Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
- Path of Exile 2
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Assetto Corsa
- Delta Force (2024)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spazzz
tag
Sziasztok ez a laptop most akcios 200k,megeri megvennit? ASUS TUF FX505DD-AL062, AMD Ryzen 5-3550H, 15.6" Full HD, 8GB, SSD 512GB, NVIDIA GeForce GTX 1050 3GB, Free Dos, Stealth Black
-
Pad Amo
friss újonc
válasz BudaiZoli #31555 üzenetére
Szia!
Hasonló problémával került hozzám egy ASUS X550-es laptop. Nálam az ASUS SMART GESTURE szoftvere volt a ludas! A windows update útján települt ez a kis szívatós program és ha jól működne, akkor a touchpad gesztusvezérlését (többujjas mozdulatvezérlés) tenné lehetővé. DE! - inkább kilövi a billentyűzetet! A megoldás részemről a következő volt: 1. A vezérlőpultról elérhető speciális rendszer beállításokban a hardver fülön az eszköztelepítés beállításaiban letiltottam a gyártói driverek telepítését. 2. A touchpad driverét visszaállítottam az előző állapotra. 3. Az Asus Smart Gesture programját örömkönnyek közepette töröltem a gépről. És lőn... minden működik. Üdv! -
törölt tag
Sziasztok!
Adott egy full törött kijelzos Asus Zenbook UX31A. A hdmi csatija is hibás, annyit volt már használva.
A kérdésem az lenne, ha vennék ehhez egy USB 3.0 to HDMI átalakítót, akkor TV-te kilokheto a képe? Vagy bármi egyéb megoldás?
Ezeket az átalakítókat a Win10 alapból felismeri, szóval azzal nem lenne baj. Csak nem tudom, hogy kellene e valamit állítani a laptop vga drivereben, az meg ugye nehéz lenne, ha semmit nem látok.
Köszönöm szépen. -
BudaiZoli
tag
válasz Laszmen #31586 üzenetére
Szia!
Köszi a tippeket. Valami történt, mert az FN+ gombok működnek, fel is jön az animáció amikor kapcsolok vmit. Kivéve egyet, az az touchpad na meg a bill többi része. Ott csak villan egyet a kurzor. Tegnap már annyi mindent telepítettem, hogy az nem igaz. Az adapter cserére semmi esély, akkuról meg elindul, talán még a bootolást kibírná, de annyi. Nem mai gép már..
-
SP4C3
veterán
válasz Pyttawrx #31591 üzenetére
Lemondtam róla, majd rendezi szépen az asus, ne én javítgassam a szarjaikat. Azért majdnem 1000 eurót kiperkált érte, elvárhatja, hogy egy kis fika játék elszaladozzon rajta lehetőleg fps drop nélkül. Mindegy, majd visszaküldi gariba, csak addig bírjam türelemmel a nyavajgást.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
-
SP4C3
veterán
válasz Pyttawrx #31589 üzenetére
Nem én vettem, asszony.
i7 8xxx, SSD, 8GB ram, GTX 250, De lassú, ragad minden, unresponsive, 30+sec boot... Ipari hulladék a software-eikkel együtt. Majdnem 200 folyamat stock, 100GB system.Dead By Daylight-ozik. A proci satu 100%, amint elindítja, nem tudja tartani a 60fps-t, folyamat droppol (igen a gennyvidia gpu-t használja, nem az integráltat). Olyan szinten levette a beállításokat, hogy úgy néz ki a játék, mintha nintendo 64-en tolná, tiszta pixelinvázió az egész. Asus szar malware-jai szanaszét' fertőzték, és a win10 sem segít a helyzeten. Használhatatlan.
[ Szerkesztve ]
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
-RANT-
Ne vegyetek ASUS Vivobook S15-t, lassú, bugos rakás sz@r!
Üdv.
-
Laszmen
aktív tag
válasz BudaiZoli #31584 üzenetére
Ha van lehetőséged próbáld meg nem hálózatról indítani a gépet hanem akkumulátorral illetve ha arról megy akkor hálózatról!
Ha van rá lehetőség próbáld meg egy másik hálózati adapterrel indítani a gépet!
Tudom hogy hülyeségnek hangzik, de hidd el hogy nem feltétlen az!Ha bekapcsoltad a gépet, és megint nem érzékel se klaviatúrát se touchot, akkor próbáld meg "bekapcsolni" a touch padot a billentyűzet segítségével(Fn+F9 nálam)
Windows 10-nél gyakori hiba a teljesen automatizált illesztőprogram beszerzés, amit én roppant rühellek, de gondolom már sokféle drivert próbáltál, de érdemes teljesen lepucolni a gépről, majd vissza egy másikat(érdemes usb-s egeret+billt addig előpattíntani)
BIOS-t az a baj hogy hiába frissítesz, mert ez a Windows hibája, konkrétan illesztőprogram hiba, ha biosban működik a klaviatúra akkor maga az alkatrésszel nem lehet probléma, csak is szoftveres! Remélem vmit tudtam segíteni!
-
BudaiZoli
tag
válasz Pyttawrx #31576 üzenetére
Szia megint!
Megvolt a BIOS reset, biztos ami biztos dobtam rá egy új Win-t is, de semmi. Megint magától felrakta a Win a Touchpad drivert, ugyan úgy ahogy eddig. Windows logó megjelenik és onnantól nincs billentyűzet. Pedig az új dátumot és egyéb beállításokat a saját bill.-vel írtam be és állítottam be a Biosban.
Most már más ötletem nincs. Még majd megkérdezem az általános probléma topicban, hátha ott több ember nézelődik, aki ért a dolgokhoz mint te.
Köszönöm az eddigi tippeket és válaszokat! -
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy A52N Notebook amibe ramot szeretnék bővíteni. Csak 1066-os memóriát lehet tenni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv ZolaA bugyi nem a legjobb dolog a világon de közel áll hozzá!!!
-
blue_23
senior tag
válasz somkrisz #31578 üzenetére
G531 és Dell G5 az első ajánlott gamer laptop (mindkettőt ajánlott újrapasztázni), Zenbook, Vivobook, asus TUF, acer nitro, MSI thin/gf laptopokkal hűtési problémád lesz.
Hiába van a TUF laptopban erős hardver, ha túlmelegszik nem fogod kihasználni, inkább csak bosszúság és fűtés lesz. Azért drágább a G531, mert nem csak erősebb a hardver, de masszívabb házat és hűtést is terveztek hozzá. Ha új laptopra nincs keret, inkább valami jó minőségű használt laptopot nézz (gamer topikban biztos ajánlanak), ne költs szemétre.
[ Szerkesztve ]
Asus G531 Scar III, 240 Hz, i7-9750H, RTX2060
-
Laszmen
aktív tag
válasz somkrisz #31578 üzenetére
Szia!
Hát ha a Tuf-ra gondoltál akkor gondolom nem éppen a Márió futtatása az alapfeltételNa az a gép kb mindenre IS jó, Sims4-re ez a gép nem kell! De elnézve a felhozatalt, még a Tuf az ami árban még elfogadható, és nem tud sokkal kevesebbet mint a ROG vagy a többi drágább kategóriás...
-
somkrisz
csendes tag
Sziasztok!
Talán ti tudtok segíteni....
Gyereknek kellene laptopot vennem. Az Asusok voltak szimpatikusabbak. Most Telekom-nál van lehetőség részletre is vennem. Első az Asus Tuf 505 lett volna, de sok olyan vélemény volt hogy mégsem....
Film, net, tanulás és talán Sims4, Apex menne rajta. Nem vagyok egy szaki, valami alternatíva kellene.
Zenbook, Vivobook felejtős? -
BudaiZoli
tag
válasz Pyttawrx #31570 üzenetére
Érzékeli, a billentyűt is. Ha nem rakom fel a billentyűzet driverét, kapom a felszólítást, hogy rakjam fel. Én még ilyet nem láttam..
Bios-t újra flasheltem, igaz ugyan azzal a legújabb verzióval, ami rajta volt. Gondoltam, hogy keresek egy régebbit, de azt olvastam, hogy régebbire nem szabad.
Resetet még megpróbálom. Vajon elég ha kiszedem az elemet fél órára? -
Laszmen
aktív tag
-
Laszmen
aktív tag
válasz mondeo61 #31568 üzenetére
Köszi!
Túl vagyok már sajnos ezeken Használtan vettem a gépet, a srác említette hogy ő nem talált hozzá drivert soha nem használta a világítást(kétes) mindent próbáltam, de szerintem hardveres gond lesz(volt benne deszka csere fejlesztés miatt, valszeg ott vagy nem lett összedugva valami,vagy a szalagkábel szar) feladtam már, majd egyszer elviszem szervízbe azt megnézetem...
-
mondeo61
tag
válasz Laszmen #31566 üzenetére
Szia!
Itt megtalálsz szinte mindent: https://ivanrf.com/en/latest-asus-drivers-for-windows-10/ bal oldalt ROG címszónál.
-
Laszmen
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Asus Rog G771JM deszkám, van klaviatúra világítása, de az istennek se tudom munkára bírni, valakinek van ötlete hogy mit kellene letöltenem vagy beállitanom? Asus oldala halott, alig van valami driver...
-
David_DD
tag
válasz aGyussz #25103 üzenetére
amúgy ez a válasz valószínleg már teljes mértékig tárgytalan de nekem ugyanemaitt úszott el a BIOSom amit az előző hozzászólásomban taglalam, addig nyomkodtam amig feladta
(jaés változatlanul nem enged USBről bootolni, ezt is majd megkérdezem a szervízben)
[ Szerkesztve ]
-
David_DD
tag
Sziasztok!
Pár napja a K55VJ laptopomat (tudom, nem egy mai darab de hátha általános jelleggel tud valaki segíteni) leadtam szervízbe, mer elszállt a BIOS (nem részletezném, hogy miért) Lényeg hogy meg is javították, viszont most vettem észre, hogy a GT635M videokártyám driverét képtelen frissíteni. Utána olvastam százezer oldalon, hogy ez mitől lehet, nem jött össze semmi, változatlanul 43as hibakóddal szerepel az eszköz kezelőben. Egyik oldalon azt írták, hogy lehet frissíteni kéne a BIOSt (miután eredetileg ezen krepált be a laptop eszembe se jutott ezt megtenni) de kíváncsiságból megnéztem a bios verziószámát commandprompt-tal. Ekkor vettem észre, hogy a BIOS amit ráraktak annak a verziója K55VM212. Namost egyrészt ezt nem K55VJ, másrészt az enyémre a legfrissebb verzió 202-es lenne. A K55VM-ben egy GT630Mes vidikártya van, és én arra gyanakszom, hogy ez okozhatja a galibát (ezenkívól észrevettem, hogy a LAN csatlakozó se működik) A kérdésem, hogy jó e a sejtésem? A másik, hogy vajon ez orvosolható e annyival, hogy winflash-sel a K55VJ-hez tartozó biost kell csak flashelni? (ezt igazából én már nem merem megtenni, de nagyon örünék ha nem kéne megint a szervízben hagynom napokig)
Köszöm előre is ha tudtok segíteni!
-
BudaiZoli
tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Hozzám került egy ASUS K53TK laptop kicsit ramaty állapotban. A billentyűzet és a touchpad nem működik rendesen. Biosba be tudok lépni a billentyűzettel, ott megfelelően működik is. De amint az ASUS logó eltűnik a betöltésnél, onnantól meghalt. Már raktam fel chipset drivert, touchpad drivert, de semmi. Az eszközkezelő érzékeli szerintem őket, mert akárhányszor letörlöm a PS2-es egeret vagy billentyűzetet, a következő indításnál telepíti is újra a windows.
Ha egyáltalán nem működne, feladnám, de még reménykedek.
2014 óta egy rendszer van rajta (Win7-ről upgradelt eredeti Win10). Esetleg lehet, hogy valami el lett állítva a hosszú évek alatt? Újra telepíteni a legvégső esetben szeretném a rendszert, mert nem az enyém és sok személyes dolog van rajta.
Van esetleg ötletetek, hogy miket lehetne kipróbálni?
Pár dolgot már kipróbáltam amit a neten találtam, de hátha van amit nem találtam meg.Köszi,
Zoli -
MaxxDamage
félisten
válasz karoly1902 #31553 üzenetére
Igazán nincs mit, jó használatot hozzá!
◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
karoly1902
friss újonc
válasz MaxxDamage #31552 üzenetére
Köszönöm a választ. Reméljük a legjobbakat innentől!
-
MaxxDamage
félisten
válasz karoly1902 #31551 üzenetére
Szia,
Megy benne az 1x16GB Crucial, igen
[link]◄►"Desktop Killer" Clevo® X170SM-G "DTR" Laptop With Prema® Team BIOS►*i9-10900KF @ 5GHz (AIO Water System)*4x32GB=128GB 3200MHz CL20 RAM*RTX 3080 GDDR6 16GB vRAM MXM*4x2TB=8TB M2 SSD►-_-◄S23 Ultra 5G (12/512GB)►Technics AZ80►"Szép, a kinek esze nincs, de még szebb, a kinek van."◄►
-
karoly1902
friss újonc
válasz MaxxDamage #31544 üzenetére
Szia!
Valóban pontatlanul írtam , X541UA a laptopom típusa.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Parfüm topik
- Tea
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HÚHA MSI Cyborg 14 Hordozható Gamer Tervező laptop -20% i7-13620HS 10Mag 16GB/512 RTX 4060 8GB 144Hz
- Asus TUF FX505DT - AMD Ryzen 7 3750H - GTX 1650 4GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 Gen2 - i7-1185G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I W11 I Cam I Gar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10G I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HUN BIll I Cam I W10 I Gari!
- ACER Aspire E15
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest