Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Egyébként nektek is van olyan bug, hogy néha nem adja valamelyik statot az armorról?
NEkem van egy bracerem, 300int-el, és hiába veszem fel, nem nő a main stat... -
kkf
aktív tag
csinál vki uber runokat? csatlakoznék, van vagy még 27 masinám.
"Vigyázzá, mer Vindózt rakok fel rád, aszt összeomlasz!"
-
Bennyboy
őstag
überre én is jönnék ha lehet wiz-el.
ELADÓ D3 ROS CE 15k
-
abéla
senior tag
válasz #13110016 #47903 üzenetére
Nekem reverz, felveszem adja a statot, de rosszul írja .
Majd kisimul.más: Kivégzett cmww-nek ha hiányzik a freeze: próba ezzel , egész jó (kivéve ha Edge is ott van, mert nincs időm meteorozni se ) .
Kell hozzá a sok chc, meg apoc minél több (nálam ~60 és 29), így gyak folyamat meteor, néha kicsi primer, meg lassítás -icicle meg háttérben fagyaszt-, talán az AS csökkenést is elbírja, de 2,5 alatt kezd kicsit kevésbé folyékonnyá válni a téma, de legalább annál nagyobbat üt (ahogy Mikro is megmondta korábban ).
LoH-ra gyakorlatilag T4-5 -től van igény néha, de ha kell, akkor nagyon (ehhez meg 1,5-2k LoH, 2,5+ AS nem árt), de a régi, állok a cuccba' és lesz*rom, a múlté, legalábbis wiznek.És a craft: /vállas, bracer/ hiró , vállasnál az említett bug 75 AR, 4% cost-redu az 58/6% helyett. Ezek kb 10-20-ból jöttek ki!
Jja meg érdemes néha a vergődő AH-ba is benézni: a rajtam lévő gatya kemény 5m volt.
Nincsennek kialakult árak, idióták sokszáz millákra raknak be -beidegződésből- sok mindent, de nem ritka a jó cucc (non- legacy Seven Sins vállasok, gatyák, fejesek), persze nagy csodát ne várjon senki, összeomlóban az egész .
Sztem látva hogy mi és mennyi hullik(craftról nem is beszélve), néhány millánál többet nem szabad már költeni semmire -de leginkább csak craftra-.
Kivéve, ha kupec vagy és rádrohadt pár milliárd G, akkor mellé vegyél még gemet meg recit -bár csak legacyt, ami viszont úgy néz ki, hogy non-legacy cuccot ad- .
A topáz fl.sq valami 18k körül jár, mindez úgy, hogy 2-3 hét és marquisek esnek ...bár gondolom ez lett a konvertibilis valuta átmenetileg, mert lehet egymásnak adni-venni (ha jól tudom). De miért pont a topáz? Ennyi elkeseredett -és golddal kitömött- ész nélküli vagy RoS-t megvenni nem szándékozó wiza van?[ Szerkesztve ]
hootka!
-
Helmoras
őstag
Ez a nephalem glory jópofa dolog, de jobb lenne ha új stack érkezésénél resetelné az időt rajta :S
A followerek egész jók lettek sebzésben, tettem némi intet az enchantressre és máris 50k a dmg
Aki hc-zna masteren vegyen fel CherokeeZ#1655 (77k dmg 1,15m toughness meg 5 k healingem van csak de egész jól elvagyok
[ Szerkesztve ]
-
nepszter1
addikt
Hogyan tudok legend cuccokat kraftolni ?
-
killerjohn
addikt
Holnap délután valaki über run? Állítólag jó statjai vannak a hf ringnek
Nepszter1: megtanulod a receptet és utána a blacksmithnél.
[ Szerkesztve ]
-
Chiller
őstag
válasz killerjohn #47909 üzenetére
Nekem mondjuk még az se jött össze. 3-at kraftoltam áthozott alapanyagokból, mind szar lett.
Ma mentünk egy kört torment 3-on, és persze egy alapanyag se esett. -
-
törölt tag
Jó ez a ládás küldi. kiv vagyok mikor módosítanak rajta. Kb 50 perc aaltt léptem 5 para szintet.
Ám van itt WD, akinek van valami jó kis buildje? Én a régit használom, az is életképes, de a manám nagyon fogy, pedig zuni szettem is van, meg passziv-ba is spirit van:S -
törölt tag
Mégse.
[ Szerkesztve ]
-
Infranyuszi
aktív tag
Jóreggelt, jó dropot.
Jelentem tegnap sikerült VÉGRE játszanom, nagyjából 2 órát. Esett is a legó rendesen, szarabbnál szarabb cuccok, a WD-mnek esett Hellrack, nagy sebzéssel DH bónusszal (persze nem jobb,mint ami a DH-mnak van) és a DH-mnak esett WD skilles kétkezes fegyó, szarszemétszarofkorsz. Meg amulett, gyűrű és kesztyű. Persze egyiksem jobb, SEMMIBEN mint amim eddig volt.
Szóval hivatalosan is bejelentem,hogy ad1 kapjátokbehogynektekjobbdologesik ad2 engem gyűlöl a blizzard. Biztos megjelölték az accountomat egy OnlyLoLdrop-al. Mindegy, én attól még bizakodom, csak most krva irígy vagyok mindenkire, aki látott már jó cuccot (azért érzem,hogy énis fogok, hisz már a képeiteken láttam. Nyenyere.
-
killerjohn
addikt
válasz Infranyuszi #47918 üzenetére
2 óra alatt nem is fog. Nekem már elég szép upgradek estek, pedig nem volt szar a wizardom eddig sem. Gyanítom hogy 1-2 hét rendszeres játékkal (kb 20-40 óra) simán eljut a nép T6ra. Aztán úgyis jön a kieg. Minden elismerésem a game designereknek, mert nagyon jóra sikerült ez a peccs, csak az accountbound... hát az idiótaság...
-
Devoured
tag
vszleg javításra kerül majd ez is, ha valaki szól Blizzéknek, illetve farmoláshoz képest nem tudom így hirtelen megállapítani, hogy mennyire hatékony, de akiknek fehér tárgy hiánya van, azoknak van egy tippem:
ha van még egy hely a hős listában, akkor új karakter, barbárt létrehoz, AFK haverhoz becsatlakozás, (hogy a faluba besétálást átugord,) kard+pajzs fehér bezúzása, ki, rinse and repeat.
és mondjuk 10 percenként lehet a szerepet cserélni, hogy mindkettőtöknek legyen fehér és a játék se dobjon ki. -
sith7
nagyúr
Nekem tegnap 10 perc játék után esett egy leg gyatya a cold - os monk - nak, cold res - sel, és +5% dmg, +7% heal, +1% tough - gal, igaz nekem tescos monkom van, de ez jólesett
Ládás küldetések nagyon jók szerintem is
-
CactuS
Arcképgyáros
Sziasztok!
"Kisebb" kihagyás után visszanéznék én is. A sok hsz-t elnézve nem én vagyok az egyetlen.
Néhai archon Wiz-ből mit érdemes építeni? Valami Disinegrate-es változatot? Próbáltam egy Frozen Orbos változatot is, de valahogy nem az igazi. Bár lehet, hogy csak rosszul lövöm be a nehézségi szintet + amúgy se volt valami túl extra a karakterem.
Illetve mi a helyzet a Ph! Guilddel? Megalakult végül?
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Infranyuszi
aktív tag
Figyeljetek,
Nem vágom a ps meg xbox meg az ilyenek világát, de a diablót meg lehet EZEKRE vásárolni úgy, hogy ajándék DLC .. amiről nem találok leírást seholse.
Ezekhez tényleg létezik DLC ? és mit takar ?![ Szerkesztve ]
-
jpeetr
aktív tag
válasz CactuS #47923 üzenetére
hali
nézd meg a wizardomat, par szaz millas gear, és t6 megy siman
eliteknel kell kite-olni, mert FO akkor sebez mocskosul, ha epp jo helyen robbanliteonka: kapsz egy infernal helm nevu sisakot, ami + bonus exp.
xboxon minden DLC ami letoltheto, legyen akar az ruha, vagy barmi[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
Pedig esik rendesen. Amúgy minden kaszttal kill Leoric és egy garantált.
Amd - Radeon - Ryzen
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz Infranyuszi #47930 üzenetére
Befejeztem a hisztit.
-
nightmare13
őstag
válasz Infranyuszi #47930 üzenetére
WoT: nightmare1367 Az élet egy játék... De játszd keményen!
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz nightmare13 #47932 üzenetére
Kabbeafülemet.
Ti amúgy megbontjátok a set bónuszokat ?
-
nightmare13
őstag
válasz Infranyuszi #47933 üzenetére
Hát, az az igazság, hogy mivel én saját lootból építkeztem, így nem nagyon volt mit megbontanom ^^ Illetve a barbimon van az IK setből 2 darab, de azt még nem fejlesztettem
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz nightmare13 #47934 üzenetére
én is saját lootból épitkeztem de nekem a 2 főkarimon set van, féleg odaadni a búnuszaikat .. nem tudom megéri-e. Tapasztalat ?
-
mikromanus
veterán
Elvileg "egyes" cursed chestek XP nerfet kaptak + javították a powerlevelinget kis karaktereken. Ma próbálta már valaki?
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
nightmare13
őstag
válasz Infranyuszi #47935 üzenetére
Addig éri meg a setbónuszra építeni, amíg az új cuccok nem adnak hozzá többet. Nyíilván a nati cipő + ring párost érdemes megtartani egyelőre, de szerintem az inna cuccoknál meg még talán az ik-nál is esnek ki erősebbek lassan, vagy craftból.
Ha más nem, amit értelmeset találsz, bedobozolod, és amikor összegyűlt a szett leváltására az öltözék, megpróbálod, hogy milyen. Esetleg ha szerencsés vagy, új szett elemek is esnek ki ^^
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz nightmare13 #47937 üzenetére
olyan okos vagy, köszi! így lesz
-
nightmare13
őstag
válasz Infranyuszi #47938 üzenetére
Ááá, én ehhez a játékhoz hülye vagyok Mikro a Törzsfőnök, Edge a Főmágus, Gorni a Főharcos/Voodoo mágus, Thrawn a Főíjász, én csak a hülye paraszt vagyok ^^
(BTW klánba léptél már? Prob csinált klánt tegnap, eddig nem sokan vagyunk, de cserébe mindannyian kb más erősségi szintre vagyunk jók Én Torment 1-t bevállalom, Torment 3-n segítettem Butchert írtani, mert a Thoughness elég, de a sebzésem gyatra )
-
Devoured
tag
válasz mikromanus #47936 üzenetére
remélem a tegnap esti HC húzáskor már ennek a nerfnek a hatását éreztük, mert ha ahhoz képest még nerfeltek rajta, akkor sajnos a végén még kénytelenek leszünk normálisan szintezni a karaktereket
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz nightmare13 #47939 üzenetére
Nem vagyok még klánban, nem is terevzek mostanában belépni sehova .. se ettől függetlenül bátran vegyetek fel, van majdnem minden szitnre karim (tornament 4ig)
-
pulcsi
tag
válasz jpeetr #47924 üzenetére
De jó akkor most már jobban megnézem
''A cmabrigde-i etegyemen kéüszlt eikgy tnuamálny áítllsáa sznreit a szvkaaon bleül nincs jlneestőgée annak, mkénit rdeeőzndenk el a btűek'' " Ezért a megrendelése teljesítése legkésőbb a hétfői (január 06) napon 15:00 - 18:00 óra között"
-
mikromanus
veterán
válasz Devoured #47940 üzenetére
Én is remmélem, hog ykéső este már megvolt. Mentem T6-on és valahog ynem hozta a szintet. Igaz be voltam lassulva a barbival, de akkor is fura volt. Olyan 50-70% jöhetett a PTR temetőfosztogatáshoz képest. Lehet az élőholtakat (zombi, csonti) nerfeltk XP-ben... Ha ezek kapják a nerfet, csak tegnap még nem volt, akkro lassan hova jutunk? Ugyanannyi XP mint 1.0.8-ban? Nanemár!
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
granini
őstag
Klansag..no, hat tegnap megtartottuk alakulo ulesunket mi is..
Ahhoz kepest hogy semmi info nem volt hogy mire is lesz jo a klan, mi azert talaltunk benne jo dolgokat, ime:
- clan news oldalon lehet uzenni egymasnak, igy amikor vki online lesz latni fogja
- legerndary identify pillanataban az item loot bekerul a chat ablakba automatikusan - szerintem akkor is ha amugy a klan tarsad tok masik partiban van.. - igy belinkeles nelkul is azonnal latod mit talalt
- ugyanez a loot a klan foldalon is logolva van, es lehet latni hogy aznap ki jatszott es mikor mit talalt. mas jelentossege nyilvan nincs hiszen ha nem voltal vele ott a partiban akkor atadni nem tudja max gratulalhatsz / irigykedhetsz..
- klan tars neve zolddel jelenik meg (stilusosan mint a set legend.. ) es ha enter-t nyomsz a chathez akkor alapesetben elvileg a klannak tudsz uzenni (meg lehet kulon csak a klan officereknek is..)
- van nap uzenete, amit azonnal kiir a chat ablak neked amikor belepsz. ez szerintunk tipikusan arra lesz jo hogy 'Pisti csorgess meg ha hazaertel..' meg hogy 'Jozsi add vissza a Fury-m este'
- jogosultsagokat is be lehet allitani, ertelemszeruen a klan leader mindent tud (es kizarolag 1 lehet belole), officernel mar lehet allitani kul. jogokat. Kis klanoknal, mint a mienk nincs akkora jelentosege, de egy 100 fos klan eseten mar pl jo ha officer is tud jovahagyni es torolni uj tagokat, modositani uzenetet stb..
- klan leader poziciot at lehet ruhazni vki masra, es utana el lehet hagyni a klan-t es alapitani masikat, tehat a leader kivalasaval nem szunik meg a klan elmeletileg..
Egyelore ennyi, szoval mondom ahhoz kepest egesz jo funkciok vannak..Lattam mar alakultak itten klanok, ugyhogy ezuton is elsosorban udvozoljuk a Hurkakat es az Immortals klant, sok sikert es jo jatekot kivanunk!
<CotS> Children of the Skorn Clan | Uplay / Steam: PecoHUN78
-
sith7
nagyúr
válasz nightmare13 #47932 üzenetére
az a kard lvl 22 - n brutális
a többi se rossz -
nightmare13
őstag
válasz Infranyuszi #47941 üzenetére
Igazából én csak azért preferálom a klánt, mert ott legalább látok minden lököttet, aztán hátha tudok valakivel játszani és nem csak publicban tolni, mert inkább dobom oda a lootot ph-nak, mint egy cseh gyereknek.
-
Helmoras
őstag
Csak nekem tünik ugy hogy barna nevü ugymond unique mobok több legendet dobnak?
-
nightmare13
őstag
A legend és a set rákerült a monkomra, most fut, mint a veszettélet Bár a kardot még lehet megkapja a barbár... Ez a gond, ha az embernek 5 karaktere van, akikkel játszik, és nem kasztspecifikus tárgy esik ki
Helmoras:
Barna? Én eddig csak lila nevűekkel találkoztam.
[ Szerkesztve ]
-
Infranyuszi
aktív tag
válasz nightmare13 #47946 üzenetére
most olvasom,hogy mennyi előnye is van! namajd ha legközelebb a gépem közelébe kerülök .. (vas este) ..
-
GrooveHero
addikt
Egy kérdés. Nem hallott vki esetleg arról, hogy terveznek uniqe itemeket a diabloba? Mármint nem legendary, hanem teljesen egyedi, tehát egy db olyan cucc van, egyfajta tulajdonsággal, legyen az fegyver, vagy ruha, tökmindegy. Mint anno diablo II-ben.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest