Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli.22
tag
Nem tudom, hogy mennyire aktívak itt az emberek, de esetleg egy skype szobát létre lehetne hozni. StarCraft2-nek létrehoztak egy külön szobát, és nagyon jónak tartom.
Ha már van ilyen szoba, akkor pedig szívesen jelentkeznék. -
Volgafan
senior tag
Ts3-nál ninsc jobb!!!!!tudsz ott is irkálni,de minek?lol nekem van ts3-an Csensa,Miklóska,stb oda szoktak jönni,akit érdekel bfben megadom a cuccokat nevem:Gyuribá
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Deathson
csendes tag
hy Tipoek nem freemka altja esetleg??? előbb besorsolt vele és mivel már láttam freemka kb összes meccsét gyanúsan ismerős volt a taktikája mellesleg elvert elég keményen
"Vannak kérdések melyekre nehéz igennel válaszolni, és vannak hibák melyek hármasával jönnek, s persze vannak összetett mondatok, amelyekben a tagmondatoknak semmi közük sincs egymáshoz" Andrew Bellringer
-
Deathson
csendes tag
áhh már nem kell válaszolni beszéltem vele ő freemka istenem kikaptam freemkától mekkora élmény
"Vannak kérdések melyekre nehéz igennel válaszolni, és vannak hibák melyek hármasával jönnek, s persze vannak összetett mondatok, amelyekben a tagmondatoknak semmi közük sincs egymáshoz" Andrew Bellringer
-
Deathson
csendes tag
egyébként ez a videó feltöltés nálam nem nagyon fog működni akárhányszor szerkeszteni akarok lefagy a gépem és ez így nem biztos hogy jó cserélni kéne már régi a kicsike.D
-
Deathson
csendes tag
nem hiszem el besorsolt vele mégegyszer de most legalább elhúztam 18 percig a harcot kb 10 percig nyomtuk t1 en frost frost ellen ugye még t2 se volt olyan nagyon durva bár ott már kezdtem elveszíteni a fonalat mi is történik tulajdonképpen t3 on meg aztán vége lett a dolgoknak elég gyorsan mindegy tanúlságos volt nagyon
-
fantom922
aktív tag
Hali mindenki! Ma leszek, úgyhogy féljetek!
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
AlyArkhon
őstag
válasz kovsol #13602 üzenetére
Ha gondolják-játok csinálok egy szobát saját jelszóval a topic részére a dragston.hu team speak 3 szerón .
Évek óta üzemel már Kovsol is ezt a szerót említette , és a szoba megléte is biztos amíg igény van rá . Egy barátom üzemelteti én meg csak felügyelem + használom .
Tegnap Star Craft 2 team buli volt és felhívtak skypra kommunikálni éshát mit is mondjak , használtam már pár programot beszélgetésre de a skype igazán kitesz részemre a nemtetszésért. Azt mondták ezek a nagy skypeosok hogy nem lehet rajta beállítani senzit, ezáltal egyfolytában nyitva van ugye , és elég ha egy emberállatnak szar a mikrofonja máris mindenki élvezi a folyamatos zúgást búgást recsegést hányást stb ... Ennyi szerintem bőven elég ahoz hogy az ember valami normális programot használjon inkabb pláne játékra hol közvetlen módon is lehet egymásnak írkálni .
[ Szerkesztve ]
Sierra Leone sokat szenvedett népének és mindazoknak , akik hiszik , hogy a pokolban is élhetnek Angyalok. UI .: Diabló él !!
-
Razuel
aktív tag
Hoppá! Battlemaster lettem és beléptem a top200-ba.
Mindjárt megcsinálom a képet, csak ez a paint sz*rra se jó..
[ Szerkesztve ]
-
zoli.22
tag
Nem tudja valaki, hogy amii phantom-ot később még adnak ki, vagy érdemes ennyiért megvenni, mert csak azok lesznek amik most vannak?
-
fantom922
aktív tag
válasz Razuel #13617 üzenetére
Gratulálok! Egyszer nekem is megvolt, de 200 fölött maradt a helyezésem picivel Mostanság meg keveset játszok 1v1-be. Legtöbbször Robo-val megyek 2v2-t. Most 130-ak vagyunk
Popiika:
Nem volna kedved 1v1-be gyakorolni velem, ha ráérsz? Azért kérdem, mert sadó ellenfelet ritkán sorsol nekem Murdeer-rel meg keveset találkozom.„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
fantom922
aktív tag
válasz popiika #13625 üzenetére
Okés Legalább kiköszörülhetném a múltkori gyatra helytállásom. Hát többiek, Popiika ellen úgy játszottam mint egy noob. Még írta is, hogy többre számított tőlem. Azóta se játszottam olyan gyatrán. De ez az amit írtam, néha rám jön valami és olyan béna tudok lenni Amúgy ütöttem már ződ rangút nem egyszer, de ha rám jön a bénaság...
Popiika am ügyes, ezért kéne nekem edzhetnénk együtt és sadó kezdése van...
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Volgafan
senior tag
Bácsika:engem már nem is hívsz??ennyire lolkának tartasz?XDDD
-
LoLHunCsirke
tag
válasz popiika #13625 üzenetére
multkor még nature voltál?XD emlékszem mikor engem meg Lightkexet összesorsolt veled meg Szuflálval, Kex meg ott hozott vagy 20 amii phantomot XD nem volt rossz meccs
amúgy szentem ne váltogasd annyira a lapjaid.. mert 1es upgradal néha megszívod, bár ha nagyon ügyes vagy akkor az uppon se múlik
Én is felmegyek majd, aztán mehetnek akár a 2vs2 is
TinkeringAboutYou!
-
popiika
csendes tag
-
popiika
csendes tag
-
Cr4Zy
tag
Üdv! Jó tudni, hogy van itt is erről téma - több, mint 1 éve játszom, mégis most tudtam meg...
Játékban egyébként TBPeti-ként vagyok, szerintem sokótoknak ismerős vagyok már így
[ Szerkesztve ]
IGN: TBPeti
-
Cr4Zy
tag
1v1 pvp-ben tudnátok néhány taktikával segíteni? Gyarkorlatilag minden pve mapot meg tudok csinálni, de a pvp-t még gyakorolni kéne...
-
Sousuke90
aktív tag
welcome!
ha mondasz egy színt/paklit többet tudunk segíteni
ha általánosságban kéne infó és megy az angol akkor csak javasolni tudom circada guide-ját a kinti fórumon, remekül összefoglalja az alapokat
ha nem megy az angol, akkor szerintem kicsit specifikusabban kérdezz, mert túl sok infó van ahhoz, hogy pár posztba összepréseljük -
Cr4Zy
tag
válasz Sousuke90 #13637 üzenetére
Az angol majdnem tökéletesen megy, bár a kiejtésemen lenne még mit javítani - de ez nem ide tartozik...
Egy nat-frost paklit használok elsősorban, az értékesebb lapok belőle: treespirit, dryad (kék), amazon (kék - de van zöld is, werebeast-ekkel együtt ez is elég hatásos), hurricane, motk, ensnaring roots, t2-őn home soil - sajnos a mountaineer nincs, és nem is lesz benne, illetve a gravity surge még nincs, de tervezem a beszerzését. Nincs benne a pakliban, de van (zöld) crystal fiends -em is. t3-on eddig ashbone-t és grigorit használtam. Ice barrier-rel, home soil-lal, illetve a grigori attraction funkciójával egy nagyon ütős hármast véltem felfedezni bennük. Emellett van egy shadow paklim, amiből csak a nether warp (zöld) hiányzik, helyette egy soul splicer (szintén zöld) van most bent a pakliban, illetve a charge-okkal vagyok sokszor gondban...
A t1 rush érdekelne, illetve az, hogyan lehet visszaverni egy közepes méretű pályán azt, aki gyorsan megy t2-re, majd gyakorlatilag well-ek nélkül letámad. Illetve még egy kérdés, amely az lenne, hogy fire dancer-ek ellen hogyan tudok védekezni a nat-frost paklival, mert jelenleg azok ellen a legrosszabb az arányom, akiknek van pure fire paklijuk, és tudják is használni azt...
A treespiritet azért szeretem a pakliban, mert a frost-t1-rush ellen nem találtam jobb ellenszert...
-
Deathson
csendes tag
Ti láttatok már olyan kombot hogy mine a madár alá majd gravity surge???? egész érdekes szerintem
-
Sousuke90
aktív tag
akkor először is itt a link circadia guide-jához, amiről beszéltem, szerintem ezt egyszer olvasd végig, hátha volt olyan dolog ami esetleg eddig kimaradt
ha 1v1-t játszol, akkor én dobnám a motkot, ha épületet akarsz, akkor már inkább a lila stranglehold, ha meg nem épületet, akkor jó sok lehetőség van még
a mountaineert ne is akard megszerezni, mert a bugja miatt használhatatlan nagyjából
a t1 rush melyik paklival érdekel, és védeni vagy támadni? XD
az insta t2-eseket legtöbb esetben úgy lehet megállítani, hogy wellt foglalsz orb helyett, és t1-ről használod a megfelelő countereket, mert ilyenkor nincs elég powerje a supporthoz a t2-n és te 50 power bónuszból indulsz, ami folyamatosan nő
stonekinnel a firedancer ellen szerintem nem vészes, mert van épületvédelmed, amúgy razorshard erre sztem tökéletes nem? bár azóta nem láttam meccset, hogy behozták, úgyhogy csak tippelek
@Deathson: még nem, de amikor én voltam, akkor nagyon-nagyon ritkán futottam össze fire/frosttal szerencsére, azok meg leginkább shield+drake/scythe-al játszottak. amúgy 1 repülő cuccellen nem igazán powereffective
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #13628 üzenetére
Bocs tegnap ezt már nem olvastam. Nem tartalak lolkának szerintem jó játékos vagy, de nem sadó... vagy már igen? Múltkor láttalak ls paklival, az az alap már?
Mikor tegnap rám írtál már 4-en voltunk sajnos.
-
fantom922
aktív tag
Tegnap nagy meccseket nyomtunk Kipróbáltam néhány elfeledett paklimat pvp-be. Kezdtem linekillerrel 2v2 rankeden Hát mit mondjak, csak lestem. Középen védekeztünk, szenvedtünk mjad egyszer csak vonalbagyilkos lehozott egy T3-as... hogy? Na mindegy
Szóval a prok is kérdezgettek akiket leöltünk, hogy hogy lehet ilyen jó. Aztán fényeztem picit, mert ő túl szerény
Aztán én, linekiller, Csirke és Murdeer összeálltunk és 2v2 sparringoztunk.Ekkor próbálgattam régen összedobott deckeket. Pure frostba lehet beteszem Avatar helyett a Silverwindet...
Csirkének: bocs, de afk közben ledobott aztán már nem mentem vissza
-
Zotya21
senior tag
válasz fantom922 #13642 üzenetére
Énmeg gyáva nyúúúúl voltam és nemvolt merszem Linekiller ellen menni háhá
meg mondjuk kedvemse nagyon van pvp-zni mostonába főleg ha biztos a vereség elvagyok a napi 1v1 ranked el ha akro nyerek akor elég is hétfőtől kezdtve ez igy megy szerencsére
aztán majd ma nemigy lesz mivel elszóltam magamhttps://500px.com/slayer_art
-
fantom922
aktív tag
válasz Zotya21 #13643 üzenetére
Bevallom linekillertől én is tartottam mikor ellene voltam, de azért őt is meg lehet fogni ...nem sűrűn, de meg lehet A nagyobb baj az, hogy linekillert, ha megállítod az sokba kerül és így a páromnak már nem tudok segíteni, ha bajban van. ...de hát ez a 2v2
-
fantom922
aktív tag
válasz Zotya21 #13645 üzenetére
Hát az elég kockázatos, olyan pár kell aki jól védekezik és tartja a frontot Linekillerrel is védekeztünk rankeden, aztán magamra hagyott picit, spellekkel segített és oldalt építkezett. Így tudott T3-ra menni.
De az elején mindenképpen támogatni kell a párod, hogy ne rusholják be.
-
Volgafan
senior tag
Omg Bácsikám,mindig is shadow voltam,van ugyan más deckem is de nature t1-en nekem nagyon nem megy....
-
fantom922
aktív tag
válasz Volgafan #13647 üzenetére
Akkor téged is várlak majd sparringon Látod ilyen régen toltuk együtt pvp-ben, már ideje... Na persze mindenkit várok!
Én úgy emlékeztem T1-en fire vagy... ezek szerint rosszul emlékeztem.
Ma még tudok lenni rendesen. 15 óra felé érek haza, kb. 16-ra tuti fent leszek.
2 prot kinyírtunk múltkor, ha emlékszel. Próbáltad is lementeni, de ezek szerint nem ment. A pro azt jelenti, hogy ződ rangú első 50-be lévő összeszokott páros. Én frost voltam (nem alap deck meg is lepődtem ) Gyuriba meg ezek szerint nem fire, hanem sadó volt
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
razro kiválló m unitok ellen emrt knockolja őket, de stone shard meg az alap coutner.
ha az ellen isnta t2-zik akkor be is támadhatod simán le lehet ilyenkor gyakni, de az építkezés a tuti, de figyelj arra h ha ő is elekzd te hátrányba leszel és t1-en sokéig nem fogo bírni, bár frostal lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest