Hirdetés
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- PlayStation 5
- Konzol Screenshot
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- The First Berserker: Khazan
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Xbox Series X|S
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- World of Tanks - MMO
- Call of Duty: Modern Warfare III (2023)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Soká
senior tag
válasz
Keef_Lee #41062 üzenetére
toolson, scheppach, einhell - nagyjából egy kategória, én úgy gondolom. Ezzel együtt szinte biztos vagyok abban, hogy mindig vannak sikerültebb és vacakabb darabok. Elég ha a megfelelő helyen van egy jó szakember, aki azt tudja mondani, hogy gyerekek, ezt ne csináljuk mert szar lesz, és van rossz szakember, aki meg hülyeséget csinál. A hülyeségre meg mindig nagyobb a matematikai esély. És akkor még a marketingesek tervezett elavulási módszereiről nem is beszéltem.
Az alura nem tudok mit mondani, ezt a szervizesektől kell megkérdezni. Én akkor ezen meglepődtem és felhívtam az Einhell szervizt, mondják már el mi a helyzet náluk és az derült ki, hogy az "illetékes" igazából nem is tudja mi az igazság. Persze nem akarta bevallani, így beszélt össze-vissza. Végül azt kértem, hogy azt mondja meg, melyik asztali körfűrészben van rézzel tekercselt motor. Visszahívott és mondott egy típusszámot. Hülye fejjel nem jegyeztem meg, de annyira nem tűnt életszerűnek, hogy miért pont abban és akkor a többiben meg miért nem?Más is érdeklődhetne náluk, hátha több szerencsével jár.
Ezek szerint Neked van ilyen Toolson asztali körfűrészed? Hogy szuperál?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- AWS 5x108 R17 felni + Bridgestone Potenza Sport gumi
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Lenovo ThinkBook 14 G2 - 14"FHD IPS - i5-1135G7 - 12GB - 256GB SSD - Win11
- Csere-Beszámítás! Gamer Számítógép játékra! I5 14600KF / RTX 3080Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Ryzen 7 CPU-k
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest