Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Murder3
addikt
válasz fantom922 #14050 üzenetére
nether warp,ward of the north,root(ez mindenképp fog)
ha más nincs xl-el bele a juggiba és akadályozni amíg le nem telik a disenchatn és kész
de mondok jobbat.
tri color ashbonet mi állítja meg?(pure naton kívül?)
soulshatter ellen froston kívül semmi se tud védeni.[ Szerkesztve ]
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #14044 üzenetére
nether csak a grigori desin ellen jó.
de akkor is csak úgy lehet megszakítani a folyamatot hogy a grigorit teleportálod el, ugyanis a teleportálás nem hat a desintegration alatt lévő unitra.(#14047) fantom922 juggerre rengeteg counter van. shadow részről pl. aoc + satanael vagy wrathgaser
-
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #14052 üzenetére
Igen, csak van 5% esély, hogy nem veszítesz monut meg pár wellt.
...de úgy látom itt church útálat van
Én személy szerint jobban útálom a juggert, a firedancert, a razort, a DO-t, a natur rusht, a frost rusht stb. Kinek mi a mumusa
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #14052 üzenetére
Ashbonet elleni rész:
fire - disenchant + bármilyen T3
frost - coldsnap + bármi T3
natur - azt írtad (oink, roots)Szegény sadó Úgy csináltok mintha a legerősebb lenne (pure sadó)
...na majd megkapjátok
„Az ördög elképedve állt, és érezte milyen ocsmány a jóság. És látá az erényt az ő alakjában.” IGN: Ovobacsi
-
Murder3
addikt
válasz fantom922 #14057 üzenetére
figy hiába hisz nála is van cc,heal,buff,nasty....
az ashboan op de tri colorba ha van ott fire,natur,frost ezek mellé OP de nagyon.
De a sahtter is mert azt se tudod védeni csak a frost azé a soulshatter nek kéne purének lennie és az ashbonenak meg 2 shadwo orbosnak+h ne lehessen a végtelenségig buffolni.amúgy pl deep one meg surge miatt én továbbra is tartom h op.
bár lehet már készülni mert eleve midnn pure nature azt csinálja+surge meg alap rá.dancer viszont könnyne fogható régebben durva volt nekem is, de mage és darkelf is elég jól belátja ha high grundon van+meg kell előzni hogy ő diktáljon.
-
LoLHunCsirke
tag
hmm előbb nyomtam olyan meccset rankeden hogy a gyerkőcnek 1 fire 1 nature 1 shadow, nos jött is 2 ashbone, megfogtam a timeshifter képességét, lerootoltam az ashbbonkat ( ugye nem tudtak lőni hehe) és fathom lordal szétvertem 1et aztán a másikat is..
TinkeringAboutYou!
-
fantom922
aktív tag
Igaz, de wrathgazer nemn fér be senkinek, aoc mellé kéne valami drága egység addigra jugger megszabadított 2 welltől és 1 monutól (aoc 100, satanel aszem 240 = 340 profi ellen nem megy) Jugger ellen disenchanttal, ha egyszerre mentek T3-ra 1 megoldás van a church of negiation
Ui.: szerintem Jugger túl olcsó, de javítsatok ki ha tévedek... ja és Grigori is túl olcsó
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
válasz LoLHunCsirke #14061 üzenetére
Ja király megoldás. Nature pvp deckemben én is próbáltam timeshiftert. Sadó nagy hibája, hogy T3-on nincs közelharci egysége csak L méretű (másik hátrány) amit nature lenyúl simán. Ugye egyértelmű a Mauler
...de ne értsetek félre, csak lobbizok a sadónak
[ Szerkesztve ]
-
Gyuri27
félisten
válasz fantom922 #14046 üzenetére
Egy szem sámán nem gyógyit fel egy ww-t ha mindhárom phase egy ww-t lő.
Dread + 3 phase 240 power. 2ww 140 + 2shaman 140 az 280. Tehát simán rám robbantod a dreadot. Persze ha nem két napja pvp-l ez világos mint a nap.A mapok álltalában kicsik és középcentrikusak. Mire beérsz kőzépre már húzhatod is a phasékat picit hátrébb. Én nem fogok odaérni a ww-l időben. A dreadot meg berobbantod. Vagy én rootsal lefogom, de ezzel bukok 45 powert. Máris nyertél.
Amd - Radeon - Ryzen
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #14056 üzenetére
ccvel nem ér semmi mint ahogy a nature se.
ashbone tri colorba (nature shadow fire orbbal)
nature oldalról heal+cc
shadowról buff
fireretől meg zöld dis ami immúnissá teszi a cckre.ezt nem védi ki a pure nature. ( mint ahogy sok más szín se)
hmm el is feljtetetm a parasitet az átveszi
inkább csak veheti mert cc alatt hamar hal .Do+healról csak annyit, nem kell beütnöd a lényeg hogy csak feltartsd, hamar elfogy az a 20 charge surgeról. ugye csirke?
( 2v2ben már fogyott ki csirke a surge chargeból t3ra, nem do spam miatt)ha több do jön akkor meg koc képesség aktiválva
[ Szerkesztve ]
-
fantom922
aktív tag
válasz Gyuri27 #14065 üzenetére
Gyuri a profi aki simán lenyomott bármit próbáltam rootsal megfogta a dreadchargert és lelőtte ww-vel. A nasty nem éri el őket, tehát ez kilőve. Phase-t nem támadod csak, ha buta vagy. Középre mész és építkezel.
-
Murder3
addikt
válasz fantom922 #14062 üzenetére
Én mint igazi pure sahdwoows ha élhetek ezzel legalábbis vagyok akkor SZNOB() hogy kijelentsem hogy az az igazi árnyék lelkű, ki az összes pure lapot hsaználja
na jó nem, de én pl amit lehet t2, az összese használom.
RB és SOG-ot nem használom 1v1-be.
de pl én nem rakok be aoc-t se unholy se fér be.
viszont nálam a legelejétől az ua fontos központi szerepet tölt be aztán a corpse explosion is.
rb-t is lehasznált, nerf előtt a sogot is.
koc nálam a parancsnok
Nether is alap,harvi és mage is persze
amit viszont mát nagyon kivennék az a debil NC....valami jó kis undead egység kéne helyette ami pure deckekbe helyettesíti... -
Murder3
addikt
hidd el előbb fogysz ki te mint ő, do lekaszálja awellt emrt nem lesz erőd védeni.
a feltartás nem működik ezért.
koc+life is épp hogy csak megölné+taunt ami kötelező sokszor.
de már megszoktam ha többjön csak ők szopják be, de egyedül tuti üti a wellt.
én midnig az arcába húzok ilyenkor csak azért is h most ezt itt fogom kivédeni
ez nálam egy kényszer -
fantom922
aktív tag
válasz Murder3 #14068 üzenetére
Nekem NC-vel nincs bajom de lehet megunom egyszer...
Sadóról a véleményem: ha nem jön be valami buktad, de ha bejön nagyon erős... kockázatos, a többi színnél kockázatosabb, de többet lehet nyerni
-
Murder3
addikt
válasz fantom922 #14070 üzenetére
tricolor ashbont?
tuti luck mert az ashbona buffernek dobnni kellett volna az oinkot a spiritre.
akkor már nem olyan könnyű ám
shatter,nasty...ezek büntetnek.amúgy a shadwo nyomoronc mutanic maniac elég alázós lap jó xl counter én azé nem használom mert unalmasnak találom.
-
OnSeT
őstag
válasz Murder3 #14021 üzenetére
ergó jó mikróval bármi erős, de igen a nature az eggyik legjobb, ám a frost még így is mlliószor erősebb t1-en...
ezt én is így gondolom.
pár rep amiket érdemes megnézni.Charatcher nature t1 vs Emtec shadow t1 [link]
treespirit+ dryad , ha kijön az ami és emberi ára lesz a treenek elég veszélyes lesz ez a kombó.SilenceofGod frost t1 vs EnisYoo nature t1
treespirit spam szintén amit frosttal fognak meg. ( a meccs t2ig ment stonekin vs stonekin)
[link] -
Murder3
addikt
No akkor estére remélhetőleg felkerül a meglepi olyas valami amit még tényleg senki nem csinált
Legalábbis magyarul -
Volgafan
senior tag
Gyuri sztem totál feleslegesen vitázol!Ha középre megy mindkettő,ninsc ideje phaset építeni,ha odafigyelsz!!!shadownak van 1 csöpp esze,csak noxxal operál.ha látod,hogy phaset kezdi építeni,egyből sw -al szétkapod(bukott 70 powert)és még nem csinált semmit,közben te dreadot megfogod ensel(van powerfórod)letesz íjjászt már mész is rá,hurricane és még meg se tudott érínteni......
Nem eshet örökké!!!by Eric Drawen amugy mindenki Lolka-Bolka IGN:Gyuriba
-
ChromeX
addikt
amugy ezeket olvasva ha minden OP akor minek pvpztek
vagy másik oldalrol ha minden op akor hol a baj? egyszinten vannak -
Zotya21
senior tag
nah miaz megállt az élet ?
eddig nem győztem olvasnihttps://500px.com/slayer_art
-
Volgafan
senior tag
Há gondolom mindenki hazaért,és inkább gamel,mint irogat.....én is azt tenném...végre rávettem magam 1v1re,felmentem sárgába,erre beszarik ez a szar
-
Volgafan
senior tag
Motivate-t sajna ki kellett vennem,de ne tudd meg,azóta nem kicsit hiányzik.....tudom,hogy 1-et kell lőni....de nem volt ez rossz.. akkor mikor Imonk megvette 2.welljét,nekem épültek a phasek,már mind1 volt....
-
Murder3
addikt
Na és akkor történelmi pillanat
Egy olyan videó ami eddig még nem volt
Egy ww spam mikró miatt érdekes főképp lényegébe ez a fő cselekményszáll
Nagynehezen sikerült rájönnöm a hangfelvételre
Remélem tetszeni fog -
Darkzbane
tag
Slave Master Expert Pure Firevel def pozícióban replay
-
Volgafan
senior tag
De ha rusholsz fasznak veszel wellt?simán beturtad volna és ráértél volna ott mondjuk orbot venni.....vagy csak szereted elhúzni a meccseket?amúgy nagyon lowbob volt az enemy isXDDD nature és nincs hurricane...lol
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
-
Gyuri27
félisten
válasz Volgafan #14079 üzenetére
Istenem. Nem középre húzza a phasét. Elég közelre húzza, hogy egy teleportálással ott legyen.
Elmondom mi szokott lenni. Amit nem fogsz meg nature t1-l. Chargerel középre megy. Előtte phase. Beteleportálja és kész. Ez kis mapon 2 phase, 1 dread 180 powerért. Lehet számolgatni, hogy ennyiért naturéból mit hivsz le. Nagyobb mapon, még egy well is belefér.
De gyerekek ne én tanitsalak benneteket shadowwal játszani.Amd - Radeon - Ryzen
-
Volgafan
senior tag
válasz Murder3 #14090 üzenetére
Csak 1 napja nem tolom,de ismét elvonásaim vannak.....Újra kedvet kaptam majd a pure deckem használatáhozXDDDD
http://www.youtube.com/watch?v=Oty4rlzXOkc&feature=related
ezek vagyunk mia,mikor codozunkXDDD muteréknál vagyok,azért laggol,demintazállat:d
[ Szerkesztve ]
-
Murder3
addikt
Majd kövi vidit már minimum fury szintű ellen aakrom, de lehet majd Onsettel 2v2-t fogom, nem tudom attól függ hogy jön ki az előző patch előtt voltka jó repeim, csak azokat meg akkor nem tudtam kivenni mert baszakodott a fraps és már elvesztek:S
-
Darkzbane
tag
Empire Expert bal oldal szóló egy rakás(5000+) fölösleges powerrel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs