Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
OnSeT
őstag
válasz Winzsolt #13398 üzenetére
egy acc alá korlátlanul lehet újakat regelni, de csak a 3. után ad promo lapot.
a többiért token jár, a 4+ accokért is.
ha egy ilyen új acc alá regeled a további accokat (tehát ezt adod meg referrerként) akkor viszont megkapod ismét a promót.
remélem érthetőviszont ha cserélik a promot akkor restartol a rendszer, a fő acc, amivel már szereztél promo grindert, 3 további reg után megkapja az új promót.
cseréről nincs infó, az aktuális promo lapról igen.
még mindig grinder, már több mint egy éve.de most lehet kombózni a lord of ultima-s küldetésért járó lord cyriannal. ^^
-
Murder3
addikt
van valakinek ekdve segíteni feloldani az accjaimat?
randonmot mennénk egy full lost shipes tápolt deckel a 6-osokat is hamar le tudnéáánk zavarni. -
popiika
csendes tag
mit lehett csinálni natural ha az ellen folyton 2 war eagle-val jön és area ice shield mihelyst lerakok vmit?
[ Szerkesztve ]
Only battleforge ign:popii :D
-
Deathson
csendes tag
hát én jobb szeretem a war eagle lyrish knight ice barrier home soil kombót
ez egyrészt irdatlan nagy sebzés másrészt ha az ellenfél a para swarrmal vagy egyéb levegőből támadó egységgel akar jönni akkor lehet nyomni a gravity surge-ot rögtön[ Szerkesztve ]
"Vannak kérdések melyekre nehéz igennel válaszolni, és vannak hibák melyek hármasával jönnek, s persze vannak összetett mondatok, amelyekben a tagmondatoknak semmi közük sincs egymáshoz" Andrew Bellringer
-
Deathson
csendes tag
de persze ehhez nem árt a t1 harcot minél tovább húzni vagy well előnybe kerülni mert sok pontot igényel
"Vannak kérdések melyekre nehéz igennel válaszolni, és vannak hibák melyek hármasával jönnek, s persze vannak összetett mondatok, amelyekben a tagmondatoknak semmi közük sincs egymáshoz" Andrew Bellringer
-
Deathson
csendes tag
Mert mintha a németek olyan jól játszanának mi?? mondj egyet aki ügyes valamennyire
nah ugye[ Szerkesztve ]
-
popiika
csendes tag
mivel érdemes naturba kezdeni?
Only battleforge ign:popii :D
-
ChromeX
addikt
válasz popiika #13415 üzenetére
Attol függ hol. PVE mapokon általban ez a legjobb kezdés a sámán+ windweavers combo olcso és az egyik legeffektivebb. mostmár a dryad egy jo kis support szerintem t1en bármilyen deckbe, igazábol bfp függő ha akrsz játszhatsz szép, nemtudom mennyire hasznos treespirittel az amiibol ha van rá pontod
-
kovsol
titán
válasz Gyuri27 #13421 üzenetére
szerintem wind+shaman mellé is alap a surge és legalább a roots, de én most hurricant is használom még mellé, T2 -re én a DO -t nagyon szeretem, de ha stonskinre kell menni akkor agressor, barrier, home soil amit sokszor használok még.
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #13425 üzenetére
ááá hidd el lehet dekka jó naturés de feagul meg sokkal univerzálisabb volt.
jó akkor néhány gyögyzsem.
Shadow vs fire rush középen wratbladsekkel+nasty orgia
nature t1 rush kivédése phase nélkül shadow t1-el -
Murder3
addikt
-
Deathson
csendes tag
azt már láttam elég kemény kis meccs volt az tuti
-
Gyuri27
félisten
válasz Murder3 #13426 üzenetére
Nem akarom fényezni magam de ha ezt a mecset nézem elenditől jobban rusholok.
Minek hivott swiftet? Ha már hivta miért nem ment vele középre? Egy nyilasra minek hurrikán? Noxok elé minek hiv dazzed shamant? Miért nem használt rootst?
Naturénál alap a fal bontás.
T1-n csúnyán el lett bakterolva.Amd - Radeon - Ryzen
-
Murder3
addikt
válasz Gyuri27 #13430 üzenetére
lehet volt benne szoktatlan, mai szemmel.
ezek nem mai videók feagul régóta nem játszik már úgy tudom +régebben más taktikák voltak más szokások....
lehet nála pl más meccseken bejött shadow t1 ellen.
am ekkortájt nem volt menő a phase
annó bejingguy is így rusholt swift nyilasok shámán, mindezt az ellenfél bázisánál közel így nem volt időd rá készülni.nézd meg a fire t1 elleni meccset, manapság kitől látsz olyat hogy fire t1-et rushol dazed wratbladesekkel?
vagy fire nature rageclaws+firestalekrrekkel.
t2-n tartotta a t3-as ellenfelét olyan lapokkal amikkel nem sokan számolnak.
akkor a stonekines repet amit modntam, spirit spam,mountaienr meg crystal fiend és ezzel nyomást gyakorolt az ellenfélre vagy 10 percig.[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
Kezdem felfedezni a többi színt is pvp-be lassa
msot épp egy twilight deckre éheztem ki.
még csak pár meccset mentem vele de már ezek alapján is sokkalta könnyebb mitn a shadow....
a sok cc főleg ha chargos is lenne nagyon könnyűvé teszik a mikrót.és még nem is a klasszikus vileblood rohamot próbálgatom....
Twilight Minionok nagyon jók
egy baj van velük, hogy a képességük csak transform után aktiválódik amit meg soha nem használsz.....ray of light lenne még jó bele csak az meg burrower és minionokra,spiritekre nem túl jó mert azokhoz kevés.
Slaver megint jó kis l sebzés és ha meghal +450 dmg a közeli egységekre.
-
Murder3
addikt
hát figylejetek most egy nagyon jó ötlet jutott az szembe.
ha végre valahára a kobold tricket és a glaciert balanszolnák azzal megnyílna egy nagyon jó kis lap előtt az út.kobold tricket prévé kéne tenni.
glaciert lenerfelni csak 50%-os dmg reducéra és hogy minimum 60-be kerüljön.
ezzel emgoldanáka frost spalsh unbalanced részét és utat nyitnának egy nagszerű ámde elfeledet lap előtt a Kobold laboratory előtt.sokkal jobb lenne csak 50 power u3-on jobb dmg reducét nyújt a glaciernél igaz korlátolt 20mp-ig csak.
és 25 m-es körzetébe minden épület repair költsége 70%-al lecsökken.
ez már msot is sokkalta balancoltabb lenne a frost splashekbe mint a trick meg a glacier állandóan, igaz több skill kéne hozzá, mint msot a mortarhoz. -
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #13437 üzenetére
Glaciert inkább ne bannolják több deckembe az egyetlen védelem a Jugger ellen. És a védelmek listája ezzel ki is fújt ellene... Tehát én a kövi nerfet a Juggernak kérném, de ezt már mondtam... (bocs OnSeT)
Hogy miért? Power előnybe voltam, elöbb mentem T3-ra és 1 jugger lerombolta a T3-at persze disenchanttal. Én pure shadow voltam ő pure fire. Egyáltalán nem igazságos. Miért ne a disenchantot nerfeljék? Mert a pure sadónak nincs mivel megállítani a Juggert disenchant nélkül sem.
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
fantom922
aktív tag
Tudom, szar Használom és mire visszatölt ott van a másik monumnál és lerombolja... szóval próbáltam már 1000-szer ne aggódj
Ráadásul nether warp T2 már rég nincs charge benne mire T3 jön. Egyáltalán nem jó megoldás. + T2-es unit kell, hogy kellő távolságra portoljam ami ugye betesz, hogy lehozhassak valami T3-at jugger ellen...
Akkor jó megoldás lenne, ha a Jugger képességét sokkal több töltődési időre nerfelnék
...egyébként nem vitázni akarok, ez a véleményem, ha tetszik, ha nem
Nehogy félreértsétek, ha nem nerfelik így veszem fel a kesztyűt. aki ismer tudja, hogy nem szoktam sírni és amíg tudok harcolok!
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
fantom922
aktív tag
Ok nem akarok nerfet Inkább hagyjatok nyerni mindig
-
Zotya21
senior tag
válasz fantom922 #13444 üzenetére
hát nemtom én juggert öltem nem egyszer ugy hogy közberaktam shadow mage el hogy ne tudta őket felégetni se igaz akoris má kiüti addig az orbot de legalább megdöglik .
De mondjuk profi megoldja aztis biztosviszont az engmeis zavar a sadóóba hogy nincs téleg a warpon kivül amivel meglehetne kicsit állítani a jugger vagy akármit mint a naturebe root coca creeping meg a fagyisba coldsnap meg aza másik fagyis aa gylph vagy mi régen láttam már XD
de igaz firebe se emlékszek egy iylenre se sztem kéne a sadóba is meg a firebe is lgaláb egy ilyen vagy épület védelem még ha támadó szin is
[ Szerkesztve ]
https://500px.com/slayer_art
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest