Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Volgafan
senior tag
Csirke :141!!De leszünk mi még a top 80ba is,szerezz mikrofonos fülest!!!!!!
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
Volgafan
senior tag
Ha már itt tartunk:
akkor nerfeljék be köcsög f.dancert,vagy találjanak ki shadowra,naturera t2-re madarat,amivel le lehet szedni..mert ugye az is okosan van kitalálva,hogy vagy csak pure frostnak van madara,vagy firenek......tegnap is Yshián kezdőmet lőtte dancerrel...mit kezdjek vel?omg....azon a mapon annyira unkorrekt dancert használni......[ Szerkesztve ]
-
Pampo
csendes tag
Zotya, máris felmegyek Ez a twilight booster pack meg jóféle?
-
gamer1567HUN
csendes tag
hali kezdö vok valaki segitene???? megköszöném
-
Sousuke90
aktív tag
válasz gamer1567HUN #13711 üzenetére
khm ... esetleg ha valami konkrétabbat kérdezel ...
amúgy welcome -
zoli.22
tag
Ha már a kezdőknél tartunk; keresek PvE mapokra vállalkozó szellemű embert. Mivel még én is igen kezdőnek számítok, standard és advanced szinten játszok.
A játékban HZoli néven megtaláltok. -
gamer1567HUN
csendes tag
Röviden kéne pár kezdö lap vagy valami vagy segitség.
-
Sousuke90
aktív tag
válasz gamer1567HUN #13714 üzenetére
"Röviden kéne pár kezdö lap vagy valami vagy segitség."
Hál' Istennek megint sikerül konkrétat mondanod. Ha megmondod milyen színhez kérsz kártyákat, akkor commonokat úgyis küldenek páran, ahogy ismerem az ittenieket ^^
-
gamer1567HUN
csendes tag
Én sötét kártyákat gyüjtök és tüzet eddig van egy pár de azok a béna kategoriábol.
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ja és a játékban GamerHUN simán a nevem ha akar valaki pvp-zni keresen meg
-
Volgafan
senior tag
Akkor még egyszer elmondom a firedancerrel a gondom:az van okosan kitalálva,hogy gyakorlatilag csak légierővel lehet kinyírni(adott szituban) az meg csak firenek van.....azon meg vitatkoznék,hogy dancer nélkül nincs értelme a firenek....skyfire gyógyítással kiváló+az előttem megjelölt egységek.....
-
Pampo
csendes tag
Ezek a tokenek egyébként mire jók?
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ha van valaki akkor küld sötét lapokat?Nagyon kellenének!!
-
Pampo
csendes tag
És 8db twilight booster packból + 2000 battleforgepontból már lehet karriert építgetni, nem?
Jut eszembe: A twilight booster pakkban jó lapok vannak egyáltalán? AS:ASF
[ Szerkesztve ]
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ha twilight paklit akarsz akkor jók.Amugy kérek valakit küldjön nekem sötét lapokat a nevem a játékban gamerHUN mailba vagy egy ára megbeszélve.
-
Pampo
csendes tag
Az a gáz, hogy még baromira nem döntöttem el, hogy milyen paklit akarok, mert kevés a kártyám. De tutorial videó szerint összeállítottam kezdő kártyákból pve paklit. Mondjuk van 1 uncommon lapom. Twilight packot meg nagyon nem akarok összeállítani, mert természet+tűz, esetleg jég jön be. De cserélni, vagy eladni jó lesz. Egyébként a game pontokhoz jár 8db booster pakk.
-
OnSeT
őstag
2000 bfp equivalent ( = ) 8db twilight booster pack
csak a 2000 bfp-t tartalmazza a csomag amiből meg tudod venni a 8 boostert.
nehogy kellemetlen meglepetés érjen
de ha már mindenáron dobozos verziót akarsz venni akkor inkább itt: [link]
ez 3000bfp+64 kártyát tartalmaz.és igen, egy ilyen csomagból már elég jó deck(ek)et lehet összedobni, viszont inkább vedd meg a lapokat amik kellenek ahban.
[ Szerkesztve ]
-
gamer1567HUN
csendes tag
Figy ha jég természet meg tüz kell én adok bfpontért vagy cserére mert aznekem van sok keres rám és adok.
-
Pampo
csendes tag
Csalódott vagyok Egyébként, itt van egy másik is:[itt] Szerinted ebbe is van kártya és pont? Egyébként ez a 64 kártya micsoda? Csak, mert ugye free-hez 32-t kapunk.
Gamer: I'm out! Semmivel sem tudok szolgálni, ami neked kellene. Fizetni se tudok nagyon semmivel. Nem játszottam még vele olyan sokat. Ehhez is kell egyfajta hangulat.
-
OnSeT
őstag
vedd onnan amit linkeltél, az ugyanaz.
( nem értem miért adják egyes helyeken még mindig 8kért)64 twilight edition lapot adnak hozzá fixen.
ebből 32 az alap free lap még1x
a plusz lapokban ami értékesebb pl: (shaman, fire dragon, war eagle, ashbone, battleship, shoulshatter, inferno)ha jól emlékszem, ha nem a többiek úgyis kijavitanak
Gamer: este ha online leszek küldök lapokat, de egyszerűbb lenne direct traden ha te is online vagy.
[ Szerkesztve ]
-
gamer1567HUN
csendes tag
Adok ingyen neked
-
gamer1567HUN
csendes tag
Pampo adjak ingyen lapokat? Amugy a pvp jobb mint a pve sokkal.
-
BladeHero
tag
OnSeT:Jah igen én is ezt akartam mondani,hogy nem fogja meg kapni a boostert de amugy én is vettem bfpontot de én a booster helyett kaptam +250bfp-t és én is az 576kb-nál vettem meg a bfp-t
Volgafan:Szerintem nem kéne nerfelni firedancer-t mert egy harvit meg egy UA-t fire-nek tényleg nehéz leszedni power hátrány nélkül,én már csak tudom fire-val nyomatom én is.
RPCJ
-
Pampo
csendes tag
válasz gamer1567HUN #13733 üzenetére
Hogyha neked nem fog fájni utána a szíved, elfogadom
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ok gyere fel és adom
-
gamer1567HUN
csendes tag
Ok gyere fel és adom
-
Sident
tag
Sziasztok.Én ma kezdtem, valaki segít paklit csinálni? Köszi előre is.
-
Volgafan
senior tag
És Te mit csináltál,míg Ő összeszedett 450 powert a harvihoz????
-
Sident
tag
Battleforge nevem: ISidentI
Minden jellegű segítséget szívesen fogadok -
Zotya21
senior tag
fura most hirtelen menyi uj ember van még a végén feltámadunk és lessz amiii sajna xD
Gyuribá különben milyen 450 a harvihoz ?
harvi 300 ties tod vagy miregondoltál ?[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
-
Volgafan
senior tag
Igen 300,de T2-őt nem kell hozzá venni?
-
Sident
tag
Most is bevagyok lépveMagyarok rámírhatnak nyugodtan
-
Volgafan
senior tag
nem bazzeg,hanem,hogy Ő mit csinált,míg a shadow megvette t2-őt és összegyűjtött 300 powert?nézelődött???
OnSet:inkább gyere már felfelé!!![ Szerkesztve ]
-
Sident
tag
Valaki légyszi segitsen.Nevem ISidentI
-
Volgafan
senior tag
Írjál rám: Gyuribá nem talállak....
-
Sident
tag
2 i betu kozott van nevem. Copy: ISidentI
-
Pampo
csendes tag
Gamer, nem voltál fent. Egyébként egyre többen leszünk, mert reklámoztam az OGC fórumjain a játékot( cshu.hu, bf.hu, tf2.hu stb.+még egy másik nagy látogatottságú fórumon is reklámoztam , legyetek rám büszkék). Ha meglesz a 3000bfp, milyen lapokat vegyek belőle szerintetek? Boostert állítólag nem érdemes venni, csak azért mondom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs