- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Azonnali fotós kérdések órája
- Dual Mode-os, Mini LED-es IPS monitor jött az MSI műhelyéből
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodGamer5
addikt
Ez kb mobil szint. Durva, hogy itt tartunk 2023-ban.
-
Dilikutya
félisten
Időszerű lenne beléjük nyúlni, mert vannak bajok.
Vettem egy 4K monitort, de a War brutálisan csúnya rajta natív 2160p-ben. Olvastam, hogy másnak is ez a baja, 1440p fölött akármi van beállítva, a tesxtúrák low-ként látszanak.
De amúgy joglejárt cuccok, mint a régi Marvel játékok (Wolverine, Deadpool, korábbi Pókember). Egyhamar szerintem nem térnek vissza. -
mg1992mg
őstag
TF játékoknál nálam még mindig a War for Cybertron és a Fall of Cybertron az etalon. Tudom, és ahogy látom, ennek nem is az a célja, hogy felérjen azokhoz, de egy remaster, vagy egy hasonszőrű új rész jöhetne megint.
-
-
Dilikutya
félisten
Attól nem lesz jó egy film, hogy hangrendszert lehet tesztelni.
Én pl. rühellem amúgy is a dübörgést, zene, robbanás kva hangos, a beszéd meg csak sutyorog. Az első film amúgy szódával elment, mondom ezt ős G1 fanként, de a másodiktól kezdve botrányos lejtmenet.
Az újat még nem láttam, de nincs nagy bizodalmam benne, pláne ha a végén pillanatok alatt lenyomják Unicront is. Az Űrdongó film volt kb. az igazi TF mozi, az egy kicsit hozta a régi G1 hangulatot. -
DeFranco
nagyúr
Érdekes, hogy a G1 mostanra mennyire marginalizálódott, ritkán asszociálnak arra már, ha a transformers kerül szóba.
Egyébként sajnos a G1 mozifilm összes magyar szinkronja botrányos lett, akkor még elment, de a gyereknek már emiatt nem mutatom meg. Nekem nem lenne probléma az eredeti nyelv, de neki még igen, pedig apaként bakancslistás volt hogy ezt együtt megnézzük.
-
icemad
nagyúr
Nekem egyedül a képregény és az első rajzfilmsorozat tetszett. Meg az Űrdongó film eleje, ahol ugyanezek a figurák voltak. Nem értem miért nem abból csinálnak valamit. Michael Bay féle filmek is nálam a szemét kategória. Azt se tudja az ember, ki kivel van, a történet ultragagyi, stb stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- Formula-1
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- További aktív témák...
- Apple Pencil 2.gen, Új, Dobozával 12 hónap garanciával
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest