Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
válasz
liszi70 #51779 üzenetére
Majd csinálok még képet / megmérem, biztos nincs 3mm-es, nem 'sima' hátfal anyag. Máshol nem is nagyon találkoztam ilyennel. Talán bakelit...?
De ha maradok a 3mm hátfalnál: minden HDF lap felületkezelése ugyanolyan? Vagy a HDF csak egy gyűjtőnév a préselt lapokra, de ezeken is lehet különböző bevonat? Pl. lakkozott, műgyantás, nem tudom... Ezt egyszerűen meg kéne érdeklődni a fatelepen, vagy ezeknek is van valami külön neve, amit kereshetek?
Na megnéztem, 1.2mm, még pár kép: link
Simán lehet nem 'fa', csak gondoltam hátlap lehetett, aztán hátha ismert asztalos körökben. De ha erről nem is tudok meg többet, a 'normál' hátlemezes kérdés továbbra is áll
Új hozzászólás Aktív témák
- iENYRID Aokda A1 (Új) elektromos roller eladó
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest