Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
thunder1991 #63872 üzenetére
Üdv.
S mik a hibakódok ?
-
IstvánLászló
senior tag
válasz
thunder1991 #52562 üzenetére
áramszünetvolt éppen most nálunk és most jött vissza az áram és talán remélem nem is megy el.
Most már tudok válaszolni ha írsz. -
josik
aktív tag
válasz
thunder1991 #52549 üzenetére
Volt ilyen lapom. Nem mai darab.. Kondik állapota? Ezen a lapon már lehetnek púpos kondik. Azok pedig érdekes dolgokra képesek.. Esetleg ha van, akkor sima pci vga kártyával kipróbálni.
Szerk.
Chipset borda pasztázás esetleg. -
IstvánLászló
senior tag
válasz
thunder1991 #52553 üzenetére
Értelek ez egy hószúmenet lesz.
Szed is szét az egész gépedet, mintha most raknád össze a gépedet, de csak mindent nagyon óvatosan csináljál is meg.
Az asztalon rakd is össze és így próbáld ki, alaplapodra csak a táp és vga és monitor és egér billentyűzet legyen csatlakoztatva és mehet a próba. -
IstvánLászló
senior tag
válasz
thunder1991 #52551 üzenetére
Az alaplapodból az elem kivétele után mérd is meg az elem feszültséget egy műszerrel és 3 - voltot kell mutatnia.
A mért érték kevesebb akkor elemet kell cserélned.
A cmos resetet próbád is meg.
A gépedet a 220-bol előtte ki is húzod és ezután mehet a próba. -
IstvánLászló
senior tag
válasz
thunder1991 #52549 üzenetére
Az egér nem világít és a billentyűzet se villan fel, ez érintkezési hiba lehet.
A lényeg óvatosan mozgasd meg az egér és billentyűzet dugóját és írjál hogy sikerült-e.
Az alaplapod AGP-s? -
Teaway
veterán
válasz
thunder1991 #51445 üzenetére
Milyen PCIe VGA-d van? Ha nincs a ►listában, akkor az gáz, de ne legyen igazam.
-
intelMMX
senior tag
válasz
thunder1991 #51059 üzenetére
Floppyval próbáld meg pótolni a biost, ha van rá lehetőség.
Esetleg ha ez már tartalmazott EZflash-t és rá van programozva gyorsbillentyűre, talán pendriveról is lehet.
(De szerintem ezekben még nem volt ilyen opció) -
MrDerekas
addikt
válasz
thunder1991 #51059 üzenetére
Annak a biosnak annyi. Nagyon nem szokott megromlani az eltevéstől, mint némely befőtt... de ki sem zárható. Mindenképp újra kell raknod a biost. Most nincs időm a manuálját átolvasni, de több lehetőség is van erre az biztos. A "másik fajta" bios pedig jócskán okoz(hat) gondot. Ez nagyon kerülendő, mert nem véletlenül van minden lap típusnak sajátja. Szóval eredeti bios-t tegyél rá.
#51058 Daralo
Igen.
-
MrDerekas
addikt
válasz
thunder1991 #50835 üzenetére
Mindegy mekkora a kártya, legfeljebb csak a felét kezeli majd, de működnie kell vele. (Illetve nekem úgy rémlik, h az ugyanilyen lapomba ment 100%-osan az 512-es kártya a maga 512 megájával. De rég volt
)
-
jacint78
addikt
válasz
thunder1991 #50835 üzenetére
Az csak azt jelenti, hogy mennyi ramot használhat a rendszermemóriából, ne foglalkozz vele és semmi köze a VGA-n található memóriához.
-
BogyóBP
addikt
válasz
thunder1991 #1734 üzenetére
Kiváncsian várjuk!
-
BogyóBP
addikt
válasz
thunder1991 #1730 üzenetére
Sztem ilyen csak régen volt. Sztem a GEIL majdnem 100% hogy menni fog benne. A compustox meg valami gagyi OEM, kitudja miben működik. Mértnem kingston vagy kingmaxot vett?
-
moonguru
őstag
válasz
thunder1991 #1076 üzenetére
2 különböző, és nem kompatibilis!
Vagyis nem jó a kiválasztott processzor a 1155-ös lapodhoz!
-
agressiv
addikt
válasz
thunder1991 #835 üzenetére
A hírekkel ellentétben nem veheted meg olyan nyugodtan, mert a gagyibájt védjegye a ramokkal való inkompatibilitás és könnyen előfordulhat akár az is, hogy el sem indul. Egy Próba után nyugisabb lenne.
Kobold:Annó nekem is athlon II volt és simán mentek a ramok 1600-on, ami még érdekes, hogy az i7 elvileg csak 1066-ig átmogatja a ramokat mégis mennek ebben is 1600-on, mindez csak beállítás kérdése.
csak addig van így amig nem indítom újra a gépet, akkor mindha agymosást kapott volna a gép
Hibás a ram?
Eléggé klasszikus tünet.
z00li: Állítsd át az időzítéseket a 667-es ram időzítéseire, de nem kizárt, hogy egyszerűen nem képesek együtt működni..
-
Hunork
veterán
válasz
Üdv!
Az a deszka csak azt fogja látni maximum:
Support for DDR3 1333/1066/800 MHz memory modules -
Kobold190
aktív tag
válasz
Szia, szerintem mielőtt megvennéd ha egy másik PH-tól veszek mindenképp próbáld ki hogy megy-e és ne legyen gubanc.Szerintem mennie kell neki csak 1333 on
-
kenwood3
addikt
válasz
Megveheted nyugodtan az 1600-as ramokat, menni fog a lapodban , de csak 1333 mhz-en
Új hozzászólás Aktív témák
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
- E-roller topik
- PlayStation 5
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Yettel topik
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen NAS-t vegyek?
- További aktív témák...
- ASUS P5B + Intel Core 2 DUO 6300 1.86GHz + (2x2) 4GB DDR2 Félkonfig / Félgép
- legolcsóbb !!! aki kapja marja ! corsair 8gb 3200mhz ddr4 ram csere érdekel ssd-re
- Asus P5W64 WS Professional LGA 775 alapalp, + Quad Core Q8300 CPU
- Asrock LGA 775
- Kingston HyperX Fury 16GB (2x8GB) DDR4 3466Mhz CL16 RAM kit (RGB)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest