Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben a topicban tehetitek fel a videokártyákkal kapcsolatos azonnali, sürgős kérdéseiteket! Javasoljuk, hogy mielőtt kérdeztek töltsétek ki az adatlapotokon a konfigurációra vonatkozó részt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
válasz
Pikari #85260 üzenetére
Próbáltad, vagy csak mondod?
Az én személyes storim, hogy 1,5-2 éve próbáltam Warzone-t, mikor kb. 80-90GB volt, 1db 500GB 2,5" 5400RPM SSHD-n. 16GB system RAM mellett semmilyen különösebb hibát, mikrolagot nem okozott, pedig open world game hatalmas térképpel, okozhatna... + Pályabetöltés hosszabb idő? Fel sem tűnt a MM system és más játékosokra várva...
Egyébként meg mindenki rohan ám, mikor nyugiban játszik...
Valószínű nem zavarja, és ha az olcsóbb megoldás kielégíti az igényeit, akkor miért költsön több pénzt? Vagy ha működik a régi HDD-je, akkor miért vegyen új SSD-t?Amúgy a a töltési képernyő előtt szerintem ma már senki sem ücsörészik... ALT+TAB és böngésznek, elmennek WC-re, le/ki a konyhába, felállnak kicsit mozognak..
Csak egy saját példa: 2 perc nem elég ahhoz, hogy lemenjek a konyhába, melegítsek és keverjek egy koffein mentes kávét és visszaüljek a gép elé...A benchmarkok tanúsága szerint pedig szélsőséges eset, mikor max 50-70mp az időhátrány. Ilyenkor arról beszélünk, hogy az SSD is 42mp-t (!!!) tölt, a HDD pedig 1p56mp-t. +74mp. 2p töltési idő, úgyhogy így értelmét nyeri a kávés példa...
De ha csak 42mp-ig ülök a gép előtt és bámulom a töltőképernyőt, akkor pedig egy örökkévalóságnak tűnik az SSD is.
Son of the Forest 2:40-nél: https://www.youtube.com/watch?v=V2Q00LPZkcU
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest