Hirdetés
-
GAMEPOD
Battlefield V
Új hozzászólás Aktív témák
-
deadwing
addikt
válasz
Locutus #17047 üzenetére
Köszi.
Az a fura, hogy a memóriát nem is húzom, de valami csak nem kerek.
Ránézek majd.(#17048) prokxy: ritkán játszunk, heti max 2-szer, és ezt is nehezen tudjuk összehozni általában + mi a saját tsünkre járunk, máshova nem is nagyon akarunk menni, gondolom ez még akár probléma is lehet
-
prokxy
veterán
válasz
deadwing #17040 üzenetére
Nem a stat a lényeg (ééés igen, kimondtam, rám is szakad az ég mindjárt
), régen jókat játszottunk együtt, néha jöhetnétek velünk vagy fordítva!
A mi brigádunkban is van pár ember, akiknek a statja nem kiemelkedő, de mégis szívesen játszunk vele, sőt.
(#17041) Laby: Kb. első gugli találatok közt van, ha vki ilyen keres, úgyis megtalálja.
Nekem is linkelhetnétek BF csíteket, aim progiket, megnézem, h hú bazzeg ez ilyen olcsó, de mégsem veszem meg.#17042) zzola: nekem nem kell makro hozzá!
-
deadwing
addikt
Más.
Újabban naponta megcsinálja egyszer a játék velem, hogy szó nélkül bezáródik, kilép.
Semmi hibaüzenet.
VGA-t már nem húzom, CPU-t is lejjebb vettem + elég sok feszt is adtam neki, minden másban stabil.
Mondjuk a win10-em már minimum 5 éves, de lehet több... ez lehet gond?
Nem tudom más járt-e hasonló cipőben... -
protegum
aktív tag
válasz
jozefgucci1 #17043 üzenetére
Na ja, a pubg. M16a4, nem kell 2 és fél másodperc és kitárazza a 40 lőszert fejre. Aztán megmagyarázza, hogy bármelyik jutyuberes is így csinálja. Viszont van anticheat. Igaz néha téved állítólag, de legalább mindennap banol egy reportoltat.
-
jozefgucci1
addikt
Pro nem leszel az biztos ,de lehetnek + killek miatta ami ugyan ebben a játékban nem zavaró , mert gyakran éledsz és amúgy is kit érdekel a k/d ,de na .
A BF melett én pl a PubG-t tolom és ott a makró pl tíltott dolog , mert jobb a fegyver kontrol és egyes fegyverek egylövetüböl -többlövetüek lesznek .Ebben a játékban szerintem nincs értelme a macronac , mert itt ahogyan többen is írták a helyezkedés többet számít .
-
Laby
őstag
válasz
prokxy #16997 üzenetére
Ez nagy ötlet volt, elősegítettél még néhány fórumot olvasó barmot a makróhoz.
(#17026) deadwing
Nem gondoltam, hogy valaha egyet fogok érteni Veled bármiben is, de megszületett ez a pillanat.Rettenetesen nevetséges amit itt nyomnak egyre többen...bevallja hogy csal (vagy csalt) majd mögé tesz egy semmit sem számító idióta magyarázatot, amivel azt hiszi hogy igaza volt és neki áll osztani azokat akik most csalnak.
Nem is értem, hogy emberek hogy gondolkodhatnak így, annyira primitív ez az egész. -
deadwing
addikt
válasz
prokxy #17032 üzenetére
Ah, nem is baj, hogy nem jössz... így legalább nem égek előtted a statommal
A vége fele már az elfogyasztott sörök mennyiségével fordítottan arányos szokott lenni a kd... sokszor még az 1-et sem sikerül megugrani.(#17039) astro12: a láthatatlan emberes dolog nálam is nagyon sokszor jelentkezik. Ott van tőlem 5 méterre és csak akkor látom meg, mikor már agyon vagyok lőve. Aztán jól felidegelem magam, és jövök ide hülyeségeket írkálni...
-
törölt tag
Én töröltem a játékot. Nem hogy javulna, egyre rosszabb az egész. Komolyan mondom, a beta volt a legkevésbé problémás.
- A piros jelecskét azután teszi az ellenfél fölé, hogy megölt engem.
- Az emberek nem jelennek meg a monitoron, csak a golyókat látom, amik megölnek és utána jelenik meg az ellenfél.
- 92/0 -nál sem banolják a geci csalót.Pár hónapja azt hittem, a megjelenítési gond a gépem miatt van. Más okból is, de vettem egy teljesen új gépet 380ezer forintért, procitól a monitorig mindent lecseréltem és ugyanazok a megjelenítési problémák vannak.
- Kinézek a sánc mögül, sehol senki, oké. Legugolok újratárazni és ekkor átugrik a sáncon négy ellenfél. Hogy a picsába nem láttam, hogy futnak a sánc felé?
- A pálya legszélén kempelek, ha egyet hátralépek már pályán kívül vagyok. Erre hátulról lekéselnek. Hogy a kurva anyjába került oda? Nem repcsiről, az nem volt sehol.
- Fejbe lövöm shotgun-nal, meg se karcolja, megfordul és lelő pisztollyal egy lövéssel.
- A medium tankot Tigrissel lövöm hátulról, ahol a leggyengébb és olyanokat ír, hogy 2% sebzés, 1 % sebzés... mi a fasz?Ez a játék egyre szarabb és tele van olyan játékosokkal, akik csak a mikrotranzakciókból megvehető cuccokkal rohangálnak. Ez egy fos lett.
-
lofagi
addikt
Épp a minap agyaltam,hogy nagyon nem pörög a topic, nincs sajnos semmi téma, erre tessék. Megjövök a munkából és 60+ hozzászólás.
Amúgy annyit tennék hozzá ehhez a markó csalás dologhoz, hogy egy csalás bárkiből tud csinálni nagyon jó játékost. Viszont a makró nem. Oda azért tényleg kell valami tudás. Bár, hogy őszinte legyek amikor már nem kell arra figyelni,hogy a golyó oda megy ahova célzol minden esetben, akkor ott az elég nagy segítség.
Nyilván egy snipernél semmi extrát nem nyújt, de egy gyors tüzelésű fegyvernél, aminek hatalmas a golyó/perc lövése, ott ha egyhelyre mennek azok a golyók, nagyon gyorsan, ott aztán lehet ha épp csak a test közepét találja el valaki.
Makró egy jó játék kezében pedig olyan, már mint egy csalás. Ott aztán mehet majd, hogy így csal meg úgy csal, mert valószínűleg ki fogja váltani az emberekből ezt a fajta reakciót.
-
prokxy
veterán
válasz
deadwing #17026 üzenetére
Én védem őket? Dehogy, csak azt sugalltam, h aki makrózik, az még nem lesz jó játékos, mert pl. célozni is kell meg helyezkedni, flankelni, stb.
Makrózok folyamatosan, hát, az lenne a tuti!Akkor nem ilyen KD-val lennék most.
szerk: látom néha vagytok, de sosem tudok csatlakozni,mert vagy pont akkor léptek le vagy 100e-n állnak előttem sorban. :/
-
Popes
őstag
válasz
#50433536 #17028 üzenetére
Lennének olyan bérelhető szerverek amit úgy mint a BF4-ben a bérlő széles skálán tudna konfigurálni és adminolni, akkor lehet sokkal többen játszanának és színvonalasabb lenne az egész.
Bf4-ben pl a csalók kiszűréseben részt vehetett a közösség is, és létrejöttek olyanok mint a BF4DB vagy a CCG, hogy legyenek biztonságosabb szerverek ahol van lehetőség egyből kib@szni a csalókat.
Na ez hiányzik nagyon innen! (arról nem is beszélve hogy a klánok saját szájízük szerint üzemeltessenek egy szervert ahol a közösség meghozta a szabályokat és akiknek ez klappol azokkal sok sok kellemes időt töltenek el.) -
törölt tag
Szerintem a gyártó felelőssége, hogy kizárja a csalókat, főleg hogy kiderült, milyen egyszerű a dolog, és főleg úgy, hogy csak 18-as karika van rajta 25 helyett. Az EA eddig magasról tojt a dologra. Most meg kevés a játékos... maguknak csinálták.
Az EA és a Dice nagyon jól tudják, hogy milyen korosztály játszik vele leginkább, mégsem tettek semmit. Ezt nem tolhatják a szülőkre. Nekik kell meghatározni az ajánlott korosztályt, hiszen ők tudják mit gyártanak. Persze ebben is a hibás törvény mögé bújnak, csak hogy nagyobb legyen a haszon.
De vonatkoztassunk el a korosztályoktól.... a csalók kiszűrése és a becsületes játékosok védelme elsősorban a gyártó feladata. Másé nem is lehet, hiszen a játékosok egyenként nem tehetnek semmit a jelentésen kívül. A saját érdeke is ezt kívánta volna és akkor nem lenne szarban a bf5.
Milyen durva, hogy a csalók jelentése ennyire nehézkes lett és semmi eredménye nincsen. nyilvános ban listát pedig évek óta nem láttunk...
-
nagybá
senior tag
válasz
gyuribácsi88 #17017 üzenetére
"amikor majd nem az online térben kap egy pofont, hanem a való életben, azt hogy fogja kezelni?"
Azért a világ nem ennyire fekete és fehér. Az adott helyzetben rengeteg minden befolyásolja, hogy miként fogsz reagálni. Nem elhanyagolható, hogy online voice-chat-en keresztül elküldhetem a k*rva anyjába a másikat, semmi bajom nem lesz. Na a való életben ennek vszeg nem ennyire enyhe következményei lennének.
-
deadwing
addikt
válasz
prokxy #17000 üzenetére
Na nehogy már védd a makrósokat, komolyan... Vagy te is tolod?
Nem értem, már itt kiderül lassan mindenkiről, hogy hááát én is használTAM, aha.... faszomat, azt.
Ez tényleg beszarás... én csak annyit mondok, rohadjatok meg makrósok meg csalók.
Aki meg megmagyarázza, hogy miért, az is menjen a picsába.
Lehet kibasznak a hangvételért innen, de nekem ez már sok, hogy egyesek még meg is magyarázzák hogy miért volt szükséges... jézusom. -
Popes
őstag
válasz
#50433536 #17023 üzenetére
Nem cipeltem csak egy évig , de feküdtem én is a határsávban úgy hogy nem tudtam ki jön át miközben hallottam a lövéseket a túloldalról.
Az meg nem a gyártó felelőssége ha a szülők gyereket engednek vele játszani, vagy úgy nevelték hogy még 18 éves korában is "beszámíthatatlan"
-
Gigi01
őstag
Aki elfut,bújik,háttal seggel,csukott szemmel,az csalás?
Én konkrétan most ezt tettem Bf1-ben,de leszedtek,asszem azt be is fejeztem,valami más bolygó. -
törölt tag
Attól nem leszel korán érett, mert egy felelőtlen ember 18 éves korodban mutatott egy AK-t. Ha kötelező lett volna mindenhová magaddal cipelni azt a hideg dögöt hónapokon át, nem mesélnél ilyen lelkesen. Az életben mások ezek a dolgok... a valódi háború nagyon szomorú és borzalmas, sok fájdalmat okoz az embereknek, főleg lelkit. Én nem Magyarországról írok, hanem máshonnan... pár faluval odébb van egy család, akiknek a fia meghalt pár hete az orosz fronton. De mi most itt egy játékról beszélgetünk és a gyártó felelősségéről, amit semmibe vesz.
-
Atla
senior tag
válasz
prokxy #17000 üzenetére
Teljesen egyetértek minden szavaddal.
Mivel engem személy szerint idegesített hogy folyamatosan belefutok az ilyen "pro" gémerekbe, véleményem szerint 60%-a a játékosoknak használja a makrót, így én is kipróbáltam a minap a Logitech g400-amhoz a videóban mutatott makrót. Akkora előnynek nem érzem, mozgás közben, illetve közelre szinte használhatatlan, távolra viszont sokat jelent. Squad conquesten szoktam 8/6,14/8-okat lőni, tehát olyan 1.2KD. A makróval 15/3, 12/4-eket lőttem. -
protegum
aktív tag
válasz
Astroboy #17010 üzenetére
Ez szerintem nem a jó-ság kérdése, hanem az erkölcsé. Kb. amikor még "belterjesebb" volt a társaság, valamilyen szinten mindenki ismerte a másikat szinte nem is volt csaló. Akiről kiderült, ki lett közösítve. Aztán jöttek a gyerekek, akik elhiszik a wannabe profiktól, hogy bárki tud úgy lőni ahogy ők. Csak sajnos ők is használnak valamit. Mert 24 órában senki se tudja ugyanazt a teljesítményt nyújtani egy huzamban.
-
válasz
#50433536 #17013 üzenetére
Aki(k)ből egy videójáték ERŐS érzelmeket vált ki, azt nagyon gyorsan el kell vinni egy szakemberhez, mert amikor majd nem az online térben kap egy pofont, hanem a való életben, azt hogy fogja kezelni? Ha nem tudja azt kezelni hogy egy online játékban béna, hogy fogja majd azt amikor irl nem sikerül neki a legtöbb dolog ...
Nem kell ezt túlbonyolítani, normális anti cheat rendszert kéne írniuk, ami teszi a dolgát, és folyamatosan figyeli a statokat, simán meg lehetne oldani, de nem foglalkoznak vele.
Több tízezer dolláros versenyen buknak meg "profi" játékosok, most ekkor ettől a sok szerencsétlentől mit várunk? 6000 dpi-n játszik és egy elefántot nem talál el 2 méterről, hülye ahhoz hogy megfelelően beállítsa a perifériáit, hülye ahhoz hogy megtanuljon egy adott játékkal játszani, és inkább csal.
Én ezt egyszerűen megoldanám, hardver bann, (alaplapot) és viszlát. Elég hamar ráunnának.
Az meg külön jó lenne, ha nem kezdenéd el mosdatni a csalókat, a kretén lelki világukra hivatkozva. Az off topic gomb meg nem dísznek van.
-
törölt tag
Egy 18-20 év körüli ember még igencsak kiskorúnak számít lelki és személyiségi szempontból. Csak törvényesen nagykorúak, ami hiba és ezt az európai jogalkotók is belátták már.
Ha komolyan venné a gyártó és a kiadó a kérdést, akkor 25 évhez kötné a játékot és csak személyi igazolvánnyal lehetne megvenni. Ezzel két legyet ütnének egy csapásra. Könnyebb lenne harcolni a csalók ellen és védené a fiatalokat. Csupán az anyagi haszon miatt nem vesznek róla tudomást. Ezzel megannyi törvényt sértenek, aminek az alapja az, hogy felelősséggel tartoznak a játékuk iránt. Ez olyasmi, mint az autóknál a garancia és a biztonság kérdése. sajnos ez valahogy még nem érvényesül a kiadókra és a gyártókra sem. Ha milliárdos lennék, beperelném őket a picsába, hogy térjenek már észre.
Két alapelv van, amit soha nem szabadna figyelmen kívül hagyni: a gyártó felelős a termékéért és egy teljes áron vásárolt játékban teljesen etikátlan a mikrotranzakció.
-
bul07
nagyúr
válasz
prokxy #17000 üzenetére
Aki WH-t használ se fog automatán lelőni csak kapp segítséget, mint mondjuk aki macrót használ
Szemembe egy és ugyan azÉs persze nem azzal van a baj ha valaki kipróbálja hogy tudja mire kell figyelni milyen úgy játszani, hanem aki folyamatosan macróval tolja, és megvan róla győződve hogy ő aztán hú de jó játékos
(#17010) Astroboy
Jó játékos aha
Majd ha versenyen úgy hogy állnak mögötte és úgy játszik jól na az jó játékos, arra rá lehet mondani
De az aki tolja fel a videókat és ki tudja mit használ, macro a legkevesebb , na azokra nem lehet rámondani hogy jó játékos, csak játékos
(#17013) astro12
Jól leírtad
Annak idején pont ezért mentem ukrán orosz szerverekre sz@patni őket, mert sértésnek vettem hogy ők jöttek ide tönkretenni a játékot
Cod4-be ha nem volt fent szerver tulaj aki azonnal ki tudta rakni, 70% esély volt csalóval összefutni(#17014) Popes
Hát én húszon évesen is komolyan vettem a jó játékot
Ma már 40hez közelítve néha veszem komolyan, de rettentően tud bosszantani a játékok hibái, főleg ha nem is törekszenek a javításra
-
törölt tag
Lehet a csalókat szidni, de tudni kell, hogy ez a játékforma erős érzelmeket vált ki az emberekből. Ennek az a fő oka, hogy leginkább a fiatalabb, érzelmileg még instabil fiatalok játszák, akiknek még nincs stabil értékrendjük. Mivel nincs még stabil személyiségük, sokkal mélyebben érinti őket, ha valaki csal ellenük. Mivel senkitől, főleg a gyártótól nem kapnak semmilyen segítséget és védelmet, könnyen arra a gondolatra jutnak, hogy "bassza meg mindenki, ha engem szopatnak, akkor szopjanak ők is".
Szerintem simán be lehetne perelni a gyártót, amiért magára hagyta a fiatal, sokszor még gyerek státuszú játékosokat. Ez nagyon súlyos vád, de igaz. Felelősséggel tartoznak a játékukért és a játékosok védelméért.
Sokáig azzal védekeztek, hogy nehéz védekezni a csaló programokat készítők ellen, majd jött két cég, akik ezt egyből megoldották és onnantól lehetett tudni, hogy az EA és a DICE végig szart a vásárlói érdekeire és csak az anyagi hasznot helyezték előtérbe. Ez a mai napig így van, csak rosszabb lett a helyzet... lásd a mikrotranzakciókat. Egy teljes árú játékban hogyan lehetséges ezt megengedni? Etikátlan és erkölcstelen aljasság. Ezek miatt csökken a Battlefield népszerűsége.
-
-
Locutus
veterán
Itt csak én nem csaltam soha 20 év multiplayer alatt?
Kezdem úgy érezni, én vagyok a hülye... -
BerserkGuts
addikt
Ezeket olvasva omg
van akinek az nem csalás ha csak WH-zik mert legalább ő lő Jézusom
-
törölt tag
Már régóta nem készítek makrókat, de pár éve még a fegyverek harmadához volt makróm, a bf3, bf4 és az elején a bf5-ben is. Már egyáltalán nem használom, mielőtt valaki lesújtana. Sokkal izgalmasabb a játék makró nélkül.
Azért mégis leírom amit tapasztaltam, hogy jobban felismerjétek a csalókat és rájöjjetek, hogy a bf5-ben egyáltalán nem szűrik sem a makrót, sem az aimbot-ot és a wallhack-et. A minap láthatatlan csalóval is találkoztam, akinek csak a fegyvere látszott. Érdekes, hogy repülő csalóról még nem hallottam. Lehet valamit mégis szűrnek a védelmi programok.
Hogy mi az a makró? Egy kicsi program, amit feltölthetünk az arra alkalmas egerek memóriájába és egy megadott jelre, pl gombnyomásra, vagy egy figyelt tulajdonság állapot helyzetére lefut a program. Egy jól megírt makró igazán csak arra a fegyverre jó, amire készítették, viszont ott pontlövő is ehet. Szerintem a pontlövő makró nem olyan jó, mert nehéz a célkeresztet folyamatosan az ellenfélen tartani. Sokkal eredményesebb, ha van egy kicsi szórása, de nincs felhúzása és oldalra sem mozog. Én anno úgy csináltam, hogy 30 méterről beterítsen egy ablakot egy házon. A pontlövést sokkal nehezebb és tovább tart megcsinálni, és csak a nagyobb hatótávolságú fegyvereknél van értelme. Pl egy erős és nagy tűgyorsaságú karabélyból mega pitbull mesterlövészt lehet csinálni. Vagy egy vacak pisztolyból mesterlövész puskát... ez az egyik legpofátlanabb dolog.
A legkeményebb, amit csináltam, az lerakott egy aknát, ha az életerőm 20% alá csökkent. Így az engem leszedő ellent felrobbantotta futtában.
Ez a makró olyan nagy volt, hogy éppen csak befért az egér memóriájába.
A bf5-ben a legnehezebb jó makrót írni, mert direkt lerontották a fegyverek lövési képét, hogy ne lehessen leutánozni a szórásképet és makrót írni rá.
Bár az aimbot-ot és a wallhack-et látszólag nem szűrik, a makrók ellen elég jól felléptek. Persze így is van 8-10 fegyó, amivel aratni lehet, de a többségre már nem lehet pontlövőt készíteni.
Már az előbb leírtam, hogy ez miért nem jó és a gyártó megint a legrosszabb döntést hozta. Egyértelműen látszik, hogy nem a játékosok érdekeit nézik, hanem csakis a pillanatnyi haszonszerzés hajtja őket.
Amikor sok volt a játékos, nem tettek sokat a csalók ellen, most meg, talán pont emiatt, alig van játékos a bf5-ben és azért nem lehet banolni. Szerintem csalásért a világ bf5 játékosainak felét ki kellene zárni hardveres ban-al.
A legjobb mégis az lenne, ha csak személyi azonosító okmányok használatával lehetne játékot vásárolni és a csalókat ez alapján be is kellene perelni, mint ahogy az egyik gyártó meg is tette.
-
protegum
aktív tag
válasz
prokxy #17000 üzenetére
Inkább játéka válogatja. Egy bf1-be ahol random volt a recoil vagy a bfv-be ahol meg rángat mint egy rossz poreszbe ott nem igazán számít. De mondjuk egy pábgyibe, ahol tényleg akartak valami valósághű recoilt megalkotni, ott norecoil macro nagyon is számít.
Egyébként a rakás szart lefújják tejszínhabbal még nem lesz Somlói galuska
Új hozzászólás Aktív témák
Személyeskedést kerüljük, nem tűrjük itt. A téma a játékról szól és nem egymásról, ez egy barátságos BF közösségépítő téma, maradjon is így.
Battlefield V Reddit
(nem hivatalos)
Battlefield Discord
(nem hivatalos)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest