Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
_AnTi_
tag
Hali!
A BAD SECTOROS vinyó garanciális, úgyhogy ki kell cserélniük. Az butaság, hogy náluk már nem garanciális (erre az említett 10 napos / kisker/nagyker dologra gondolok), mert addig, garos, amíg a garanciajegyen fel van tüntetve.
A vinyónak az aktuális árát fogják beszámolni, értékegyeztetéssel vihetsz nagyobbat is, vagy elvileg bármi mást, de arra semmiképp ne számíts, hogy pénzt kapsz vissza. Fogyvéddel szerintem ne próbálkozz, mert nagy ívben sz@rnak rá, és úgyis kimagyarázzák, ha nem hozod elő, akkor szerintem nem fognak belekötni a ''nem szakszerű beszerelésbe'', meg ilyenekbe. Amúgy ha nincs rajta valami durva külsérelmi nyom, akkor elvileg nem fognak ilyennel szórakozni.
Remélem segítettem, bocs, hogy ilyen hosszú lett. -
Wildmage
senior tag
Garos a dolog egyrészt. Másrészt én úgy tudom, hogy az eredeti árat kell visszaadják. Ezt asszem a fogyasztóvédelmis website-on olvastam valahol,de nézz körül ott.
Nekem is volt egy esetem, amikor elszállt a jó kis acorp táp és magával vittea gépem nagy részét a vinyómmal együtt. Na mondom úgyse lesz belőle semmi, de azért próbáljuk meg visszavinni gariba a Compugroupba, ami asszem már megszűnt Pesten. Bevették, elvitték nagykerbe, nagykerből nem jött időben vissza és nem is szóltak róla mi van, így amikor visszamentem a leégett 20GB-os Maxtor eredeti árát számolták, amire rádobtam 2000-et és kaptam egy 40-es IBM-et. Szóval ahogy látod egy az egyben ez volt a helyzet, vagyis akkorra lement a nagyobb vinyók ára.
Sok szerencsét!
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- Samsung LCD és LED TV-k
- Okos Otthon / Smart Home
- Politikai mémek
- Dell notebook topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hobby elektronika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest