Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mpierre
veterán
A nerf miatt lesz biza sírás, de sebaj, így legalább mindenki hurka lesz. Nem csak a karaktereim. Amúgy meg fájó szívvel toltam még egy búgócsiga runt. És ismét megállapítottam, hogy faék egyszerűségű volt ez a skillezés.
#47499: Azaz. HURKA-KLÁN!!!
[ Szerkesztve ]
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
Devoured
tag
-
Dyingsoul
veterán
Annyira tudjátok fikázni a fejlesztőket, de fogalmatok sincs arról, hogy milyen keményen dolgoznak... (nem ironizálok). Komolyan tipikus magyarok vagytok. Nem értetek hozzá semmit mégis fikázzátok mások munkáját. Egyszer kívánnám nektek, hogy nyerjetek bepillantást egy olyan projektbe ahol majd százan dolgoznak egy dolgon, hogy szembesüljetek olyan dolgokkal amikről addig fogalmatok sem volt.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
MODERÁTOR
Sziasztok!
Dióhéjban kérhetnék összefoglalót, hogy mit is tud a 2.0? Továbbá mekkora?
mobal,
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
czpitti
senior tag
Majd délután három fele
Diablo III CZPITTI#2239 http://hu.twitch.tv/czpitti
-
lizakattila
senior tag
Ááááá... 2-re megyek dolgozni!
"Ha próbára akarod tenni egy ember jellemét, adj neki hatalmat." - Abraham Lincoln
-
Cadal
őstag
vitko: +1 (egyetértek és nem Mutonnal van bajom hanem tényleg ez az átlag felfogás itthon)
Aki esetleg be tud majd lépni az nézze már meg hogy AH-ba kialakították-e a Diamond gemnek a helyet???!!!
Látom itt van azért majdnem mindenki... Szasztok!
[ Szerkesztve ]
-
Coyot
őstag
válasz Dyingsoul #47503 üzenetére
Egyetértek.
1 éve hozzá sem nyúltam a diablohoz, elég volt a tőzsdeszimulátorból, de legalább a játékban "keresett" pénzből előrendeltem a kieget és vígan elleszek azzal is 1-2 estét és öröm boldogság. Mert ez erre való, én nem értem mit feszültök ennyit ezen hogy huu minden el lesz baszva és majd jajj a jól összerakott karakterem szar lesz stb. (csak most az utsó pár 10-20 hsz. ből szűrtem ezt le). Szerintem ez már nem kikapcsolódás mikor ilyenen kell görcsölni. Kieg kijön inkább örüljünk
[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Bird
addikt
Lásd 5 hozzászólással előbb.... Délután három óra környéke.
Gorneck23:Monkicát érintő változásokról tudunk valamit?
vitko:Szerintem menj ki egy picit a friss levegőre, mert nagyon befordultál pillanatok alatt. Ennyire ezért nem vészes a helyzet. PEACE! Ez csak egy roh@dt játék semmi több... A "fejlesztőket" meg (le)sajnálni nem fogom.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
Dyingsoul
veterán
Kemény pénzekért dolgoznak igaz... Ebből a fejlesztők, akiknek konkrétan az anyjukat szidjátok tudod mennyit kapnak meg belőle? A marketing és a terjesztés rengeteg pénzt felemészt egy ekkora cégnél... És ráadásul úgy mondod, mintha az anyázás és a kesergés építőbb jellegű lenne. Persze egy közös nagy "gonosz" ellen könnyebb egységesíteni a népet, erre a történelemben is volt már példa, de az ilyen közösség "olyan" is...
Én már régóta tépem a számat ezzel a témával kapcsolatban nem feltétlen prohardveren és akinek egy csepp intelligencia is van a fejében talán rájöhet, hogy mégis csak mond valamit ez a srác. Én programozó vagyok, tudom miről beszélek, ezért is látom másképpen a dolgokat mint azok akik csak készhez kapják a végterméket. Ha már csak egy embert is sikerül nem megváltoztatnom, hanem elgondolkodtatnom, akkor már azt mondom, hogy megérte a szájcséplésem.
Ha pedig másfelől nézzük a dolgokat: az élet igazságtalan. Ez így van nem tudsz vele mit kezdeni. Ezt le lehet fordítani a nagy Blizzard szapulásra is: teljesen felesleges károgni rá, attól még az entitás nem tud változtatni a dolgokon.
[ Szerkesztve ]
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
Bird
addikt
"És ráadásul úgy mondod, mintha az anyázás és a kesergés építőbb jellegű lenne..."
Elárulnád hogy miért pont nekem címezted ezt? Hol írtam ilyet?Nem gondolom, hogy véleménynyilvánításommal bármelyik szegény ágról szakadt programozót leszóltam volna.
Na mind1, a te hozzászólásod is legalább annyira "tipikusan magyar", mint akiket leszóltál.
[ Szerkesztve ]
.:A konzolozás körülbelül olyan, mint a Canon / Nikon: amelyiket előbb veszed a kezedbe, azt szokod meg.:.
-
khirill
aktív tag
"Komolyan tipikus magyarok vagytok. Nem értetek hozzá semmit mégis fikázzátok mások munkáját."
menj már a sunyiba az ilyen dumákkal...amúgy meg minek ez a rage! ... most tegyétek a szívetekre a kezeteket! azt gondoltátok sima login problémák nélkül be lehet majd lépni 11től... ugye nem? pukk...
bird: azért, h lódulj imádkozni és gyertyát gyújtani a fejlesztőkért!
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
-
Rayner
őstag
Akkor fogjátok egymás kezét...
Támogattam a blizzt hogy megvettem a termékét.
A pénzemért kaptam egy alfa alfáját mert 2 havonta kellett valamit javítani rajta.
Mindezt úgy hogy amikor épp nem volt net (csak játszani akatam) vagy nem úgy álltak a csillagok akkor néztem a 3xxxx-es hibajeleket, pedig (csak játszani akartam).
Mivel csak játszani akartam a blizz megalkotott egy rendszert ami nem fog jutalmazni, ha csak játszani akarok... rákényszerített egy vödör trágya AHra, hogy onnan szerezzem be a cuccokat ha játszani akarok...
1 év elteltével ha még mindig csak játszani akarok akkor képtelen vagyok belépni a rám erőltetett battlenet miatt ami érdekes módon akkor omlik össze ha játszani akarok.
Erre 2014-et írunk és a blizz most megreformál mindent, hogy tényleg érezzem azt, hogy játszani akarok.
DE vegyem meg megint a termékét, ha játszani akarok mert az eddigi termékét kukázta beismerve hogy ezt nagyon elbszta, mert a profitra ment és egyenlőre még mindig nem érzem azt, hogy képesek felfogni, hogy csak néha játszani akarok....Csak ennyit hagytál ki cimbora....ezért sír mindenki...
-
-
Dyingsoul
veterán
(#47493) Bird-es hozzászólásodból törölted már azt a rész.
(#47520) jpeetr: Ha tudnád hány óra munkám van az oldalban, akkor rájönnél, hogy valami 0.05 forintos órabérbe jönne ki nekem az "ingyen" játék. Szóval inkább én dolgozom ott ingyen.
[ Szerkesztve ]
-
nightmare13
őstag
Valaki, aki nem dolgozik, és nem tudja, mihez kezdjen az idejével, nem tudna egy kicsit számolni?
Az érdekelne, hogy hogyan változtak az egyes skilleknél az erőforrás/dmg% arányok illetve ezzel párhuzamosan az átlagos erőforrás-termelés aránya. (Csak hogy látni lehessen, melyik kasztot mennyire dobja vissza az új patch )
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Bird
addikt
válasz jpeetr #47520 üzenetére
Upsz, tehát akkor innen fúj a szél. Hiába a nagyság átka, no meg a "apró". Mi ez, ha nem tipikusan magyar... Persze "hivatalból" nem is mondhatna mást... Lehet a Blizznél tudnak magyarul és olvassák a ph!-t?!
Viccet félretéve, részemről ez az általad kreált vita lezárva... Még annyit, hogy a szabad véleménynyilvánítás lehetősége még minket "leszólókat" is megillet, itt a ph!-n biztosan.
[ Szerkesztve ]
-
Valkűr
addikt
Srácok ne vitázzatok mert felesleges. Aki csak játszani akar attól is érthető, h megvesz valamit 18 ezerben akkor elvárhatja, h ne akkor játsszon vele amikor azt más eldönti. A diablo ezen a részen eléggé el lett cseszve, jó cserébe van más. Ettől független úgy gondolom aki már eddig megvette, az megérdemelné ingyen hozzá azt amit most ismét pénzért kinálnak. Részemről ez nem kritika, és szófosás, csak egy észrevétel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
nepszter1
addikt
Na leált a letöltés ...
Mármegy
[ Szerkesztve ]
-
Cadal
őstag
válasz jpeetr #47520 üzenetére
Nemár srácok, ez azért már szerintem sok. Neki is van véleménye meg másnak is van. ez a szardobálás semmire sem való.
#47527) vitko: Megsértődni sem kell. Pont most mikor jön új patch lehetne beszélgetni az új skillekről dolgokról. Főleg olyannal is aki a szerkesztői mivoltából jobban rálát a dolgokra. Nem kell elvonulni lehet itt kulturáltan is társalogni. A flame-et kell figyelmen kívül hagyni. ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Dyingsoul
veterán
Próbáltam megmutatni a dolgok másik oldalát és mocskolódás lett belőle. Én kérek elnézést, befejeztem és továbbállok.
-
törölt tag
Gondoltam benezek hatha van valami info az uj patch miatt.
Erre nagy hiszti hsz hegyek megis jo topicban vagyok akkor[ Szerkesztve ]
-
Norbee87
tag
válasz nightmare13 #47488 üzenetére
Ha most ennyi hozzászólás van akkor szerintem sokan szabit vettek ki
Kíváncsi leszek mennyi lesz március 25.-én -
Gorneck
legenda
válasz Dyingsoul #47515 üzenetére
Kívánom, hogy egyszer dolgozz együtt 1-2 amcsi cég embereivel (érdemes megismerkedni velük, rengeteg lehet tanulni tőlük)...és sztem rövid időn belül vagy falnak mész, vagy rájössz, hogy ezek hülyék és leszarod...
Én a leszarom stádiumba vok...és 120adjára is javítom a szarfos kódjukat...Mondjuk el tudom képzelni mi kemény meló lehetet majd 2 évig semmit se csinálni egy játékkal, ami kb kimerült itt egy kis nerf ott egy kis bufffba...csak ne sírjon a nép. Közben amivel kellett volna foglalkozniuk nem tették, kb soha.
És akkor az állandó lagokról, belépési gondokról ne is beszéljünk, ami szinte már állandó társ.
Gorneck#1239
-
granini
őstag
Mindenki itt van aki szamit
Akkora hurkulas lesz este hogy ihajja. Addig is tolem nektek egy patch-varo versike, hogy elussuk az idot..Neoton - Mojo
Bármerre nézek, hódít már a Mo-jo,
Esküszöm nem vágom hogy mire való!
Mindegyik WD-nél már ott a Mo-jo,
Sáskázni jó ez nameg hánytató!Háromszáz milla goldot ér a Mo-jo,
Zuni es Manajuma offhand fegyó
Miért kell tyúktolvajnak látszani?
Na, gyere, gyere, gyere játszani!Egy déhá arra kért,
Számoljak rá, ha fekszik.
A kripta csúcsnehéz,
De megdönthetik ma még.
Háu-háu-áá, a witchdoki észbontó,
Háu-háu-áá, kutyákat robbantó.Na ugye megszeretted már a Mo-jo-t?
Zavard el gyorsan a sok Skornos csalót!
Miért kell archonwizzel játszani?
Na, gyere, zöld sáskát árasztani!<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
Jazz
veterán
free your mind
-
.OM.
aktív tag
Szia vitko,
Kicsit körülnézel, nem csak magyarok szídják a kiadót vagy a játékot. Egyébként a "tipikus magyarok" negatív módon történő említése miatt szégyeld össze magad...
Részemről ambivalens gondolatokkal tudnék a vitába szólni:
pro:
- jókat játszottam a D3-mal, szórakoztató volt
- volt login problémám nekem is, de most nem emlékszem erre vissza úgy, hogy nagyon kiakadtam volna
- átlag játékosként sokat segített az AH a szintezésben (lvl req fegyver lvl 42-től)kontra:
- a beígért tartalom töredékét kaptam (pl PvP)
- nincs endgame - gyakorlatilag egyetlen dolgot lehet a játékban csinálni, nincs koncepció
- nem fogott el Diablo érzés a játék alatt soha
- tényleg nem volt eddig a loot túl barátságos/használható
- nincsenek olyan zseniális, hozzáférhető tárgyak mint: Horadlic Cube, Runes, Quest Set Item
- gyakorlatilag nincs olyan drop, amiért "lehajolna" az ember (1 féle poti, gem, esetleg essence van csak)
- A random questek gyakorlatilag semmire sem jók, semmit nem adnak (nincs lore, nincs rejtély, nincs jutalom - ha van, akkor egy átlag usernek nem jön át az érzés)
- ez nem diablo, ez egy cooperatív hack'n'slash, ahol a coopban nem segítik egymást a játékosok, mert nincs rá szükség.Ja és a kiegíszítő ami még mindig nem adja azt amit ígértek a legelején még egyszer annyiba kerül, mint az eredeti játék és nélküle gyakorlatilag ki is van herélve az alapjáték..
Ezek után ki nem szarja le, hogy mennyi munka van vele a programozónak vagy a kiadónak. Adják amit ígértek, ki van fizetve...
szerintem...
-om-
[ Szerkesztve ]
ex .Oldman.
-
kolbi79
tag
Hello! Pár hónapja nem léptem be a játékba. Van most valami eladható cucc ami elmegy rmahban? köszi
-
Blizz
őstag
Látom mindenkinek több 10 gigát ír a letöltésnél, nekem pl csak 5-öt. Még a blizzard lanucher sincs meg, csak sima diablo launcherem van (elég rég nem diabloztam) és 50%-ig konfigurált, utána pedig elkezdett tölteni. Hogy is van ez akkor?
No mistakes, just happy little accidents
-
Jazz
veterán
-
morvaigaben
tag
Mondom míg várok EU-ra felnézek Us-ra....
"Yo mama's so poor that she can't even pay attention......" - Eric Cartman | Battletag: Gabe#2489
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz morvaigaben #47543 üzenetére
:'( énmeg melóhelyen rohadok
-
mpierre
veterán
válasz granini #47531 üzenetére
Bakkkker. Nem t'om milyen anyagot vettél magadhoz, de ez megér egy sorminta sírva röhögős szmájlit.
#### A hatalom nem egy jelvény vagy egy pisztoly. A hatalom az a hazugság: minduntalan hazudni, míg lassan az egész világ behódol neked. #### Eladó cuccok: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mpierre/index.html #### https://youtu.be/CRaOpLyIDpk
-
mikromanus
veterán
90 új reggel óta? Hát mit csináltok ti itt?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Gorneck
legenda
válasz mikromanus #47546 üzenetére
GBt számolnak a vinyó...meg ne szídd a Blizzt...az ah maga az ördög...kb ennyi... Semmi lényeges infó.
Gorneck#1239
-
khirill
aktív tag
válasz morvaigaben #47543 üzenetére
jujjjj a mindenedet!!! hergeld csak itt a népet! ez az!
.om: nem bátor... büszke...
mikro: te vagy meglepve! szószátyár...
[ Szerkesztve ]
ratabyzou
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest