- Projektor topic
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Modding és elektronikai kérdések
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdvözlünk a Call of Duty: Modern Warfare (2019) topikban! Olvasd el a téma összefoglalót hozzászólásod megírása előtt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
turho
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28377 üzenetére
Köszi, közben tegnap este már ki is próbáltam. Annyi csalódottságom van csak, hogy grafikailag gyengébb Xbos SX-en, mint az utána következő MW2-3 részek. De jó, kicsit nehézkes volt letöltögetni.
-
-
turho
addikt
Sziasztok!
Most 6925 ft a store-ban a játék. Nekem hiányzik, a BO6-ban csalódtam, mwII-III-at meg sokat toltam.
Érdemes megvenni Xsx-re még, talál lobbyt, van még aktív multiplayer élet?
Kösz -
Dave567
addikt
Kész, el lepték a csalók a játékot, törölhető....
-
I02S3F
addikt
Végig toltam ps4en a kampányt. A special ops-hoz jól láttam ps plus szükséges? Azt dobja fel, amikor indítanám a special oos-t.
-
I02S3F
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28367 üzenetére
Megpróbálom folytatni ennek tudatában!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
I02S3F #28365 üzenetére
A többi már nem nagyon lesz ilyen. De pont attól volt jó, hogy kicsit sem számítottál ilyesmire, meg más húrokat penget. Még nálam annyiból jobb volt, hogy még futott a warzone-al egyidőben amikor játszottam és értelmet nyert egy-két dolog a játékban. Például miféle gáz az, ami kerget körönként.
-
I02S3F
addikt
Sziasztok!Ps4en tolom a kampányt. És nagyon elérzékenyített. Szerintem nem folytatom. Ott tartok, amikor Hadir és Farah gyermekként ölik a katonákat. Ultra kemény!
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28363 üzenetére
Értem, köszönöm, de annyit nem ér.
Bőven elég a Multiban zombikkal játszanom.. -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28361 üzenetére
Még egy szar a Gépre?
Mit tud az növelni a szintemen? -
Dave567
addikt
Mennyi rohadék PL... RU van ebben a játékban Te jó isten, hogy nem tudnak ezek ki dögleni hihetetlen...
Még csak 430-as vagyok, nem tudom végig tudom-e vinni az 1000-ig.... -
Dave567
addikt
Aki játszik még a játékkal, annak számolja a K/D?
-
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28357 üzenetére
És szerinted miért dobott ide ?
Nem kezdőek ezek, múltkor egy 10es darált le mindenkit -
Dave567
addikt
válasz
Glaz-dozfhut #28354 üzenetére
Az Mw-ben nem működik az SBMM az tuti.
200 ms embereket kapok mindig, csak nekem kicsit a latency, legalább is ezt mutatja.. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Dave567 #28353 üzenetére
Ezzel nyilvánvalóvá is tették, mennyire érdemes foglalkozni az aktuálisan futó main stream verzióval. Egy év múlva lényegtelen mit kalapoztál össze.
Véleményem szerint, a Skill Based Match Making az eredeti formájában itt nem működik. Annyira megfogyatkozott a játékos bázis, hogy aki belép, azzal kell gazdálkodni. Persze mindig egy adott régión belül, mert nem lehet nagy a ping sem a nagyobb távolság miatt. -
Dave567
addikt
Lehetne még azért támogatni a játékot, Dupla XP lenne a minimum, de gondolom erre esély sincs...
-
Dave567
addikt
Huhh Undórmány a CODBAN az SBMM, remélem kínok között döglik meg a mocsok aki ki találta, na meg az összes játékos akinek ez tetszik....
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
WASPZotya #28340 üzenetére
Ha nagyon olcsón adják, akkor igen. Fogalmam sincs az áráról. Mai napig néha cooperatív módban nyomom és ott találkozok új játékosokkal. Fel is merült bennem, hogy valamelyik store-ban nagyon akciós lehet.
Átkozom a fejlesztőket minden nap, hogy lelőtték a battle royal részét. Nem elfért volna?
Egyébként talál meccset. Meg kell nézni egy random streamet. Mondjuk én szétakadok rajta néha. Kezdő játékos, a szintje alapján, hibátlanul játszik. 1 v 1-ben. -
WASPZotya
tag
Sziasztok!
Érdemes ezt még megvenni? Utoljára a régi Advanced warfaret vettem meg, de az egy fos volt.
Köszi -
Glaz-dozfhut
őstag
Nem tudom mi a rák van, de nem hajlandó meccset indítani calderán. 140-es pingig elmegy, aztán már nem vállalkoznék rá és kinyomom. Pedig lenne elég játékos a körzetbe. Checkoltam a bann-t, de nincs semmilyen büntetés rajtam. Lehet az a baj, hogy nem használok semmilyen hack-et és nem vagyok kompatibilis a társasággal. Épp elküldtek egy hét szabira és kihasználnám. Egyébként borzasztó a randomokkal négyesben. Ennél nincs lejjebb, amilyen embereket kapok. 6-os 10-es szintűek, vagy prestige level nélküliek. Ellenfélként nem találkozok velük. Rendesen undorít a játék.
Mások rendesen felkészültek az utolsó hétre. Három golyó full pajzsról meghalás, az alap. -
Deck
titán
válasz
IntelKiller7 #28332 üzenetére
Hát igen... De mai napig ez a legjobb rész
-
wjbhbdux
veterán
Steamen is megjelent a játék [link]
-
Rico45
őstag
válasz
Supportot hogy tudnám elérni? Hol tudok nekik írni?
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
Pedig sok konzolossal találkozok. Gyakran kezdőkkel is kooperatív módban. Mondjuk 20-as prestige level nélküliek; tehát egy hete ha játszanak vele. Érdemben most nem tudok segíteni, mert sose játszottam konzolról, de mások igen, láthatólag.
-
Rico45
őstag
válasz
IntelKiller7 #28330 üzenetére
Nekem is ugyan ez! Kinek lehetne írni ez ügyben?
-
IntelKiller7
veterán
válasz
IntelKiller7 #28329 üzenetére
-
Rico45
őstag
válasz
IntelKiller7 #28327 üzenetére
Egy hete szenvedek vele. Ps5-ön is meg 4-en is. Fasza mert ugye ezt meg is vettük, de játszhatatlan.
Full mindent leszedtem én is de semmi.
4-el legalább a multinál azt írja miközben mindent telepítettem "insallation suspended"Légysz írj, ha valamit megtudtál!
-
IntelKiller7
veterán
válasz
IntelKiller7 #28326 üzenetére
Nah, most mar latja. 106gb es a 1-es multiplayer pack meg hianyzik.
Arra errort dob jatekon belul.
Ilyen elbaszott szart… -
IntelKiller7
veterán
-
Rico45
őstag
válasz
IntelKiller7 #28324 üzenetére
De aztán végül is jó lett? Mert nekem csak warzone-t látja
-
Rico45
őstag
Sziasztok! Ps5 és ps4-en is ezt írja a játék a multinál :installation suspended.
Már többször is újra lett telepítve, de semmi
Valakinek volt már ilyen?
Választ előre is köszi! -
Casanova*
veterán
válasz
geckowize #28318 üzenetére
Mwll a perm banos. Mw2019 nem. Itt nem bannoltak,semmi, csak nem talal meccset. Ez valami rossz jel lehet.
,,Az, hogy a Battle.net kliensben a Play gomb alatt "Account banned" van az nem "Battle.net ban", az ugyanúgy Activision fiókra vonatkozó ban, csak a kliens megkapja ezt az infót, gondolom azért, hogy feleslegesen ne is indítsd el.,, igeeen!
-
geckowize
őstag
válasz
Casanova* #28317 üzenetére
Azt írtad, hogy 3 napja nem talál meccset, ebből gondoltam, hogy shadowban, mivel nem azt írtad, hogy indításkor azt írja ki, hogy permaban.
1 órája még el tudtad indítani és tudtál matchmakinget indítani, most viszont indításkor már kiírja, hogy permaban?
Permabannál felesleges fejtegetni ezt az "unauthorized software and manipulation of game data" indokot, mindenkinek ezt copypastelik.
Az, hogy a Battle.net kliensben a Play gomb alatt "Account banned" van az nem "Battle.net ban", az ugyanúgy Activision fiókra vonatkozó ban, csak a kliens megkapja ezt az infót, gondolom azért, hogy feleslegesen ne is indítsd el.
-
Casanova*
veterán
válasz
geckowize #28316 üzenetére
elindítom a gamet és kiírja,hogy ,,permantly banned,,. vicc!
ezt a választ kaptam az activisiontól. többiek is ugyanezt kapták automatikusan.
Fellebbezésedet felülvizsgáltuk, és biztonsági csapatunkkal megerősítettük, hogy fiókodat véglegesen kitiltottuk jogosulatlan szoftverek használata és a játékadatok manipulálása miatt. Mivel a jogsértés idején Ön volt a számlatulajdonos, a kitiltását nem fogják hatályon kívül helyezni.
Biztonsági rendszereink és észlelési módszereink integritásának megőrzése érdekében ez az egyetlen információ, amelyet irányelveink lehetővé tesznek számunkra, hogy megosszuk az Ön esetével kapcsolatban. Ez a döntés végleges, és az Ön ügye lezárult. Abban az esetben, ha jelenleg más Activision játékokkal játszik, és a jövőre nézve kérjük, kerülje el az ilyen típusú szabálysértéseket, hogy fiókja jó állapotban maradjon.
Activision támogatás -
Casanova*
veterán
srácok! ez a game most kihalt? 3 napja nem tudok ezzel játszani, egyszerűen nem talál meccset.
-
united28
tag
válasz
geckowize #28311 üzenetére
Offline botok elleni játékra gondolok. Vanguardot most vettem meg, ott működik a dolog, de az operatorok közül ott is csak az alap 12-t adta, viszont az összes térkép, fegyver és fegyver kelléket betette (content pack 1-5 volt hozzá). Nem igazán értem, hogy az operatorokat miért nem adja, azt hiszem 31 van összesen, de biztos megvan rá a magyarázat. Igazából utoljára Battlefield 1942-vel játszottam, botok ellen, azóta szünet és nemrég vettem xboxot, gondoltam nosztalgiázok egy kicsit.
Akkor a Modern Warfare nem játszható botok ellen? Esetleg a Cold War? Azt tudom, hogy a Battlefieldekből kivették a botokat. -
geckowize
őstag
válasz
united28 #28310 üzenetére
Néhányuk elérhető volt store bundle-ben, de nem hiszem, hogy ezeket még meg lehet venni.
Multiplayer offline része létezik egyáltalán? Spec Opsra (co-op) gondolsz?
Offline el sem lehet indítani a játékot, mégha a campaign-nal akarsz játszani, akkor sem. Persze ez PC, nem tudom, konzolon hogy van.
-
geckowize
őstag
válasz
united28 #28308 üzenetére
Minden map elérhető ingyenesen, max ground war módból vettek ki mapokat elvileg miután Verdanskot kukázták WZ-ből, hogy kevesebb helyet foglaljon régi konzolokon MW+WZ, viszont most, hogy WZ only Caldera lett, lehet már visszarakták őket.
Fegyverek meg sosem voltak fizetősek, amit egy-egy season Battle Pass-éből lehetett feloldani, ahhoz később egy challenge-t találtak ki, hogy később jövőknek is elérhető legyen.
Azzal, hogy nem vetted meg és nem játszottad végig a season 1-6 battle pass-eket, csak operatorokról, operator skinekről és felesleges calling card, emblem, charmokról maradtál le.
-
KaitouP
nagyúr
-
united28
tag
Sziasztok! Tud segíteni valaki abban, hogy a Modern Warfare (2019) digital standard edition mit tartalmaz pluszban? Tartalmazza például a season1-6 kiegészítőket?
-
pmheros
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #28303 üzenetére
Ha jól értem a soraid, nagyon más Custom mecset keresni központi szerveren, vagy hogy én indítok/állítok be minden paramétert sajáton. A távoli szerver, és a helyi szerver közötti válaszidő különbségről nem is beszélve. Nagyon szépen köszönöm az eddigi segítséged !
Máshogy teszem fel a kérdést, és másokhoz is szól:
Játszott valaki Local LAN -t ezzel a játékkal?, van benne elrejtve ilyen lehetőség más néven ?Előre is köszönöm!
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
pmheros #28302 üzenetére
Ezt a konkrét dolgot nem tudom megválaszolni, de a játék lehetővé teszi önmagában is. Nem kell LAN. Gyakorolgattam én is haverommal másik városból. Csak privát, botok ellen. Vagyis hát megmutattam neki a játékot. Persze akkor már megvette.
Annyi, hogy barát hozzáadása, majd meghívása és custom meccset keresel. Tetszőleges pályát és játékmódot kiválasztasz. Minimális angol tudás szükséges. -
pmheros
őstag
válasz
Glaz-dozfhut #28301 üzenetére
Nem baj ha kell internet csatlakozás. A lényeg, hogy tudjak szervert indítani, amit csak a helyi lan -on belüliek látnak.
Jelenleg a CoD wwII őt játszuk így barátommal. Mindketten router -en lógva (aktív net kapcsolattal) Steam -ből indítjuk a játékunkat, majd a főmenű Local Lan -ban csinálok a laptopomon egy szervert, és a barátom ehhez kapcsolódik. Tehát net ott is van. A lényeg, hogy idegenek, vérprofi 10 évesek nem rombolják le az egónkat, illetve Lan -on az alacsony késleltetés áldásait is szeretjük élvezni. Ezt várnám a Modern Warfare 2019 -től is. Ez így működik ? (Tudom a Lan -ozás kihalóban lévő műfaj)
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
pmheros #28300 üzenetére
Negatív. Még a kampány módot is csak élő internet csatlakozással tudod használni. Persze botok ellen tudsz gyakorolni egyedül vagy társaságban, de aktív internet kell. Amennyire én tudom. A választó menü is csak a server check után kerül feldobásra. Ha azt nem éri el, akkor csak a windows asztalra tudsz visszalépni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max - White Titanium - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest