Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

mai kalandtúrám megvolt a gumisoknál...

már rettegés fogott el, hogy a felnikre kell rárakni a gumiat és nem csak felnicsere.. bár akkor nem kellene mennem, hanem magam megtudnám csinálni, csak hát 4 felni egy vagyon, szóval marad a gumiköpeny cserélgetés.
    beállok, srác már emeli is le a légkulcsot. kérem, hogy figyu tesó, ha lehet akkor maradjunk a manuális megoldásnál, mert a légkulcs szétbarmolja a krómozott anyákat. mondja, hogy a kerékőrt mindig kézzel veszik le, mondom hogy tudom, de én az anyákról is beszéltem. erre ő: MINDET??? mondom igen.
    majdnem dobott egy hátast és beletörődött... csak lecsavarozta. 4 kerékőr, és 16 anya. pfff, marha nagy meló volt, tényleg..
    ja igen, előtte nem fért be a kocsi alá az emelőgép egyik karja, erre nekiakartak a doblemeznél emelni.. azt hittem rosszul látok, majdnem üvöltöttem, megálltak. nézek hogy hogy emeljék meg hogy aláférjen a kar.. hát ezt a balfasz brigádot, alányúlok, be doblemeznél, és emelőpont mellett megfogom az autót és láss csodát befér... igaz, félig mocskos lettem, de inkább egy piszkos ruha mint egy kiálló doblemez...
    már a guta kerülgetett, de aztán a srác belejött és nagyon korrekten lecserélte a gumikat, új gumifelrakó gépeik vannak és semmit se karcolt a fehér felniken. aztán visszacsavarozta kézzel és még futotta nyomatékkulcsra is erejéből..
    na 4 csere meg centriozás, ird és mondd, 5600 pénz. elképesztő...... minden 45 perc várás és 45 perc szerelés

[ Szerkesztve ]

...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés