Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
ChromeX
addikt
dejo megvan.vettem egy boostert csak hogy tudjam milyen és volt benne egy Harvester. ahogy elnéztem 650 pontért vesztegetik lehet érdemes lenne felraknom
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #48 üzenetére
hm nem rosz szerintem befér majd a pakliba, ahogy láttam nagyon hasznosak ezek a knockbackes dolgok, holnap jön meg a futár a pontjaimmal
-
ChromeX
addikt
ez volt az, nagyon jó kis kártyának tűnik
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #45 üzenetére
láttam a turtlegun-t az nagyonn komoly, most pvpztem egyetxd nagyon kikaptam az alappaklival, tegnap mondjuk egy fire pakitól hát mozdulni nem bírtam kb. firedancer meg az a torony és bevédte középen az orbot meg a powert a többihez meg igy már hozzásem tudtam szagolni mert a firedancer szétszedett a torony meg fedezte. komoly volt. ma shadow pakli azért itt már nem olyan gyorsan kaptam ki, itt még 2orbig is eljutottam.. mind1 az már nyilvánvaló hogy a pvp egy teljesen más mint a pve, semmi sem számít csak az hogy menj az orbhoz védd be és minnél több power. kiváncsi leszek ha lesz paklim sikerül e nyernem
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #43 üzenetére
áááá
akkor meddig kell várnom már kártyákat akarok venni
szerdán jön meg a pont, remélem addira online lesz a renegade
amugy az a stoneskin nagyon tetszett edig is és most playable lesz csak ezek hogy lesznek elosztva minden element kap különfle bandit meg stoneskin lapokat?
-
engineeeer
tag
120 új kártya ebben a hónapban
[link] krómX sztem ne kezdj el lapokat venni mert ha jönnek az újak lemegy mindennek az ára...
-
ChromeX
addikt
okés igaz, megis rendelem csak egy valami azért furaitt azt irja hogy a pont meg a 8pack is
viszont a képen a borító hátulján meg ugy van hogy 2000pont, equivalent to 8 twil pack, ami mintha azt jelentené, hogy csak a 2000pont ami 8packal egyenlő azt nem értem igazánlehet az 576nál elfordítottak valamit
-
ChromeX
addikt
hát úgy tűnik nem lesz Bf pontom, nekem nicns még kártyám és akinek van az meg nem akar mert meg kel ladni a pin kódot is és azt nem akarja, pedig már kezdtem fejben összerakni a paklim
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #33 üzenetére
megint befagytam ingame... nem tudom miért most tettem fel új vga drivert talán mostmár nem fog, este jövök játszani megint, felveszlek akkor
-
engineeeer
tag
Nézegesd az árát marketban vagy hirdess a chatben h akarsz venni,az ár csak a szerencsén múlik kb.Volt kártya amit 185ért vettem 2nap múlva 110ért volt kint de fordítva is volt pl:89pontos kártyát 2ért
de sztem azt vki elírta véletlenül...Azt javaslom inkább chatben próbálkozz ott nagyon jókat lehet cserélni csak türelem kell,nekem a legdurvább a deepcoil worm 640bfp volt enlightmentre 2400bfp
-
Kese21
csendes tag
Makacsul ragaszkodok a frost egyik egységéhez, de sztem kissé drágán mérik. A Skyelf Templart próbálom megszerezni jó ideje. Sokat hasonlítgattam a többi Skyelffel, és úgy vélem a többi frost-om közé hasznos lenne, már csak azért is mert még nincs erős támadású anti air egység 2 orb-nál. Mekkora az a BFP amit még kiadhatok érte, úgy hogy ne érezzem magam átverne?
(Eddig igyekeztem mindent a lehető legolcsóbban venni, persze vásárlás után mindig ment még lejjebb az ára)
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #31 üzenetére
köszönömszépenn. aahhh most kcsit felbszott, délelött öcsémmel 2vE a nightmares end pályát játszottuk amikor el kell pusztitani egy rituallal a shrine-t dé ő krta el mert nem ért oda időben és egyedül védtem a hatalmas tömeg ellen azalatt az 5perc alatt akkor rohadt sokan jönnek, persze behaltam, aztán most meg errorozik itt nekem c++ visual runtime error vagy mi, biztos tudod az a pálya rossz ómen, most amugy már full game-em van elértem azt a szintet már tudok tradelni stb, csak nagyon kéne kártya mert ez igy elég hurka
most kezd már igy körvonalazódni hogy mennyire
valami szivós kis lény kéne nature vagy fire ink nature paklit akarok megtoldva egy kis tűzi segítséggel, pl a fire stalker-t nagyon hasznos egységnek találom itt a PvEben nem tom pvpben menynit ér egyet pvpztem az elején elvertem az öcsémet
mia neved amugy felveszlek friendsbe ok?
egyébként bejön tényleg, veszek is majd BF pontot..
-
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #29 üzenetére
ha megkérlek elmondod nekem, hogy hogyan kell fizetni?
bevallom ingame nem néztem utána de jobb ha olyantól hallom aki már fizetett is érte.
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #27 üzenetére
igen olyanokat kaptam, 2 laphoz jo mert azok vannak meg. amugy nem rosz kis játék a pve mapon indultam 1 és 2. pálya ma délután megvolt az első végén az a nagy szr
nem volt gyenge
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #25 üzenetére
hát ugye a 4 féle kártya fire,frost stb... ja igen ugyértettem hogy ennyiből lehet választnani csak nem emlékszem hogy fajtánként hány kártya volt 6 vagy 8 asszem 6, ebböl rakhatod össze a decket
-
ChromeX
addikt
válasz
engineeeer #23 üzenetére
akkor ha nem fizetek ezzel a 4x6 vagy 8kártyával kell nyomni?
-
ChromeX
addikt
ha ingyenessel játszok, és nem is szándékozom még fizetni akkor csak nem is lesz több kártya vagy találhatok lootként?
-
engineeeer
tag
Sztem maradj meg az ingyenes verziónál és tölts fel 5euróért 500bf pontot sokkal jobban megéri,amit linkeltél abból 6kártya alapból benne van az ingyenesben a maradékot meg megtudod venni a marketben 40pontból kivéve mondjuk a fire dragont de az amúgy is az egyik leggyengébb t4 egység.A maradék 460pontból meg bármit megvehetsz ugyanúgy a marketben ami kell + lehet nagyon jó üzleteket csinálni csak türelem kell hozzá.Én 1000pontot raktam fel a deckem már legalább 2000pontot ér de még mindig van bf pontom
-
Kese21
csendes tag
Sziasztok
1-2 hete ismerkedem a játék ingyenesen letölthető verziójával és most szemezek a vásárlós változattal, a kártyák és pontok miatt. Érdekelne, hogy starter deckekben milyen kártyákat kap az ember? Mindenki ugyanazokat kapja-e? Találtam egy wiki oldalt, de pl. ott a fire starterben nincs benne az Emberstrike, ami az ingyenesben benne van. Hihető az az infó, ami pl ezen az oldalon van?
http://battleforge.wikia.com/wiki/Starter_Fire_Deck
Köszi a válaszokat
-
VBencee
csendes tag
Lenne két kérdésem az első:hogy lehet BattleForge pointot szerezni?
a második:hogy fog a paklim szintet ugrani? -
engineeeer
tag
1 jó tanács azoknak akik pénzt raknak fel.Ne vegyetek se 8darabos booster packot se 56darabosat mert nem éri meg kivéve ha nagyon nagyon szerencsétek van én 2szer vettem 250ért 8db-osat és semmi normális kártyát nem adott be szinte csak common+uncommon,haverom pedig ugyanígy járt az 1250essel.
Jobban jár az ember ha marketban megveszi egyesével,ennyi bfp-ből simán lehet normális paklit csinálni.
-
MirmiX
csendes tag
válasz
engineeeer #15 üzenetére
http://www.sg.hu/listazas.php3?id=1225437148&order=reverse&index=1
http://forum.rpg.hu/index.php?showforum=285
A második forumon versenyeket is szoktak kiirni /rendezni!Sőtt most is van egy aktuális versenykiírás!
-
engineeeer
tag
Furcsa érzés hogy legálisan le lehet tölteni és ingyenes
amúgy nagyon tetszik!Ha nem fizetek nem kapok pontot és nem tudok új kártyákat venni?Mert ha coopba játszunk haverokkal mindig csak upgrade kártyákat ad,az xp-ket nem lehet valahogy pontra cserélni vagy eladni kártyákat?
-
Gatee
csendes tag
Hali!
Ma próbáltam ki a játékot trialba és nagyon bejön. Tudni szeretném van-e valamilyen magyar társaság akikkel tudnánk együtt játszani mert akkor megvenném fullos verzióba. -
vazimódó
senior tag
Ertem.
Amugy azon gondolkodom hogy fire-kasztra fogok ragyurni eloszor en is. Megaztan egy jo kis Juggernaut sem artana. Elegge bejon az arc.
Jo kis coop-okat tolhatjatok akkor. Remelem en is mihamarabb csatlakozni tudok, es remelem azt is hogy nem rontom majd a csapatdinamikat. -
L_ajos
őstag
Igazából még énsem értem ( tegnap óta játszom, és még keresgélem a kapocsokat ), de semmivel nem lesznek rosszabbak az adott lapjaink, max amiket ugyebár újonan raktunk be, lesznek "alap" szintűek és ezért talán gyengébbek. De minden harcal nő a szint, szal no para
Jaja, gyülekezünk, már találtam egy magyar srácot
Ideje lesz lassan bekóstolni pár jobb fajta küldetést
-
vazimódó
senior tag
Ertelek. Akkor spec karakternek lottek.
Elvileg tamogatnia kellene, mondjuk vegul is a betaban is baromi szep volt a graf. Siman lehet hogy mar ott is hasznalta a dx10-et.
Ugy erted ezt a deck visszaesest, hogy valailyen szinten lehuzza a nem upgradelt kartyak szintjere a tobbit is? Nem ertem,mert a 11 es fire meg a 7es frost atlaga 9 . Akkor miert huzza le 6osra? Nem ertek hozza, csak okoskodok.
Meglesz ra a penzecske megveszem es mehetunk coop-ba, addigra csak gyulekeznek majd azert itt az emberkek. -
L_ajos
őstag
Szia! Szerintem érdemes minél hamarabb beszerezned
A spec karaktert csak az előrendelők kaphatták meg.
Én a cdgalaxisban vettem meg. A dx10 támogatást nem tudom, vista alatt játszom, lehet alapból használja ( kapcsoló nincs hozzá
).
A játék balance-át folyamatosan pofozgatják ( bár hála ég nem nagyon kell ).
Azt amugy észrevettem hogy amint változtatok a paklim beállításain ( pölö még nem upgradelt kártyát rakok be) , akkor visszaesik a deck szintem. Ami vicces hogy külön-külön meg minden rendben
Pölö: fire 11, frost 7, fox deck 6 ( és ma variáltam ) mivel találtam egy ultra rare kártyát
Szóval jó játék, érdemes vele többet foglalkozni. Magyarokkal meg még jobb lenne játszani
-
vazimódó
senior tag
Szia!
Tervezem en is a jatek megvetelet.
Beta-t probaltam es nagyon megtetszett, bar hozza kell tennem hogy kezdo vagyok az MMORTS jatekok teren. Soha ez elott nem jatszottam meg ehhez hasonlo jatekkal. A beta alatt kicsit beletanulgattam az iranyitasba, taktikazasba,bar sokat kell meg fejlodnom.
Mindenesetre a jatek hangulata nagyon tetszik. Erdekes otletnek tartom a kartyacserelgetosdit, kulon egy kis feelinget ad a jateknak hogy a piacon arulhatod megunt kartyaidat, es uj packokat, beast-eket vehetsz.
Betat nagyon sokan toltak, es orommel hallom hogy most sem kellaz embernek orakhosszat varnia ha partyzni akar.
Fire/frost jo kis parositas szerintem.
Ha meglesz a jatek mindenkepp velveszlek az ismeroseim koze.
Hol jutottal hozza a jatekhoz? Priviben is johet a valasz.
Arrol is szo volt meg hogy aki elorendel az kap valami ritka karit. Jo lett volna ezt kihasznalni,de szerintem reszemrol annyi lesz hogy ha megvan ra a zse megveszem es annyi.
Arrol esetleg tudsz valamit hogy dx10 tamogatas van benne?
Mert itt szo volt rola, bar en ugy tudom a betaban meg nem volt.
Koszi elore is a valaszt.
Jo jatekot! -
L_ajos
őstag
Nos, én beszereztem a játékot és eddig nagyon tetszik
Régen Magic the Gathering-eztem, és játékmenetben hasonlít hozzá ami számomra pozitív, a grafika szép, a küldetések változatosak ( pve és pvp is cool
bár eddig csak 2v2-t próbáltam). A bétával nem játszottam, igy nem tudok az előzményekről. A szerverek stabilak ( bár van hogy random dobálnak); partyt eddig mindig találtam
Egy Fire / Frost paklit kezdtem el tuningolni
Fire 7, Frost 6
Bár még gyakran kell gyakorlatoznom hogy kiismerjem a lapok minden tulajdonságát, de pont ez is hozzájárul a feelinghez
. Eddig egy kék ( nagyon ritka ) cuccot dobott a gép
Majd összeállítom a paklimat és belinkelem!
Amugy pakli builder itt: [link]
Aki esetleg játszik dobjon már rám privit vagy vegyen fel friendnek játékban
Nevem: FoxxiHuNt
-
kyd18
csendes tag
Hali!
én ma akartam, ne nem sikerült beta key-t kapnom, vki esetleg tudna segíteni? -
Gerisz
addikt
Kaptam Beta Key-t jozzá, de eddig 3 órát tudtam vele játszani, mert a szerverre elég nehézkesen csatlakozik.
Egyébként tetszik a játék! -
Whiteout
csendes tag
A Battleforge főként az online, többszereplős csatározásokra építkezik, mégpedig egy érdekes rendszerbe foglalva. A játékosok kártyákat gyűjtenek, melyek egységeket, seregtesteket képviselnek. Kártyákat a külön a játék miatt létrehozott online piactéren cserélhetünk, vásárolhatunk, így építve fel ütőképes hadseregünket. A csatákat akár barátaink oldalán is megvívhatjuk, akikkel csata előtt megoszthatjuk lapjainkat. A tervek szerint chatszobák állnak majd a játékosok rendelkezésére, a szociális interakció végett, na meg ott lehet igazán sírni-ríni, ha valaki mégiscsak elpáhol bennünket. Rendszeres időközönként rendeznek viadalokat, ahonnan a győztesek komoly erőt képviselő ütőlapokkal gazdagabban távoznak.
A játékból kiadtak egy ingyenes verziót: Play4Free Letöltés
Ebben a verzióban elérhető minden pálya a teljes játékból, korlátozást csupán a mellékelt lapok száma jelent.
Az ingyenes verzióhoz mellékelt lapok:
Nature: Windweavers, Werebeasts, Surge of Light, Primal Defender, Swamp Drake, Drones, Giant Wyrm, Regrowth
Frost: Master Archers, Northguards, Defense Tower, Glacier Shell, Defenders, Tremor, Shield Building, Tempest
Fire: Fire Bomb, Fire Stalker, Rageclaws, Lava Field, Magma Hurler, Magma Spore, Emberstrike, Fire Sphere
Shadow: Nightcrawler, Ripper, Stone of Torment, Unholy Power, Mutating Frenzy, Shadow Insect, Rifle Cultists, Unholy Hero
Új kártyákat battleforge pontból lehet venni, amit a dobozos kiadás megvásárlásával, ez 3000BFP-t +64 lapot tartalmaz, illetve online a battleforge.com oldalon 500 BFP, 1000 BFP, 2000+250 BFP formában tehetjük meg.
A dobozos kiadás mellett a 3000BFP + 64 lap elérhető digitális formában is az alábbi oldalakon: EA Store, Steam, Direct2Drive.
A pályák teljesítésével nem kapunk új lapokat, de upgrade kártyákat igen, amivel a kártyáinkat fejleszthetjük.
A pályákon goldot is gyűjthetünk, ezt felhasználva fejleszthetjük a kártyáinkat, de akár BFP-t (1 BFP ~ 600-700 arany), illetve új lapokat is vehetünk.
A lapok adás vételére az AukciósHázban-ban van lehetőség BFP alapon.
P4F játékosok ezt 4-es pve rangtól érhetik el. ( Ez a szint néhány pálya teljesítésével elérhető.) Goldért BFP-t és lapot AH-ban nem lehet venni. Viszont itt PH-n és a hivatalos fórumon is le lehet ezt beszélni a megfelelő emberekkel.LINKEK
Hivatalos oldal
Magyar fansite
Hivatalos fórumPvE mapok listája: [link]
Rangtáblázat: [link]
Upgrade lapok: [link]
Replay kereső: [link]Kártyaleírások: Angol, Magyar
Loot tábla: [link] hivatalos, lost Souls-t is beleértve
PvE Random Token Lista: [link]BattleForge Game Guide: [link]
BattleForge Wiki: [link]
7 tutorial videó: [link]
Replay-ekről infó: Angol, MagyarVersenyek
1. Battleforge verseny ~ vége
2. Battleforge verseny ~ vége
3. Battleforge verseny ~ végeJátékosok (Overlord szerver) :
Aktív:
Gyuri27 - IGN: smokegyuri Játékmód: pve rpve pvp
d3vilz - IGN: wnq Játékmód: pve rpve pvp
NeOcskaa - IGN: NeOcska játékmódok: PvE adv exp, rPvE diff 8-9, PvP 1v1 2v2
nepszter1 - IGN: Pedersoli játékmód: PvP , PvE,
NeroHUN - IGN: NeroHUN játékmód: PvE
OnSeT - IGN: OnSet játékmód: PvP
Phanzetomox - IGN: phanzetomox játékmód: PvP 2v2
Zedroxine - IGN: Zedroxine játékmód: PvE, rPvE, kezdő PvP
jer1cho - IGN: TazLeacher játékmód: PvE adv exp, rPvE diff 8-9, kezdő PvP
G4ga - IGN: LFGGaga játékmód: PvE adv exp, rPvE diff 8-9, kezdő PvP
krómX - IGN: Horja PvE ExpRitkán de vagyok:
Cardea - IGN: Santacla játékmód: ?
Murder3 - IGN:Murdeer játékmód: PvE
Razuel - IGN: xRyougi játékmód: PvE, PvP
Sousuke90 - IGN: SousukeHUN játékmód: PvE exp, PvP 1v1Inaktív:
Atvy - IGN: Atvy
D1Rect - IGN: DIRectHUN
Daldaris - IGN: Daldaris
DeckardCain _ IGN: DDeckardCain
Djuree - IGN: Djuree
hajsza – IGN: hajsza
helphelp - IGN: deathun
Hokuszla - IGN: hokuszLA
Juliano - IGN: Juliano
LinK0209 - IGN: Linkike
metyu1994 - IGN: Metyu
Morgomirhun - IGN: Morgomirhun
Neró - IGN: Jampec
Ollie – IGN: GyokZoli
pachito – IGN: Demiron
PowerBuldog - IGN: PowerBuldog
Powerdose - IGN: Powerdose
Rankerz - IGN: Rankerz
RexpecT - IGN: Blairen
SasAlexander - IGN: SasAlexander
Simid - IGN: Badlegouse
Xilentor - IGN: XilentorListát összeállította: Gyuri27, OnSet
Első hsz-be beillesztést kérvényezte kromX
Módosítást kérvényezte OnSeT[ Módosította: Viktor77 ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Programozás topic
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro - Deep Purple - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest