Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dj Sügi
őstag
remélem tudtok nekem segíteni!?Az kellene nekem valakitől hogy ki rúgta a 2006-os Foci VB első illetve az utolsó gólját!!???Sürgős lenne előre is kösz!!!(tippem:Első:Miroslav klose,utolsó:Marco materazzi)
-
Dj Sügi
őstag
Valaki le tudja írni az F1-es kocsik pontos nevét a 2000-es évből?Mert megszeretém keresni mindegyik autónak a képét!Vagy linkelhettek oldalt ahol le van írva, előre is köszi
De írhattok privit is! -
Dj Sügi
őstag
válasz
Viktor0610 #629 üzenetére
Kösz szépen!erre gondoltam!
-
Dj Sügi
őstag
Az a kérdésem hogy pl: a prohardver keresőjéből hogy lehet kitörölni azokat amiket kerestem?
Meg akkor ha tudjátok leírhatnátok hogy a googleból hogy kell?ezekre eddig nem jöttem rá!
előre is kösz
-
Dj Sügi
őstag
válasz
Viktor0610 #584 üzenetére
oké kösz!
De jobb mintha nyitottam volna egy topikot neki nem?
mert már mostanság mindenki nyitogat aztán már annyi xar van!!!
-
Dj Sügi
őstag
tudtok nekem ajánlani egy rally-s topikot?
-
Dj Sügi
őstag
Én azt szeretném kérdezni hogy nem tudtok egy topikot ahol Hifikkel foglalkoznak?De nem eladás vagy vétel!!!
-
Dj Sügi
őstag
Valaki megtudná nekem mondani mi az aranyfedezet? vagy dobni egy linket hogy hol találta meg?
előre is kösz!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
- Dell Optiplex MT/SFF/Mini 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest