Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
solfilo #71442 üzenetére
Sziasztok!
Lehetséges olyan, hogy egy videokártya meghal attól, hogy beledugok egy HDMI kábelt? Mert ma szerintem ez történt velem.
Van egy full hd-s monitorom, ami DP-ra van rákötve a videokártyámra. Ma akartam kipróbálni azt, hogy rákötöm a 4K-s TV-met HDMI-vel a kártyára. Mikor rákötöttem, megfagyott a kép a monitoron (ami a DP-ra van kötve), és azóta gyakorlatilag nem látja a BIOS a kártyát, bárhogy próbálkozok. LED-ek világítanak rajta, és ennyi (ventik nem pörögnek, mert kihasználatlanságkor egyébként is lekapcsolnak).
Konfigom az adatlapomon. Valakinek bármi ötlete?
Edit: bocs, nem válasz akart lenni.
-
válasz
Kis Bokrász #49864 üzenetére
-
válasz
Bjørgersson #46939 üzenetére
Hát ahogy gondoljátok... Az Intel HD Graphics beállításait használja az Nvidia kari, tehát az Intel vezérlőpultban kell ezt beállítani.
-
válasz
Bjørgersson #46935 üzenetére
Tehát ha jól értem, kilapított képpel akartok játszani?
-
válasz
mahoni #46928 üzenetére
DVI annyiban különbözik a HDMI-től, hogy azon csak digitális kép megy át, hang nem. Monitorban általában nincs hangszóró, tehát a DVI teljesen jó oda. Persze összekötheted HDMI-vel is, ha van HDMI bemenet a monitoron.
DisplayPort olyasmi mint a HDMI, de téged nem igazán érint most szerintem, mert még nincs úgy elterjedve a monitorok terén.Azt, hogy milyen monitort vegyél, inkább a monitoros topikban kérdezd meg.
-
-
válasz
sylvia_1988 #40418 üzenetére
Szia!
A csíkozás VRAM hibára utal. Meg lehet javíttatni, de a munkadíjjal együtt drágább lenne, mintha vennél egy ugyanolyan 9600 GT-t vagy egy hasonló kártyát.
Igen, még mindig a Te GTX 760-as karidat használom. Szépen muzsikál, ezért nem cserélem még le egy darabig. Igazából nincs is most a piacon olyan kártya, amire megérné váltani kicsi plusz ráfordítással. Majd talán a 8xx széria hoz meglepetéseket.
-
válasz
Hardver Arc #40413 üzenetére
GTX 660 és 660 Ti között van.
-
-
válasz
foxxmulder #39283 üzenetére
A dVGA is menni fog, a lehető legkisebb órajelekkel, hogy minimálisat fogyasszon.
-
válasz
TaylorXIII #39142 üzenetére
Tudom. A gariztatás folyamatára gondoltam.
-
válasz
szlovibuki #38961 üzenetére
Kattanásig benyomtad? Tápkábeleket bekötötted? Más kártyát felismer az alaplap?
-
-
válasz
Ratman #38796 üzenetére
Egy első szám jelzi a szériát (ami nem feltétlenül jelent új generációs GPU-t), tehát egy 6450 erősebb, mint egy 5450. A 2. szám jelzi a kategóriát (nem hivatalosan: 4 a legalsó, 5 az alsó, 6 az alsó-közép, 7 a közép, 8 a felső-közép, 9: felső), az utolsó kétjegyű szám pedig a kategórián belüli típust.
#38797: ez úgy ahogy van baromság. HTPC-be egy integrált VGA is kielégít minden igényt (játszani gondolom nem fogsz rajta). Ha több kijelzőt akarsz rákötni, mint 2, akkor valóban kellhet egy diszkrét VGA.
-
válasz
zarakisan08 #38759 üzenetére
Még külföldön sem kapható, csak tesztpéldányokat láttunk eddig.
-
válasz
Taifa Díaz #38751 üzenetére
-
-
válasz
hszilard666 #34936 üzenetére
A teszteken is 90 fokot mértek full load alatt.
-
válasz
banánttészta #33331 üzenetére
-
válasz
banánttészta #33301 üzenetére
Ha más programoknál nincs gond, akkor valószínűleg nem.
-
válasz
banánttészta #33299 üzenetére
Frissíts VGA drivert és DirectX-et is, hátha rendbe jön.
-
válasz
banánttészta #33297 üzenetére
Több oka lehet:
- haldoklik a VGA
- rossz a driver
- szimplán bugos a program, ami a DX-et használja -
válasz
banánttészta #33284 üzenetére
Nem érzékeli a VGA-t a DirectX.
-
válasz
banánttészta #33247 üzenetére
Ha legális verziód van, akkor automatikusan kell frissülnie...
-
válasz
banánttészta #33244 üzenetére
Melyik foglalatban van a kártya?
-
válasz
banánttészta #33242 üzenetére
Az egyáltalán nem jelenti azt, hogy támogatja is a dual graphics-ot.
-
válasz
banánttészta #33240 üzenetére
Mindkettő x16 méretű PCI-E foglalatod elektromosan is x16, de a CPU-hoz közelebb lévő foglalat van a videokártyáknak dedikálva, így lehetőség szerint oda kellene raknod a VGA-t!
CrossFire/SLI nincs említve a manual-ban, tehát szerintem nem is támogatja a lap őket. -
válasz
banánttészta #33235 üzenetére
Az a foglalat teljes sebességen működik, így oda ajánlott tenni a VGA-t.
-
-
válasz
banánttészta #33181 üzenetére
Patcheld fel akkor, hátha megoldja. Nehezen tudom elképzelni, hogy ez VGA hiba.
-
válasz
banánttészta #33177 üzenetére
Legújabb Nvidia driver és Hitman patch fent van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Az NVIDIA szerint a nagyobb készletek stabilizálják majd az új GeForce-ok árait
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Synology NAS
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest