-
GAMEPOD.hu
A topikban főleg meglevő notebook miatt kérdezhetsz, ha vásárolni szeretnél, ezek az ajánlott topikok:
Milyen notebookot vegyek?
Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Asus X540Sa lapotop, pentium 3070, intel hd vga, nincs dedikált. Következőket produkálja van mikor 2 óráhasználat után, a képernyő átmegy feketébe háttérvilágitás marad, majd mintha semmi sem történt volna működik tovább, mintha a vga drivert telepitené.
Itt a videó a hibáról.Valaki találkozott már ilyennel?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Került hozzám egy Asus X550VX led kijelzős noti, kijelzőről elment a háttérvilágitás, rendeltek egy új kijelzőt bekötöttem és azon sincs háttrévilágitás. LVDS kábel nem sérült, mi lehet a gond?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van egy Dell Vostro 15 3568 típusú laptopom. A problémám hogy a gyári Dell töltőjét nem ismeri fel (45W) és ugye visszaveszi a teljesítményét jócskán valamint dobálja indításnál az Ac power hibát.
Kérdésem az lenne hogy ez alaplapi hiba vagy a töltővel van a gubanc? -
Recon666
Közösségépítő
Megjött a másik 2 géptesó. Ugyan ez azokkal is a helyzet ugyan ezzel az akksi tipussal vannak, ami nem gyári. Szerintem nem kompatibilis vele csak bele lehet teni.
-
Recon666
Közösségépítő
válasz Pyttawrx #38615 üzenetére
Igazából kb 2 órát üzemel, csak nem tudja megmondani merre van arcal, hogy mennyi a hátralévő idő amit akksi üzemmel bír, meg megáll a töltés 77%-ál.
Lehetséges lenne hogy zárlatos egy cellea, azért nem mutatja a pontos infokat? Minden esetre holnap jön még 2db ilyen gép majd cserélgetrem az akksit és kiderül.
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van itt egy Asus TUF Gaming.laptop (FX505G)
A problemam hogy a window10 telepitő nem latja a pci-e ssdt.
Se uefi se legacy modban. Mit tudok tenni hogy felismerje? -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
HP 250 G3 olyat csinál win10-nél hogy a képernyő fényerejét felcseréli időközönként. Ha feltolom lebveszi ha leveszem feltolja ez mitől van?
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Adott egy Asus K50C notebook frissen teleptett Windows 7 professionallal és az a problémám hogy minden indítás után be kell kapcsolni a wifijét mert másképp nem kapcsolja be magának autamtikusan. ez ellen mit tudok tenni, drivercserét már próbáltam ugyan az a helyzet. -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van itt egy laptop nálam (Lenovo T400) ami elvileg alaplaphibás volt a szerviz szerint mert nem indult. Egy cmos visszállítást megpróbáltam gombelem leköt és pár indítgatás után bejött a lenovo logo meg a rendszer is megy jól. Majd kikapcsoltam, közben elemet is cseréltem benne és megint szórakozik, pár indítgatás után elindul viszont megint elfelejti a beállításokat. Most akkor mivan? -
Recon666
Közösségépítő
válasz turbokappa #28699 üzenetére
Igazából a telepítő mikor betölt hogy válasszam ki a nyelvet, ujraindítás után, ott már semmilen billentyűzet, sem egér nem működik. A 7-re rá van telepítve a touch pad driver, de semmi.
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
A munkahelyi laptopot frissíteném Windows 7 ről 10-re, de a telepítőnél sem a touchpad sem a billentyűzet nem működik. Próbáltam külső usb-s billel és egérrel de akkor sem jó. A gép egy Lenovo G50-30, van valami megoldás erre?
[ Szerkesztve ]
-
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok! Újabb laptop problémával jelentkezem.
Adott egy Fujitsu Lifebook S7710 noti és bekapcsolásnál a kis kijelző felvillan a scroll lock, num lock meg gondolom a caps lock ábrája és se kép se hang. Ez alaplaphibás lenne? Vagy csak valami védelmi cucc van bekapcsolva rajta? -
Recon666
Közösségépítő
válasz amdathlonxp #27653 üzenetére
Szia!
Hát itt gyári a cucc, de még ilyennel nem találkoztam, de most már ezt is tudjuk. -
Recon666
Közösségépítő
Sziasztok!
Van nálam egy HP Compaq Presario CQ62 laptop, akksi nincs benne elhoztam hazatelepíteni bekapcsolás után ugye írja hogy entert nyomjak mert akksi hiba van, megtörtént majd csak a piros Compaq logo van alul irja a lehetőségeket de ennyi nem megy tovább. A tulaj szerint előtte betöltött de rendszerben néha fogyogatott mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Latitude 5440 27% 14" FHD IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X13 Gen2i 27% 13.3" FHD+ IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Új, gyári Lenovo Thinkpad L14 Gen1, L14 Gen2 ANGOL (USA-English) háttérvilágítós billentyűzet eladó
- MSI GF63
- ASUS Vivobook S14 S430FN i5-8265U/16GB/256GB SDD+320GB HDD/14,1" FHD/magyar billentyűzet
- Eladó egy újszerű, keveset használt DELL Inspiron 5502 notebook
- Új gyári Lenovo Thinkpad 65W Type-c töltő eladó
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest