Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
válasz
ludsimon #5967 üzenetére
"Akkor nem tudtam volna megtanulni, vagy mi?"
Nem, nem. Akkor találtál volna szarabb helyet, és kevesebbet leshettél volna el a gyakorlati szakmából.
Tudod, ezt a szakmát ellessük mástól, egymástól, elolvassuk könyvből, kiókumuláljuk, de sosem megtanítják nekünk, hanem mi tanuljuk meg magunknak. Nekem nem szakmám. Még asztalos tankönyv sem volt a kezemben (pedig de szerettem volna és szeretném ma is, csak nem tudtam hozzájutni). A saját bőrömön, káromon és örömömre építgettem fel azt a tudást, ami már megvan. Ennyivel is tudtam odáig jutni, hogy mára bizony előfordul többször, hogy elutasítok egy-egy kérést, amit képességeim, gépeim alapján versenyképesen meg tudnék csinálni, de nem illik a profilomba - én pedig inkább a profilt csiszolgatom, mert abban több pénz rejlik, csak nem folyik be azonnal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Raktáron! Új, 11kW-os, type2-es, 3 fázisú, 3x16A-es fali töltő, dobozában, 2 év garanciával!
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost! 04.24
- Ryzen 7 CPU-k
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest