Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Köszönöm a választ. Kicsit nyugodtabb vagyok.
Albérletben vagyunk, csekély a mozgásterem a bútorokkal. Arra gondoltam, hogy egy olyan merevítést lehetne eszkábálni, ami egy lábból és a tetején egy kereszt formájú merevítésből áll. Medence nélkül hozzámérni az asztalhoz, kint összecsavarozni és beszorítani a helyére. Ezt még én is meg tudnám csinálni szerintem. Így a középső támaszték is meg van oldva. És még nyugodtabb lennék.
Ha butaság amit írtam akkor szólj.
-
agent_k
őstag
Sziasztok!
Van egy 100 literes akváriumunk, meg egy Jokkmokk asztalunk. Ezt egy hónappal ezelőtt összehoztuk így most ezen pihen a medence. Az asztal erősnek tűnik, de nem is tudom honnan bogár került a fülembe, hogy mi van ha könnyelmű volt az elhelyezés és sok az asztalnak a terhelés. Most készülünk még 10-15kg plusz aljatot rakni bele. Talán ez gondolkoztatott el. Jelenleg a hátsó merevítés vonalában van az akvárium hátulja, illetve nagyjából az asztal közepén.
Mutatok néhány fényképet. Nektek, szakembereknek talán jelent valamit. Ha azt mondjátok, hogy ez így nem oké akkor lekerül a padlóra az akvárium és nyugodt az alvás.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-book olvasók
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó AS-48A olajmentes kompresszor 4L tartállyal, dupla hengeres kivitelben!
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Ülőgarnitúra 3-2
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest