Új hozzászólás Aktív témák
-
domjeno75
csendes tag
válasz quailstorm #45046 üzenetére
Köszönöm szépen a tippet quailstorm! A greenify alkalmazás nagyon hasznos volt, mert megoldani látszik a problémámat! Már kettő nap a készenléti idő. Az Ampere szerint meg az aksi jó. Még lehet, hogy az általad mondott harmadik alkalmazást is felteszem És akkor még tovább fogja bírni... talán
-
domjeno75
csendes tag
Sziasztok! Egy Samsung Galaxy Core Prime telefont használok, és egy tavaly novemberben vásárolt eredeti Samsung akkumulátorral a telefon( netezés, és beszélgetés, valamint, játék, és zenehallgatás nélkül) fél nap alatt lemerül. Bevittem egy szervízbe, és azt mondták, hogy egy telefon két-három év múlva meghal. Meg szeretném kérdezni tőletek, hogy hogyan tudnám a háttérben futó folyamatokat minimalizálni, és a készenléti idejét a telónak maximalizálni? Tudtok-e ilyen google playről letölthető alkalmazást, ami ezt automatikusan elvégzi, és nem nekem kell egyesével leállítgatnom őket. És le lehet-e majdnem mindet is? Mert a telóm nem halott...
Köszi szépen ha tudtok nekem ebben segítséget nyújtani!
Új hozzászólás Aktív témák
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 13. nap: SIFU
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- One mobilszolgáltatások
- Milyen széket vegyek?
- Asztalos klub
- iPhone topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest