Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Diablo 3 topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Edge
veterán
válasz Gorneck #48488 üzenetére
Lehet hogy ér vmit de tegnap csak azért vettem fel mert még fingom se volt meddig lesz a buff aztán csapatni akartam neki hadd szóljon
amúgy nemrossz darab 3xxint/3xxvit/7%life/4.5chc/22%exp elmegy, bukok vele 80k dpst ha felveszem, de még így is elég volt amit kitoltam magamból 744k dps... Sz'al hogy a buff mostmár kiderült rosig lesz, sztem nem fogom használni max chestrunokra.sirandrish:
T6 chestrun:-cathedral lvl2-őn lehet pl chest, a reign of a black king questet kell választani majd lefutni cathlvl3-ig ott kapsz egy checkpointot, ha ez megvan akkor mehet a keresés.
-kövi gaméba odatesz a cath3 elejére, visszamész cathlvl2-őre és ha jobbra megy a pálya egyből akkor ott a folyosó végén lesz egy lépcső az alján pedig az a hely ahol lehet a chest, ha a keresést 4-en csináljátok hamar megvan percek alatt.Maga a chest event:
-adott idő alatt kell 100 ellenfelet likvidálni ezt T6-on a következő setuppal lehet biztosan kivitelezni:
1. kell egy monk aki összerántja a mobokat
2. kell 2 wizard akik archonoznak(egyik legalább brutál sok dpst toljon, később írom miért)
3. kari bármi, de wd optimális a voodoo miatta forgatókönyv:
1. a 2 wizard közvetlen a chest elé áll, a monk csak olyan messze hogyha harvesterek vannak(az első hullámban vannak) a robbanás ne érje el a wizeket, wd ill. egyéb odaáll ahova a monk.
2. indul az event, azt tudni kell hogy az elején kevesebb mob spawnol a végére kezd bedurvulni, namost itt jön az hogy a kisebb dpsü wizard kezdi archonformban, monk folyamat összeránt ez alap.
3. fele időnél a nagyobb dpsü wiz vált archonba, ugyanis innentől felgyorsulnak az események sokkal több mob spawnolódik és ide ő kell hogy írtsa a tömeget.
Így simán összelehet hozni a kötelező 100-on felüli event killt is akár (rekord eddig 125 nálunk).ok ez egy idő után repetitív tud lenni de brutál sok xp és a ládákból a loot is jó.
Egyéb T6 xp run:
act1 cathedral 4, nagyon sok xp szintén és némileg változatos. Fullos run: cath4 +old tristram road+ weeping hollow. De lemértük több xp jön egységnyi idő alatt ha csak cath4-et runoljuk. Egyébként a loot is jó.Többékevésbé: éééééééééééé bbb
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Vissza tértem a játékba örömmel veszem észre a sok újítást. Torma 2-őn megyünk, tank Barbár vagyok. Valakinek van esetleg kinőtt cucca mert lassan a legtöbb sárga jobb mint a legendarym és elég nehéz a fejlődés.
Plusz tudtok adni egy oldalt ahol buildek vannak? Esetleg magyarul leírják a spelleket? Mert itt le van írva, de mát elég régi a cikk és azóta sok minden megváltozott. Köszönöm!
-
Sirandrish
legenda
A fáradozásodat nagyon szépen köszönöm!
De sajna ez nem az én világom...én is szeretem ha effektív valami, de ezt már túlzásnak érzem.
Mondjuk engem az EXP nem is igazán mozgat..inkább a loot érdekel/neEvery game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Bird
addikt
-
tPedro_
őstag
Nem ugy volt, hogy a cursed chest mar nem fix spawn hanem random? Marmint nem a helye, hanem az hogy ott van-e?
-
mikromanus
veterán
Egyéb jó XP helyek. Jellemzően T6 és fehér monsterekre:
- temető: kripták és event
- Act 1 "talk To alaric" quest rész: lemész a gömbös kriptába Woodsból (fix elit is van itt). Mentődik a checkpoint. Lecsapod az apraját, exit, visszacsatlakozás, vissza a TP-n és újragyilkolósdi. Szemérmetlenül sok XP jön és gyors + könnyen elérhető. Az ellen komolytalan, bár az elit néha komisz. De azt ugye nem hatékony leölni?! Ha lecsap az elit és nincs sok közcsontváz, akkro teleport a városba és új játék. Ha van sok csonti, akkro checkpointra és mehet az irtás.
- Act 2 Oázis északi felén a Waterfal/csatorna. A két oldalág elég szépen tele tud lenni.
+ a chestek persze, csak azokat már aljas módon távolabb rakták a checkpointtól, vagy a WP-től és random a megjelenésük.Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
Devoured
tag
válasz TheProb #48496 üzenetére
99%-os bizonyossággal merem mondani, hogy nem eshet olyan recept, amit már tud a kovácsod/ékszerészed, szóval némileg nehezen teljesülhet a kérésed, hacsak nem spájzolt be valaki 2.0 előtt esett receptekből, de ezzel kapcsolatban vannak kétségeim
kicsit más: azt mondják nekem, hogy legacy legendary-kon található "adds X% elemental damage" affix-eknek 2.0-s fegyóval nulla hatásuk van. erre valaki tudna kéket/linket/magyarázatot adni? csak mert akkor okos dolog volt zuni cipőt vennem a frissen kapott fragments fegyóhoz
de szóval örülnék egy megerősítésnek, mielőtt lecserélem, thx.[ Szerkesztve ]
-
Robert1987
tag
Ha a játékot át akarom tenni vinyóról ssd-re akkor simán jobb klikkel átmásolhatom vagy újra kell telepíteni?
robert1987#2387
-
kovsol
titán
válasz Robert1987 #48513 üzenetére
Átmásolod és indítod az új helyről.
Más:
Várhatóan a kiegészítő hány óra játékidőt fog tartalmazni? Nem a sok grindelésre gondolok, hanem egyszeri kijátszásra.[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
sith7
nagyúr
válasz mikromanus #48517 üzenetére
5 óra 3 perc ?
-
ReFleXx
addikt
Összedobtam egy TR monkot Common Debris farmra.
Gear:
Egy erősen ajánlott item van : http://eu.battle.net/d3/en/item/homing-pads
Egyébként a gear nagyjábol annyi hogy minél több movement speed, vitality, spirit regen.
Ha van elég para pont akkor a pontokbol adhato movement speed is elég lehet.Build:
Speciel ezt használom, de lehet variálni rajta bőségesen
http://eu.battle.net/d3/en/calculator/monk#acYdjQ!bdZ.!YZabbaUtvonal
Agony-t és Alcarnust probaltam, de csak az utobbi mértem, érzésre jobb volt Alcarnus, mert kisebb terület és itt is meg van annyi mint Agonyaban.
Annyi a lényeg, hogy kiszaladsz Alcarnus waypointrol Maghda elé, nem kell bemenni, már megkaptad a Checkpoinot. Ezutan kibelépés után Maghda bejárat előtt indulsz, szépen lefutsz az Alcarnus előtt hídig TR-el
és minden kisdobozt felrugsz (nagy doboz nem jó az nem ad itemet).
1 kör alatt találsz 5-6-7 fehér/szürke itemet. A vállas segít hogy gond nélkül kiportalj városba és kibelépés után mehet ujra.Eredmény
Mentem egy 15perces etapot, nem volt tökeletes minden kör, kevés volt a hely a tatyoba ezert 3 körönkent kellett törni a fehereket, de igy i összejött 544 Common Debris 15 perc alatt, ergó olyan 2200 CD hozható lazán óránként ezzel a módszerrel.Ha más talált jobb modszert, az kérem szóljon, nem essik annyi CD es feher normal farm alatt ami elég lenne a kraftolasi igenyemhez, én emiatt futok inkabb külön köröket, ha epp nincs party, addig sem unatkozok.
2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
vendingo
veterán
Nagyon frankó ez az új puzzle ring.
Első próbálkozásra 1 óra alatt semmit nem dobott, de tegnap fél óra alatt dobott egy set receptet, meg egy legendetMűködik együtt a régi és új puzzle ring?
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
Muton
addikt
nekem eddig a max 163 volt
bár csak T1 vagy 2-naz archont a 3. körben nyomom be, és rendesen adni kell a 1-es gombnak is, a melletted lévőket szépen leszedi. archonig meg blizzardal szedem őket. amúgy az archon ezzel a killenkénti 6% plusszal nagyon op egy 50-es buff felett beleszalad valaki a sugárba, és egy fél tized másodperc alatt elporlad.
ja, és ahogy tapasztalom, a bizzard sebzése megnő, ha átváltasz archonba. tehát kiszórsz pár 6-9 mp-es blizzardod, váltasz, és megnő a sebzés. de lehet, h tévedek, majd Mikro megmondja, ő ezeket is vágja kisujjbólamúgy az act1-ben a milles láda spawnolt már vkinek? mert én vagy 40-szer néztem, de semmi...
Muton#2316 - $z@r a drop >_<
-
ReFleXx
addikt
válasz granini #48499 üzenetére
Mit T6on toltuk a chestet es mindig meg volt a 100+ mob.
Kell hozza 1db Support/DPS monk, én supportal toltam és max spirit regenre skilleztem magam, nem szabad esz nelkul elkotyavetyélni a spiritet, hogy legyen üresjáratban (amikor nincsenek kozvetlen közeledben) is spirit a messze levő mobok behuzasara
Ajanlott 2 Wiz archon builddel brutal dps-t letolnak, Egyik wiz elso felében nyomja el az archont a masik wiz meg a masodik felében a progress barnak, igy kb le van fedve végig.
A 4ik ember kb mind1, nem art ha van dps-e. Talan 2 monk es 2 Archon wiz a legjobb és mert altalanban a pullozas szokott a szűk keresztmetszet lenni, nem a dps.Kicsit fentebb Edge is leirta ugyanezt, nem véletlen, mert egy partyba toltuk igy.
Muton a 163 az nem a chest nerf elott volt? Mert akkor több mob jött, de azt utana herélték 2 napra.
[ Szerkesztve ]
-
Muton
addikt
válasz killerjohn #48446 üzenetére
na, akkor ha kérhető, akkor kellene hulla és láda jelölés. tegnap eset egy set plan hullából, és két legendary ládából.
mondjuk lehet, hogy nekem amúgy is mindegy, mert nekem a régi verzióban is több legend esett így (+ trashmob), mint elittől (mert nem értek hozzá )ReFleXx: nem, minap, majd nyomok screenshotot. amúgy olyan ütemben jönnek, ahogy irtod őket. ha csak állsz, akkor nem termelődnek újra, ha meg megölöd, akkor igen. de montom t1-vagy 2 volt, t6-on gondolom mielőtt lepihennék megölnék vagy kettőt
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
3 perc és 5 óra. 3 perc alatt rájön a kedves casual-közeli kolléga, hogy őneki ez nem szórakozás és visszavágja Hardra.
(#48520) ReFleXx
Már postoltam az útvonalat és csináltam oktatóvideót. nem kell a vállas. A fehér az fehér. Annál szarabb nem lehet. Mindegy milyen szinten runolsz, ha a cél a fehér item. A végén egyhiteled az ellent a közelben és teleport. Jöhet az új kör. Én tormenten nyomtam olan 3 környi gyűjtést 5 perc alatt. Ez 150 (pontosabban 149) debris. Gyengébb szinten és ha nem tökölsz az ellennel, akrko gyorsabb. Barbár sokkal jobb a farmra.
-25% ms
- 40% spribntből
- 15% ha megütsz valakit (elhagyható)
- 30-40% ms warcry után
- 45-60% ms gyűrűből ha beparázod az ellent (threating shout rúnára garantált para is lehet)
Lehettörésre lehet 40% buff braciból.
[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
ReFleXx
addikt
válasz Robert1987 #48515 üzenetére
Átmásolod és a Battle.net appban a beállításoknál a könytárat át állítod az SSD könytár helyére és kész.
kabalthenbk: novelik, normal esetben 12 slot lesz, a collector es deluxe eseten 15 slot
Muton akkor lehet, mi sose probáltuk T1-2-n. T5-T6-n irthato a chest, viszont ha van egy elite a chest kozeleben az tud nemi problemat okozni
[ Szerkesztve ]
-
Lokids
addikt
Még eshet olyan recept, mitn pl a razorspike of Dexterity és hasonlóak? Armor árusnál, de egyik ismerősömnek hiányoznak ezek a receptek, amik most nagyon könnyen adnak magas statot.
If you chase two rabbits you will lose them both.
-
Sirandrish
legenda
válasz vendingo #48532 üzenetére
Az mindig kacag..én olyankor szoktam késztetést érezni arra hogy elvágjam a torkát
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Muton
addikt
válasz ReFleXx #48530 üzenetére
chest előtt a környéket ki kell takarítani, nehogy véletlenül olyan mob megölésével foglalkozz a rendelkezésre álló időben, amivel nem kellene. ja, meg a pókos pálya a legegyszerűbb, mert a pici pókok meghalnak attól is ha erősen nézed őket
-
priti
addikt
A kisebb wiz mennyi DPS-t kell toljon? Buffal 550k elég?
(Ha csak kevés mob van, akkor 1milla DPS körülre megy csak fel Archon alatt. Kriptában toltam már fel 2 milla fölé is, de T6-on esélytelen, hogy lesz annyi kill. Nektem nem kell beáldozni DPS-t? Nekem ami esett gatya azon nyertem life-ot meg +skill-t, de -2% DPS sajna, amiért persze kárpótol a paragon, de gyúrnom kéne, mert még a lvl150 sincs meg)
[ Szerkesztve ]
Hardverlesen
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #48529 üzenetére
Az a baj hogy nem lehet 60% fole vinni az MS-t, Monknal legalabbis nem sikerult.
Összeszedni összeszedtem rengeteg MS-t skillbol es gearbol is, meg parapontbol is, de nem ment 60% fole sehogysem.
25% alap, ezt nem lehet atlepni, erre +10% passiv a monknak akkor 35%-t ir, + TR es ez keg ad hozza +25%-t.
Barbinal neked sikerul 60 fole vinni, ha igen akkor mikent? Dobj egy konkret buildet es kiprobalom.
Milyen speci item kell hozza?2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
Sirandrish
legenda
válasz ReFleXx #48536 üzenetére
24 itemekből meg sprint, marathon runával és tádám..64
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
priti
addikt
válasz Sirandrish #48539 üzenetére
Te mennyinél jársz mostanság? Neked volt az a brutál varid nem? Találtál valamit, amit fel tudtál venni?
Hardverlesen
-
adamkaa777
senior tag
Sziasztok. Chest farmra (xp) várok jelentkezőket .
El. Psy. Congroo.
-
Alg
veterán
válasz Sirandrish #48539 üzenetére
+yeti, +frenzy
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Sirandrish
legenda
Mennyinél járok? Hogy érted? És nem, nekem semmim sem volt sose brutál
Alg a 60 volt a cél, nem a 220
[ Szerkesztve ]
-
mikromanus
veterán
válasz ReFleXx #48536 üzenetére
Persze. Győztem kapaszkodni. 120-160% simán összejön. Olyan hogy ellövöd az sprintet elkezd szaladni. Ellövöd a Warcryt és bekapcsol az utánégető. Ellen mellet threating shout és felkenődsz 10 km-re a falra kapásból.
A braci jó, csak ládatörésre picit szivatós. Eltöröd x sebességgel a ládát, rálkattintanál a lomra, de már bekaptad a 40% speed buffot és győzöd eltalálni egérrel a célpontot.
25% item+para pontból
40% sprintből
15% amíg frenzy hatás alatt vagy (opcionális)Item alapú buffok:
Bracers: ládatörésre 40% ms buff (Warzechian Armguards)
Barbár öv: Warcry skillre 10 másodperc 31-40% MS buff (Chilanik’s Chain)
Ring: ha feareled az ellent, akkor 45-60% ms buff egy darabig (Rechel's Ring of Larceny)[ Szerkesztve ]
Battletag: Mikroman#2277 - "Népszerüsítő" videók: http://www.youtube.com/user/Mikromanus SC2: Mikroman #288 Stream: http://www.twitch.tv/mikromanus
-
priti
addikt
válasz Sirandrish #48544 üzenetére
Akkor semmi, biztos keverlek valakivel. Száz éve még a pecs előtt írta itt valaki, hogy ls-el van több, mint 600k DPS-e, csak úgy eszembe jutott, hogy na az vajon hol járhat már, mert nekem lett 480k-ról 550k most és amikor felkapom az att.speed. bonus-t a mapon látom, hogy az már 680k, szóval egyre brutálisabb DPS-ek vannak, ha nő a százalékszámítás alapja. Archon már nekem is elég fincsi. Be-be merészkedek T5-re, de T6 az már... hát igen.
Hardverlesen
-
ReFleXx
addikt
válasz mikromanus #48529 üzenetére
Még 1 dolog a monk mellett, az pedig a dashing strike, amivel pillanat alatt lehet akkorat csuszni hogy ihaj.
6 masodpercenkent ellehet lőni 1et.
Nagyon jo lett a dashing strike egyébként, at lehet vele menni zart rácsos ajtokon, meg szint különbségeken is át lehet ugrani.2020-as dakota közmondás: "Intel a csórók AMD-je"
-
DjDanee87
addikt
válasz ReFleXx #48520 üzenetére
Amúgy miről maradtam le, hogy ekkora őrület van Common Debris körül?
Én jópár óra sima farmolással összeszedtem 3k darabot, de 1-2 craftból sikerült is jót csinálni. Arra meg nem fogom az összes pénzem elkölteni most, hogy lecraftoljak egy lvl60 top itemet amikor 20 nap múlva úgyis cserélem. Vagy ennyi milliárdos van, akik hajlandóak lvl60asra most teljesen kiköltekezni?
-
ReFleXx
addikt
válasz DjDanee87 #48548 üzenetére
Nincs örület, csak ezt nem lehet AHbol megvenni
Mivel elqrtak az AH-t mar nem lehet kiszedni a goldot a jatekbol igy most nincs mas lehetoseg alapon ellehet kraftolni. Vannak jo set itemek amik tudnak upgraded hozni, nekem ezert kell a debris.
Chest runolas alatt nem esik annyi feher, en ezert tolok csak debris runt.mikro: +1 a barbar mellett Furious charge
Este tesztelek barbbal.priti: dobj egy btagot, egy eros wiz sosem art a partyba
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest