Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz szallasi007 #47598 üzenetére
Ez engem is érdekel.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
nightmare13
őstag
válasz szallasi007 #47598 üzenetére
Mindkettő RoS tartalom, igen.
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Bird
addikt
válasz Drizzt #47600 üzenetére
Mi sem tudtunk róla.... Derült égből jött a "hír", jól titokba tartották. Ennek ékes bizonyítéka, hogy este az 50m gold már nyaldosta az 1.9 euró körüli vételárat. Gyanítom ezen információ birtokában pöppet feljebb megy még 1x utoljára.
khirill: Köszi neked is a "jó" hírt.
Gyuri27: Erre a pislogásra számítani lehetett...[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
khirill
aktív tag
hát mivel melóban vagyok csak rácsekkoltam mert már nem bírok az izgalomtól... egy percet sem toltam ptr-en... csak hallgattam (olvastam), itt a jelentéseket... szal' engem, ez most teljesen elvarázsolt... gyorsan lelőttem egy-két zombit frozen orb-al majd ki is léptem, mert el kezdett emelkedni a pulzusom...
(már az alapban is hiányoltam ezt az imba erős fagyigolyót )
teljesen rendben beengedett... lag-ot sem éreztem, pedig itt max 200kbit/down van... ez azért nagy szó mert nekem mikor belépek mindig lagzik 1-2 percet... (az első 10-20sec általában játszhatatlanul) ...és most nem volt. nem tudom ez jelent-e valamit...
ratabyzou
-
granini
őstag
Te hurka figyelj man oda mer eloreultetlek az elso padba. Ha nincs tobbe gold trade (nem lehet sem venni sem eladni tobbet RMAH-n keresztul, es mostantol raadasul account bind..) akkor nem letezik tobbe olyan hogy 50M = 1.9 cimbora.. az a mult. Konyec. Past. Dead. Lapoztunk Nincs olyan TAB az AH-ban. Veke kampec nuku nyista ennyitvot kosziszepen.
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Rayner
őstag
válasz khirill #47605 üzenetére
ez azért nagy szó mert nekem mikor belépek mindig lagzik 1-2 percet... (az első 10-20sec általában játszhatatlanul) ...és most nem volt. nem tudom ez jelent-e valamit...
ez attól volt hogy xarul volt megírva a program...elvileg ezt most rendbe tették és belépés után azonnal mehet a hent. (patch2 előtt az összes effektet mobot stb akkor töltötte be mikor a pályára léptél, most hamarabb és rendszerbe szedve)
-
Bird
addikt
válasz granini #47607 üzenetére
Já vol Her Ober! Azt tudom, hogy ma` nincs, de tegnap még volt. Ezért is vizionáltam utólag egy másik végkimenetet...
Viszlát alapjáték... Hüpp-hüpp.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Gyuri27
félisten
válasz lakisoft #47609 üzenetére
Lehet a használt ruha az ab-s.
Nem tudom mert még nem jutottam el odáig. Mert pálya betöltésnél rommá fagyott.
Éljen az optimalizáció. Arra leszek kiváncsi pl a dps, hp csökkent vagy nőtt ezekkel a piszkálgatásokkal.khirill: kérdezd meg mi a bibi. had tudjuk mi is.
[ Szerkesztve ]
Amd - Radeon - Ryzen
-
Rayner
őstag
popcorn kész
-
Blizz
őstag
Úristen srácok, élvezem a diablot!! Olyan érzésem van miközben játszok, mintha az első gameplayt nézném, amit nagyon szerettem. erről van szó
No mistakes, just happy little accidents
-
Cadal
őstag
No, bentvagyok! Diamond gem nincs AH-ban!!!! Az összes Tome és régebbi kovács illetve ékszerész fejlesztő alapanyag átváltozott DE-vá.
Craftoltam pár brácsert, még jó hogy tegnap az összes fehér itemet összeszedtem, így most párszáz common derbissel kezdtem. Ez a 4. brácser lett!:
heh, jó ez, allrest meg pótolom para pontból!
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Még egy ostoba kérdés
Eddig volt 320k alap dmg-m most meg van 207 - watt a szituésön van? Ez azért van mert para transzformerszeset játszottak vagy én emlékszem valamire nagyon rosszul? -
granini
őstag
Az nagyon komoly!!!
(Tobb mint 5000 tome of secretem volt viccbol elspajzolva egyik karakteremnel.. )De azert nyugtass meg hogy ugyis csak level 70-ig erdekes a DE, mert utana RoS alatt tok mas material fog kelleni a jo crafthoz..
Illetve:
- Tome of Secretet lehet meg kapni az AH-ban..?
- Es Demonic Essence-t..?
- Ha veszel Tome-ot atalakul DE-ve vagy akinek amije volt az alakult az es ennyi..?
Mert ez hatalmas vicc. Mindenki azt mondta hogy a tome semmire nem fog kelleni es hogy ezt a 'bugot' majd javitjak kesobb.. A vegen par napja mar asszem vmi 56 goldert lehetett venni 1 essence-t LOL!!<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Cadal
őstag
válasz Infranyuszi #47621 üzenetére
Jah én is tettem félre pár Tome-ot... [link]
#47623) tPedro_: az a common Debris fehér és SZÜRKE itemekből lesz ha bezúzod.
[ Szerkesztve ]
-
SEMY
tag
válasz szallasi007 #47619 üzenetére
A paragon pontjaidat már elosztottad ?
Battle.net : SEMY#2518 Battlefield : SEMY_HUN Uplay : SEMY72
-
nightmare13
őstag
válasz szallasi007 #47619 üzenetére
Egyrészt para pontokból is veszett el ugye valamennyi, másrészt talán az as, chc is sipkát kapott (erre már nem emlékszek pontosan, hogy csak tervezett volt, vagy meg is valósították.)
Amit én észrevettem, alapvetően ugye a hp visszaesése (csak armoryt néztem, mert dolgozok). Viszont a DH esetében a sebzésem a karakterlap szerint nőtt 6k-t
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
juhiimi
aktív tag
A mob suruseg csak sztem lett eleg komolyan visszaveve?
-
szallasi007
őstag
Elosztottam biza, no mindegy ha ezen a looton múlik a mai cuccaim holnapra vicc kategóriába fognak esni
Újabb ökör kérdés
Eddig printscreent Dokumentumok/Diablo III mappába rakta, újrahúztam a rendszer, dio másik meghajtón, most nyomom hogy miket dobott torma 3-on kb 20 perc alatt de képek sehol. Ötlet?
-
khirill
aktív tag
jó nagy lett a kuss! csak nem mindenki sanctuary-ban kolbászol?
ratabyzou
-
mikromanus
veterán
Pff... 60 új. Pedig elvileg már megy a szerver, nem? Mindenki munkahelyhez kötött még?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
GrooveHero
addikt
válasz mikromanus #47644 üzenetére
este fél 9-re érek haza, mire lejön a peccs, addigra föl kell kelnem holnap reggel
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
granini
őstag
válasz mikromanus #47644 üzenetére
Behozhatnam a laptopom es tolhatnam de nincs pofam. Nalam elvi kerdes hogy van a munka meg van kulon a szorakozas.. majd 7 utan hazaesek aztan meglatom mibol mi lett. Nem ezen a 3 oran mulik..
De aki megteheti hogy mar farmol azoknak hajraaaa!!!<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Rayner
őstag
válasz GrooveHero #47645 üzenetére
Ezert kell egy jo baratno... nekem o szokta intezni a frissiteseket. Mire hazaerek mar csak "play"
-
F-ECT$
titán
Jó rég jártam erre. Ma azt hiszem HS pihi, és benézek D3-ba
Dive ever, work never.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest