Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovsol
titán
válasz LoLHunCsirke #13251 üzenetére
gondolom egyre nehezebbek lesznek és így érik azt el, hogy egy idő után már nem farmolják az emberek
May the Force be with you!
-
MZsoltee
veterán
Gyerkek Ezt hol játszátok? Én is akarok ilyent!
A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
-
válasz kovsol #13253 üzenetére
Nem mert, kb akkor kezd el nőni a szintjük, ha már megtelik egy kontinens, az új játékosokat meg új kontinensre teszi.
(#13254) MZsoltee: lordofultima.com
Ugyanazzal az accounttal lépj be, amivel a BF-be is belépsz, különben nem lesz kártya.[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kovsol
titán
megnéztem a második és harmadik accountomat délután többször is, és a szigeten egyszer született moloch majd pár óra mulva eltűnt és azóta csak egy rakat hidra és dragon lett egy moloch se, szomszédos szigeteken meg level 3 már a moloch
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
az a nem mind1, hogy olyan accountra is elküldte a kártyát ami még nincs level 4 se, csak ugye nem tudom eladni, meg átküldeni amíg nem lesz meg a level 4
-
Sousuke90
aktív tag
na, hozzánk is megjött végre a lvl1 moloch, bár tőlem 22 órára van, de legalább egyszer odaérnek.
kinti fórumon is előkerült az u3 elvesztése, TheBlackOne is azt mondta ott, hogy vagy csaltak az illetők, vagy írjanak a supportnak
-
kovsol
titán
válasz Zotya21 #13258 üzenetére
mákod van, te jó sokat kerestél vele, én az első lappal sokat vesztettem, mert nagyon távolra rakott tőle, tegnap este még 900 ért el lehetett adni, na mondom berakom 888 pontért, erre most logolok be és már 400 ért is van bent és persze az enyémet nem vették meg, szóval én most már elrakom szerintem, aztán ki tudja pár hónap múlva megint jobb ára lesz
míg ezt megírtam már 380 az ára és csak rakják be dögivel, remélem hamar vége lesz az akciónak
[ Szerkesztve ]
-
Sousuke90
aktív tag
Ezt most olvastam a desync témával kapcsolatban, szintén TheBlackOne:
"You can not fix it technically. [...] In a 1vs1, the server cannot determine which game state is correct, and which is not. So it cannot say whether player 1 or player 2 caused the desync."... lol
-
ChromeX
addikt
válasz Sousuke90 #13261 üzenetére
Ez várható volt általában mindig igy csinálták ha volt valami hasonlo dolog nem állitják le azért hogy kevesebb legyen én is megnéztem ma már 62db van fenn akkora mákom volt tegnap még eladtam pont az utolso pillanatban 900ért...
bár annak nagyobb mákja volt aki több ezerért adta el az elején...
amugy meg ez egy tök hasztalan lap... mire jo? pvpre nemhiszem pveben meg van jobb. kb szerintem a valos lap értéke 200nál nem több semmiképpse
kivácsni vagyok hányan buktak ezzel bfp-t. valaki tuti bizniszelt vele aztán most nemtudja eladni
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
Eltűnt a Moloch aki felé elindultam :/ Most mit csináljak, hívjam vissza a harcosokat? ...és azt hogy kell? Help, ha valaki csinált ilyet pls.
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
fantom922
aktív tag
válasz Sousuke90 #13265 üzenetére
Köszi az összes válaszodat
Ezek szerint magyar idő szerint 20:06-kor meglesz a promo lapom... Jó messze tette Volt közelebbi, de az eltűnt és nem volt még elég egységem...
[ Szerkesztve ]
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Zotya21
senior tag
válasz LoLHunCsirke #13268 üzenetére
én meg elakartam cserélni lost warlordra aztán nekem mondtak nemet
Aztán kaptam érte 2 rioter's reteratot amiből egy 500 ér volt kintMegvettem aztán kiraktam a 3 mat 1500 ért és mára elvitték az egyiket
Szal még vihet vki 3 szoros áron xDhttps://500px.com/slayer_art
-
kovsol
titán
Twiligthos térképen mikor anti magices cuccokat tolnak az ellen a mo szobor harmadik képessége jó lehet? próbálta már valaki ?
-
fantom922
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #13268 üzenetére
Ja én nem adom el Megtartzom és majd, mikor senki nem számít rá, akkor adom el jó sokért ...aztán kiveszem a kezem a biliből
-
Murder3
addikt
válasz Murder3 #13274 üzenetére
most én azt csinálom csinálok csomó karit megszerzem a molochot, amíg várok a városokra és a molochokra addig emg fel lehet húzni egy karit lvl4-re ahol már katív a marketplace sőt cyriannal emg könynbeb feloldani eggy egy accot is
így még ha 250-ért megy el 1 db akkor is megéri
de később tuti meg majd felfele sazl olyan lesz mitn a promo mo-volt. -
ChromeX
addikt
Nem nagyon van moloch a kontinensemen csinalok még egy accot hatha ott lesz, gondoltam hogy addig megcsinalom a behind enemy lines expertet de nincs szero se
-
ChromeX
addikt
válasz ricshard444 #13277 üzenetére
ezt mibol gondolod? mer régebben valaki linket hogy egy dev mondta nem tervezik befejezni
-
Murder3
addikt
válasz ricshard444 #13277 üzenetére
fentebb sousuke idézte BlackOne-t h nem tervezik ebbe a pillanatba h vége lenne az náluk meg kb 1-2-3... hónapot jelent
-
BladeHero
tag
már megint nincs szerver
RPCJ
-
kovsol
titán
válasz ChromeX #13284 üzenetére
nem vágom én most értem haza kb 20 perce eddig epret szedtem a folia sátorban a holnapi piacra, de Zotya is online van és a chat is pörög
amúgy ez a promo lap ára most feljebb mint 500 fölé megint, én meg eladtam délelőtt olcsóbban, na mind1 azért így is kaptam kb 2000 pontot értük a semmiért, szóval nem lehet ok a panaszra így se
-
Nálam sincs szerver. Akkor megint az lesz, mint múlt szombaton, hogy valakinek működött, valakinek nem.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Volgafan
senior tag
Hmmmm. ez érdekes,nálam offline....................ez érdekes,énis nyomtam anetnek 1 resit,és jó.....
[ Szerkesztve ]
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
ChromeX
addikt
Na behind enemy lines expert lenne még mit csiszolni de itt van:[link]
No wheels, csak enliztem 2x
Deck: benne van a wheel de nem hasznaltam [link]A repet a dokumentumok/battleforge/replays mappába másolja be aki nem vágja és akkor ing ellehet inditani
Olli: ja modemet áramtalanitottam.
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
na nem is elért a bugság beszipatontta a market a viridiáamt és a cyriant....
felidegesített írtam a supportnak h elveszett a harvi promóm és kérném vissza mert sok pénzbe volt nekem.... -
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #13292 üzenetére
hát elég meredeken esik az ára.
és még esni is fog mivel ezt könnyebb farmolni mint a refer promokat.de jó is lenne ha nem felejtettem volna el a grinder farmos accok belépési adatait ^^
ha minden igaz még 3 óra és a molochoz ér a seregem.
tegnap nem volt a szigeten moloch, ma meg 16órára rakta a legközelebbit xD -
Murder3
addikt
figyu ah nicsn a szigeten molcoh akkor menj táamdj be dragonoakt,dydráakt ekvesebb berserker kell a elölésükhöz és egy millió loot van belőle amiből bőven kijön a hajógyár és nem kell véárni h ott jeelnjen emg a moloch.
nekem msot 4 van ami holnapra kész lesz a támadásra még csinálok am ennyit és holnap ismételten.
aztán szépen feloldogatom majd random diff 5-6-os mapokon az accokat így nem kell noob bad harvestelnem egyszerse -
Murder3
addikt
27-es szerós akrim elküldve molochoz.
meg a 29-esen is egy de sjana a többi is accom is ott van és 1 kontinensen és 1 moloch, ár elvileg elküdltem eggyet meg msot egy másiakt is engedi, remélem mind2 karinál megjön a quest -
Murder3
addikt
ááá gyerekek nekem kötelező lesz egy frost fire deck....
komolyan gondoltam eggyet és mondom játszok pár 2v2-t a totál alap nullás deckel.
mit ne mondjak destroyereket ide-oda szopattam full chargosokatvolt kemény 4 lapom t1-re persze nulla chargal 4 t2-re
oké low szint de akkor is azé mégis egy rohadt alap up és charg nélküli erősen hiányos deck egy fulos ellen madjenm.
-
Winzsolt
aktív tag
üdv. Nekem is eltűntek az upgradek meg a gold. Ez jár annak aki csal, de nem csaltam. Van másnak is ilyen? bf fórumon sokan írták, de nem jutottak semmire a supportal.
-
dokar
addikt
nagy kaki ez a Lord Cyrian, el is adtam 400-ért, vettem belőle egy moloch-ot, de ez is kaki. nem csak lassú, lassan is támad. inkább vettem volna még egy batarielt.
extra - SEXRay
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest