Hirdetés
-
GAMEPOD
Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik! Ha más, de hasonló nevű szolgáltatásról szeretnél kérdezni, kérjük használd a megfelelő fórumot:
Digi Internet
Digi Mobil
Műholdas (tányéros, DVB-S) digiTV
Digitális Földfelszíni televízió (Mindig TV, DVB-T)
Aktív témák
-
Köszi
-
Sziasztok,
Tényleg kell a cam modul mellé koax kábel is? -
köszi, minden OK , sikerült megcsinálni amit akartam...
-
-
Milyen egyesülés után?
Balu0106: ezt most pontosan nem értem. A kártya megy bele a cl modulba nem? Mi az hogy nincs kartya csak CL modul
-
Hi.
Van aki smart cam kartyat használ közületek? Mennyire működik jól? -
-
Oké köszi mindenkinek.
Még annyi, hogy nekem nem lesz boxom, mert kártyákat használok most is a TV-ékben UPC...
Gondolom ez a digi-nél is megoldható. Ebben kiindulva a koaxot el tudnám hagyni -
Hi all,
Most építkezek, jövő márciusban költözünk, és az utcában a föld alatt van bent a DIGI.
A kérdésem az lenne, milyen minőségű kábelekkel érdemes a házat becsatornázni ? Illetve optikai vagy az üvegszálasat érdemes behozatni? Szeretném már a leggyorsabb/ legkorszerűbb megoldást minden szinten.köszi
-
Sziasztok,
Az létezik, hogy 16. kerületben a csömöri úton nincs kiépítve a szolgáltatás, míg hátrébb 16ban az album utcában meg ki van ?
Meg akartam rendelni a digi full csomagot de az oldalunk szerint a keresőben nálam a csömöri úton nem elérhető :/
Aktív témák
1. Olvasd el a téma összefoglalót!
2. Ez a fórum a Digi kábeltévével foglalkozik. Nem a műholdassal és nem az internet szolgáltatással.
Társtopikok:
● DIGI internet
● DIGI Mobil
● DIGI műholdas TV
● DIGI vezetékes telefon
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest