-
GAMEPOD.hu
Bambu Lab X1 és P1P egy nagy innovációt tett le az asztalra 2022 ben ezzel megzavarva a 3D nyomtatók körüli állóvízet szerencsére!
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
senior tag
A link el is tűnt a hsz-ből.
Amúgy meg szerintem maradhatott volna:
"A hirdetett termékeket a Hardverapróra kell feltölteni saját hirdetésként és onnan lehet belinkelni a topikba."A hirdetés fogalma nincs konkrétan meghatározva.
De az idézetet figyelembe véve a Hardverapróra feltett hirdetést lehet reklámozni a topikokban. Vagyis, ha megemlítem itt, hogy eladó a nyomtatóm és berakom a hirdetés linkjét, akkor az nem hirdetés, csak reklám. Másképp nem igazán tudom értelmezni a dolgot.
Lehet, hogy ez arra menne ki, hogy ne a fórum felületén menjenek az üzletek komolyabb értékelési lehetőség nélkül?
Mert ugye egy ember több fórumban több embert is átverhet, míg Hardveraprón valószínű úgyis kapja a megfelelő értékelést, ami máris jelzi a leendő vásárlónak, hogy vigyázzon."„Üzletrontás”: a hirdetésekben ne rontsd más üzletét akkor sem, ha ugyanazt a terméket olcsóbban láttad/vetted/adod!"
Ez is érdekes, mert akkor ezek szerint a topic-okban ki lehet tárgyalni, elemezni, elmélkedni rajta. Főleg, ha valaki ott reklámozza a hirdetését.
Új hozzászólás Aktív témák
- DUNE médialejátszók topicja
- Jön a HDMI 2.2-es specifikáció
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Tea
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest