Új hozzászólás Aktív témák

  • NoZoli

    tag

    válasz Gsx-rr #52407 üzenetére

    "Ennyit arrol ezeket nem kell szervizelni."
    Mutass bármit, aminek ha kitaposod a lelkét, nem kell szervizelni!

    "Ja mindezt csekely 6-7 millioert."
    Megnyugodhatsz, ezeket senki nem fogja megvenni ennyiért. Ennyiből már kijön az új, kétszer ekkora hatótávval.

    "Cikk is irja bele vannak kenyszeritve a gyartok ,igy ezzel javitva a karosanyagkibocsajtas normajan osszessegben a csoporton belul.
    Nem lenne ez eszukbe se jutna ilyet gyartani"
    Persze, hogy eszükbe sem jutna... A VW is megmondta, hogy 40%-kal olcsóbban tudják legyártani az I.D.3-at. Szerinted, 40%-kal olcsóbb lett? Nem! Ennyit szegényke gyártókról, hogy mennyit buknak egy-egy elektromos modellen és hogy mennyire eszükbe sem jutna ilyet gyártani...

    "A helyén kell kezelni a dolgokat ezekkel a paraméterekkel amit ezek az autók tudnak soha nem fogják tudni leváltani a belsőégésű motort."
    Soha ne mondd, hogy soha! Csak azt nézzed, hogy 10 év alatt, mennyit fejlődött ez a technika! És kezeld te is helyén a dolgokat! Láttál menni 90-nel az autópályán, elektromos autót? Na, és? Én belső égésűből, legalább kétszer annyit látok. Csak az elektromossal, ő kb. 1,5 óra alatt tesz meg annyi utat, mint te 1 óra alatt. Neki ez akár tízed annyiba is kerülhet, vagy kevesebbe mint neked. Valakinek ez a fontos, valakinek az. És láttál már elektromosat az út szélén, mert lemerült?

    A videóról meg annyit, hogy ott 40 db töltő van. Tehát, ha mindenki 40 percet van ott, akkor is, percenként kimegy-bejut egy autó. Ennyi várakozást (ha nem többet) már belső égésű autóval is át tudsz élni itthon. Csak menjél egy olyan délutánon tankolni, amikor bejelentették, hogy másnap 10 forinttal drágulnak az üzemanyagok!

Új hozzászólás Aktív témák