- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- GeForce 8800 GTX - forradalmi nagyágyú
- Micro Four Thirds
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Baldur's Gate 3
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ovisbig
tag
válasz
kicsako #2120 üzenetére
Nem tudtam megoldani, az examine azt írja mindenből szenved fél sebzést, alap szinten így is volt. Egyébként a duergarok is ugyan úgy csépelték mint én, de nem sebződött.
Végül találtam egy elég fapados megoldást:Nere ellen összefogtam a duergarokkal, Nerét megöltem, harc közben levághattam a fejét, viszont az akció nem fejeződött be. Így az 5 duergart akik velem voltak szintén meg kellett öljem, de a harc még mindig nem fejeződött, mert ott volt a szem. Így elhagytam a területet, aludtam egyet és visszamentem, így már beszélhettem az egyik gnómmal, szal a Nerés és a gnómos küldetés is meglett. Viszont a szem azóta is jelezget magában, a területre sem lehet belépni mert kezdődik a "harc".
Ezért bírom ezt a játékot mert rengeteg megoldás van, bár ez inkább félmegoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házimozi belépő szinten
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- E-roller topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Eladó Kaon AR1840 WiFi 6 mesh
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F +RTX 5070 +32GB DDR5 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Gigabyte H310M-S2H + i5 9400F + Arctic Alpine 11 + 16 Gb G.skill 3.200 Mhz Beszámitok!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1.5 TB HDD
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- AKCIÓ! Intel Core i5 4690K 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest