Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Nem igazán egyszerű ez... Asus Zephyrus M = G csak a G-ben AMD proci van?
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz Mikulásbá #31470 üzenetére
Köszi szépen! Ezt az ellenőrzést hogyan lehet csinálni (link is tökéletes)?
Bár pár más helyen is láttam még (de ki tudja, lehet hogy csak nem frissítettek honlapot), digiprime csak tartalék lesz akkor.Ez a kék szín jól látom hogy ilyen ezüstbe hajló (videón láttam élőben nem)? Mert lehet hogy egész szimpi akkor (kevésbé látszik az ujjlenyomat).
Szerk., MaxxDamage: Nekem volt Precision M6600-am 6 évig. Dell gari nagyon jó (de kellett is többször), és maga a készülékház is nagyon stabil volt.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz MaxxDamage #31467 üzenetére
A dell G sorozattól én is eltántorodtam ahogy utánaolvastam. Egyenlőre a csodák nincsenek kategóriában azért sokkal jobbakat olvastam hűtésben és kijelzőben erről az M Zephyrusról. És éppen hő dolgok miatt szerintem bőven elég lesz nekem a 1660ti. Apropó a digiprime és radius bolt még mindig olyan szörnyű megbízhatóságban mint pár éve (kezdetben voltak róluk rémmesék)? Mert náluk van igazán sokféle.
-
őstag
válasz blue_23 #31465 üzenetére
Köszönöm! Sajna ez a méret kellene, és mindenes gép lenne, olyan sok játék nem menne (és gyakran abszolút nem erőigényes stratégiák, a top talán a warhammer 2 erőigényben). Igazi ellenfele a lenovo x1 extreme ami jóval drágább és ott is van hűtési gond. Ilyen formátumban ez sajna benne van. 3-4 évet kibír akkor ok.
-
őstag
Sziasztok!
Van valakinek itt [ilyen Zephyrus M GU502] gépe? Méretkorlátaim is vannak, az előző generáció már kicsit nagy nekem. Igazából a 1660ti változat is elég lenne (meg így képről a kék elkezdett tetszeni). Hordozgatnám minden nap, mennyire jó ház minősége? Illetve milyen a hűtés a kategórián belül (gondolom nem a pár éve egy helyen használt G752 szintje, az egy 17-es monstrum, de az tök jól szolgál)? Apropó az 1660ti ugye kevesebb hőt termel mint a 2060?
szerk +1: igazából windows-os változatot vennék, de most ugye nincs válogatás ha éppen van egy. Ezért kérdezném ha veszek külön windowst és magam telepítem akkor gyárilag mellékelik az asus segédprogramokat (főleg hűtés beállításokat) vagy egyszerűen letölthető? Mert akkor kb mindegy a gyári windows.
Köszi az infókat.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
Nekem is realtek a hang. Ha driver probléma, és nem alaktrészhiba nem szenvedek vele. Az xp telepítéssel kiéltem mazohista hajlamaim egy darabig... Azért csak most több mint egy hónapos korábban vettem észre, mert nem nézek majdnem soha filmet akkuhasználat közben. Köszi az infót.
-
őstag
Asus v2s notim van és egy hangproblémám van amit csak most észleltem. Tudni kell a dologhoz, hogy a gépre az eredeti vista helyett xp-t telepítettem. A hang volt a legnehezebb része de sikerült a végén. Csak most vettem észre hogy filmnézés közben ha telepről megy a gép akad a hang (ha be van dugva tökéletes). A proci sebességet felnyomtam maxra telepről hátha az a probléma, de nem. Van valami ötlet ez mitől lehet (mármint hogy csak ha akkuról megy akor akad). Az esetek 98%-ában nem akkuról megy, de szeretném megoldani a dolgot. Előre is köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- E-book olvasók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest