Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Rég nem játszottam az AC-vel, de a Dream Pack3-t megvettem. Ma ki akartam próbálni, de bármilyen versenyt szeretnék menni, a töltőképernyő után visszadob a menübe. Ez mitől lehet? (Az előző frissítésnél a GTR Masterses app miatt volt, de most ettől sem gyógyul meg.) Steam ellenőrzés megvolt. Egyéb ötlet?
-
pocokxx
Közösségépítő
Amit tölt a játék indításnál, az már az? Csak, mert nálam azelőtt is töltött valamit, mielőtt megvettem.
-
pocokxx
Közösségépítő
Köszi srácok mindenkinek, egyelőre az új béta driverrel hibátlan.
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Hónapokig tartó huza-vona után végül én is váltottam windows 10-re. Assetto is megy, sem letöltenem, sem újratelepítenem nem kellett, mentés is megmaradt. Viszont előjött egy nagyon zavaró bug. Egyes pályákon keresztbe látszanak korlátok, át tudok rajtuk menni ( a pálya vonalának megfelelően), viszont elég idegesítő, mert későn látom meg a kanyar csúcspontot... Mitől lehet ez? Hogyan tudnám orvosolni? (konfig az adatlapon)
-
pocokxx
Közösségépítő
Én is tervezem a frissítést windows 10re. Megoldható, hogy ne kelljen újra letölteni a majdnem 30 gb-t?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
PerFectSim #6626 üzenetére
Linket kérhetek az autóhoz...? Van valami feltétel a jelszó ismeretén kívül?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
d.véderjoe #6573 üzenetére
Köszi a tippet. Erre vártam!
Szerintetek átvarázsolható a "karriermentés" virágbolti verzióból?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #6475 üzenetére
Állíts be nagyobb limitet. Alapból csak 50Mb körüli helyre ment.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Attila2003 #6422 üzenetére
A játékban hogy van beállítva a Gain / Filter és a road effect?
MÁS: Valaki feltöltene egy Vallelunga replayt valamelyik GT autóval? (Z4 / Mp412C / SLS AMG). Nagyon le vagyok maradva ezen a pályán és nem találom, hogy hol... Pedáloknak különösen is örülnék.Köszönöm előre is!
-
pocokxx
Közösségépítő
Azt hiszem, megtaláltam...
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Motion_Blur #6347 üzenetére
Ebből a nézetpozícióból is játszol?
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
Chereiose #5821 üzenetére
Nekem is ForceEx van, elvagyok vele, bár más kormánnyal még nem próbáltam. Átlagban 4-5 mp vagyok lemaradva az itteni időktől. Persze ez nem feltétlenül a kormány hibája...
TC nélkül nehéz, nagyon oda kell figyelni; finoman kell tekergetni, mivel keveset tud forogni és a kisebb kormányszöget igénylő kanyaroknál könnyű eldobni az autót. Persze meg lehet szokni, de az itteni hozzáértőbbeknek valószínűleg igaza van abban, hogy nem a legjobb választás.
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
#70869248 #5610 üzenetére
Hát én kis Force Ex-szel játszogatok, de határozottan érzem már a talpam, mióta megvan az AC...
.LnB
Billel játszol még...? -
pocokxx
Közösségépítő
Köszi mindenkinek! Tegnap gyűrtem le az első 30 körös versenyemet, és egy kicsit kényelmetlen volt zokniban a vége, ezért is kérdeztem...
A sarkatok egyébként a levegőben van?
-
pocokxx
Közösségépítő
Ha már ilyen "válaszoljunk a kezdőknek nap" van, akkor én is betársulok egy bugyutának tűnő kérdéssel: Ti miben játszatok általában? Zokni papucs vagy cipő...?
-
pocokxx
Közösségépítő
Csak kíváncsiságból kérdezhetek egy-két hot lapot? Eddig virágbolti verzióval kísérletezgettem, de érdekelne a multi is. Mielőtt azonban megvenném, szeretném látni kb. mit kapnék körönként.
Mondjuk legyen ez a pár:
BMW Z4 GT3 - Monza/Nürburgring (1:53.6 / 2:03.2)
Ferrari 599X EVO - Imola/Silverstone (1:46.9 / 2:03.8) -
pocokxx
Közösségépítő
válasz
pocokxx #4953 üzenetére
#HobbyDriver
Minden építő kritikát szívesen fogadok. Szeretnék jobb lenni, tisztelettel kérem a hozzáértőket, hogy véleményezzék.(Elnézést a képminőségért, ezt is 1 óra alatt töltöttem fel... Az eredeti méret 15 GB volt, de a vállalható minőség is 1+, ami ilyen net mellett piszok sok...)
-
pocokxx
Közösségépítő
válasz
barcalaci84 #4960 üzenetére
Igen, ez lehetett a baj... A második körnek már +3 körüli idővel vágtam neki, és a végére nem tudtam gyorsulni. De így már ment. Köszi! és b-type neked is!
-
pocokxx
Közösségépítő
Sziasztok!
Ismerkedem a játékkal, és egyébként is csak hobbi körözgető vagyok. Igazából career kérdésem lenne. A Time Attack eventnél a saját legjobb idődet kell körről körre megdönteni a magasabb pontért? Vagy van egy "szintidő" és ahhoz mérten pontoz szektoronként?
Giulietta TA épp csak bronz lett, és javítani se nagyon sikerül... (Egyébként szívesen fejlődnék. Ha feltöltök egy szerintem egész tűrhetően sikerült kört megmondjátok hol vagyok béna...?)
Új hozzászólás Aktív témák
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Eladó használt M2 Mac Mini - 8gb ram, 256 Gb ssd
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i9-11950H 32/1TB RTX A3000 6GB /2 Millió/
- Turtle Beach Recon 70 /// Új // Számla+Garancia
- Eladó Apple Mini 6
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest