Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Longeye
tag
válasz
Energy52 #3221 üzenetére
Sajnálom, hogy kényszerűségből kell váltanod és megértelek, mert már én is voltam hasonló helyzetben.
Ha viszont bejön, akkor nagyon jól jársz, mert szerintem szép szakma lehet (nem tudom, mert én csak kontárkodom néha és az azért más, mint nap min nap ezt csinálni).A képek alapján nagyon szépen dolgozol. Sok sikert kívánok hozzá!
Szerintem egyébként van egy betöltetlen piaci rés az asztalosok világában. Pont azoknál a munkáknál, amit Te is írtál. Én annak idején pl. kisebb munkákhoz nem találtam asztalost (pl. csak egy polc, vagy egy egyszerű kis pad szerűség, ... stb.) Általában horrorisztikus árakat mondtak rá, ha egyáltalán mondtak rá. Egy komplett szekrénysort hamarabb meg tudtam volna csináltatni, mint egy lócát. Szóval ebben lehet fantázia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A05s 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest