repülve 100 évig bírják a motorok de én azt az élményt 10 perc alatt akarom megkapni, miközben megtanulok vele repülni. Minden hobby költséges, aki nem áldoz rá, az minek csinálja?:P Direkt nem akarok benne kárt okozni, de ahhoz, hogy precízen tudjak vele repülni, ki kell "autózni" belőle a határokat, ott meg hibázom, de gondolom mindenki. Muszáj feszegetni a határokat és jobb ezt ilyen géppel tenni, mint mondjuk egy 1 kilós valamivel. Ha már tudom hogy mennyit tud a gép és mennyit tudok én, még mindig lehet bármikor lassabban repülni vele (jelenleg a gép sokkal többet tud mint én :))

    Királyak ezek a mod videók, köszi, mentem is le, különösen a led szalagos megoldás tetszik. Láttam ma Dajdajtól, hogy kimodolta a távirányítóra az antennát és ráforrasztotta egy wifi router pálcájára, na olyanom nekem is van fölösleges, ezt én is meg fogom tenni. Amire még gondoltam, hogy megnézem, nincs-e valami másmilyen propeller, amivel több levegőt tud maga alá tolni, hátha erősebbnek érződik. Karbon esetleg? Valami kevert anyag?

    Én rendeltem hozzá egy magasabb lábat, ami alatt elfér Mobius vagy Runcam HD, azt fel lehet velcrozni, sokkal könnyeb mint az SJ 4000 és nem is veri oda, ha leszállsz vele, bár szerintem ez a kopter egy kicsit gyenge kamera hordozására.

    Az alábbi blog szerkesztője: quadkopter.blog.hu

Új hozzászólás Aktív témák