Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gbors

nagyúr

válasz [Prolixus] #10495 üzenetére

jó, OK, helyszínes glitch-csel a legtöbb raid boss kezelhető mindegyik karakterrel (talán a sárkányok nem).

nekem anno 72-es szinten megvolt a teljes kompánia, teljesen legitim módon. OP8-on vegyesebb a sztori: Pete, Hyperius és a sárkányok megvoltak, Terra-ra és Vorac-ra esetleg egyszer még rárepülök (bár az biztos a gunzival lesz, és most egyelőre sokkal több fun van az egyéb karakterek kipróbálásában), Master Gee és Dexi pedig no fucking way ever.

(#10497): melyik raid boss-ra gondolsz? Dexi tényleg elég siralmas, de Vorac szerintem nagyon jó - csak rohadt nehéz. pont az egyik highlight abban a DLC-ben, ami amúgy szerintem is elég gyenge.

(#10506) .LnB: az UVHM elején mindenképpen szívni fogsz, mert újra kell tanulni a játékot. ettől nem érdemes félni, ez fact of life :D
    a TVHM-en való átszaladás sebessége nem igazán számít, mert az UVHM küldetéseket hozzád szintezi - ebből az is következik, hogy TVHM végén érdemes farmolni. Bee + valami jobb slages SMG sokat segít az UVHM indulásban.

"We put all our politicians in prison as soon as they're elected." "Why?" "It saves time."

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés