Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
-
GAMEPOD.hu
A Borderlands 2 egy cel-shaded grafikájú rpg elemeket tartalmazó fps. A játék folyamán küldetéseket kell teljesíteni (a Pandora nevű bolygón) a kiválasztott karakterrel, egy úgynevezett Vault Hunterrel. Ezek a küldetések lehetnek a főszálhoz tartozóak, illetve opcionálisan teljesíthető mellékküldetések.
Új hozzászólás Aktív témák
-
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2849 üzenetére
Nekem ötödikre dobta. Szerencse + Vault Hunter's Relic!
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Malachi #2838 üzenetére
Én már vagy 10* megöltem, de még nem dobott ilyen pajzsot.
(#2841) maross: A sebzést az is befolyásolja, hogy milyen szintű a játékos és az ellenfél. Egy magasabb szintű ellenfélnek nem csak az élete/pajzsa/sebzése nagyobb, de mások a szorzók is. Valós értékeket csak akkor kapsz, ha azonos a szinted az ellenével.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
-
-
pohár
félisten
válasz Malachi #2838 üzenetére
az most hogy, hogy a boxosoknak külön csoportosítva van a backpackben lévő fegyverek, PC-n meg ömlesztve??
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
válasz tome.jr #2830 üzenetére
A 40k koruli szamok 1300as sniper criticallal, zeroval. Ujabb 5 skillponttal, tele tarral lenne vagy 60k. Ha meg a fegyver is adna ra crit damaget, meg tobb . Egyebkent egy mezei smgvel 5000 korul sebez, nem critelve, asszem 270-es az smg sebzese.
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #2837 üzenetére
Szóval ha pt 1 végeztével mondjuk netes gameben felhuzom a karit 50 re akkor utána a pt 2 végigcsinálhatom ugy hogy minden mob 50 es?
-
Malachi
addikt
de szerzek is egyet gyorsan, mert nerfelik majd.
-
Helmoras
őstag
válasz intercooler #2835 üzenetére
na az jó
-
Helmoras
őstag
Ha lenyomod a második végigjátszást és eléred a lvl 50-et van lehetőség uj végigjátszást kezdeni ahol minden mob 50 vagy 50+-os?
-
intercooler
őstag
válasz TESCO-Zsömle #2832 üzenetére
-
-
Edem05
őstag
Az nudli... nekem ezzel a pajzsal Zer0-val, deception-be lvl50-en 880K-s crit volt a legtöbb amit eddig néztem.
Más: Borderlands 2 Secrets: Vermivorous the Invincible Legendary Boss
Nem kicsi a bogárka
-
-
naksys
senior tag
Three horms-divide pályán a The name game küldetésben van egy rész, miszerint:
Shoot ferovore projectiles! Mit kell itt leszedni? A kaktuszokon kívül nem látok semmit.. -
fdisk
őstag
(#2812) kapcsolat88:na igen.Elég pontatlanok az elején.Az a baj,h mire pontos lesz addigra tárazni kell újra.Egy csomó skuló feleslegbe megy.
(#2813) v-paci :ne is mond.Futni akartam vna az ellenség elől,de csak totyorásztam.
Azt hittem vmi bug a játékban.Elsőre halomra lőttek miatta.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
Pet1985
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #2817 üzenetére
Köszi. Már elég régen jött ki kód. Remélem nemsokára ön.
-
Pet1985
csendes tag
Hol lehet megnézni, hogy mikor jön új shift kód???
Ti hol nézitek meg? -
fdisk
őstag
Srácok ennek a fegyvernek mi a lényege/értelme?
hot button bane
Mert elég idióta gun.A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
v-paci
aktív tag
Nem találom az ECHO logokat... ebben a részben nem lehet visszajátszani őket?
"Mi kalandvágyból itthon maradtunk."
-
nagyúr
hmmmm, tényleg irdatlan hosszú ez a roland megmentős küldetés, de eddig nagyon szórakoztató... salvador meg egyre szimpatikusabb
"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."
-
tome.jr
addikt
Itt a 9# post-ban van egy leírás, hogy nyerhetőek ki az audio fájlok. Pl. nincs rajta az OST albumon a Hyperion Slaughter Circle és a WEP, a fájlok között ezek is megvannak.
[ Szerkesztve ]
-
intercooler
őstag
-
Mukorka
addikt
válasz Pet1985 #2804 üzenetére
Ez inkább csak segítés a kezdéshez, nem is tudok róla hogy mint fegyverminőségi szint létezik arany.
(#2806) Pet1985 : jó de te úgy írtad ezt mint ha jó fegyóra számítanál. Csak szóltam hogy nem azok
[ Szerkesztve ]
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
-
Pet1985
csendes tag
válasz TESCO-Zsömle #2800 üzenetére
Akkor csak az arany kulcsot és az új karaktert tartalmazza.
Az arany kulcsot úgy is megkapom, hogy már 1* kinyitottam azt a ládát?
-
Mukorka
addikt
válasz TESCO-Zsömle #2800 üzenetére
Tudom de akkor is gyengék , már lvl 3-nál vannak jobbak.
Mukor#2214 --- "Ezt nem én gondolom így, EZ EGY TÉNY!"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 Pro max
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Ultimate előfizetés akár 2100 Ft/hó áron? Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- SilverStone SFX 450W Moduláris Tápegység
- SilverStone SFX 800W Titanium Moduláris Tápegység
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest