Hirdetés
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- GTA V
- Nintendo Switch
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Nintendo Switch 2
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- PS Vita / PlayStation TV
- The Division 2 - Jövő hónapban jön a Battle for Brooklyn DLC
- Old Skies teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Creative997
őstag
válasz
Anonymus23 #1149 üzenetére
Cirka 4 hónapja nekem is ez volt a problémám. De csak az "effect type" nem jött össze, a másik igen. Amikor kijött a játék, nekem is meglett minden challenge, másodjára csak ez az egy nem. Mindent végig próbáltam de semmi, én hagytam a francba végül.
Ha igaz amit írnak fórumon, akkor végképp passzolok -
Anonymus23
veterán
Üdv!
Egy olyan gondom lenne, hogy az alábbi 2 challenget nem hajlandó beadni a játék:
Craft a bomb with every shell type
Craft one bomb from each effect typeKorábban már vagy 2x végigvittem a játékot, és akkor meg tudftam ezeket csinálni, most is azt csinálom, de mégsem adja be. Minden fajta formát és effektet megcsináltam, mindenből van (Az összes Pity Reises küldetést megcsináltam, így nálam mindent lehet most már vásárolni).
Külföldi fórumokon valami frissítésről írnak, ami után ezek nem működtek, illetve azt ott leírtak szerint is megcsináltam, de hiába nem adja be...Valaki tudna segíteni? Előre is köszönöm!
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1147 üzenetére
Jó választás, ha gondod van, gyere a topicjába, segítünk, ha tudunk.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1146 üzenetére
Szó sem lehet róla, az összes megvan, ha visszajön a VGA, akkor fel fogom rakni.
Illetve most még nem, mert most fog egy 128 GB-os Samu SSD érkezni a héten a gépbe, így semmi értelme feltelepíteni, se játszani nem tudok vele a gagyi VGA miatt (igaz most időm se lenne rá), és úgyis nemsoká újra kéne rakni a játékot, mert új oprendszer megy fel az SSD-re, mivel a jelenlegi már eléggé le van harcolva, azt nem klónozom át. -
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1145 üzenetére
Akkor ki se bontsd
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1143 üzenetére
Zsír.
Jó játékot, én vasárnap fejeztem be... a végjáték erősen áll-leejtős lesz
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1140 üzenetére
Jah, meg most jut eszembe, hogy küldték az emailt, hogy 14-én feladták végül is, ezt írták konkrétan:
Quantity: 1
Title: Assassin’s Creed Revelations: Ottoman Edition
Estimated Delivery Date: On or before 25th September
Price Each: £12.95Szóval legkésőbb holnapig meg kellene érkeznie...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1139 üzenetére
Ha ma vették le, akkor ma adták fel, valamit félreolvashattál a múlt héten. Igen, innen egy hét az reális...
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1131 üzenetére
Na mi a helyzet? Van már fejlemény?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Wizard of Oz #1136 üzenetére
Nos, végül is mindent kikapcsoltam, amit csak lehetetett:
Offline mode
Mentések achik szinkronizálása OFF
Visa SP2 kompatibilitási mód az EXE-n
Grafikai beállítások a minimumra (egy külön élmény volt, érdemes kipróbálni)Így szegről-végről sikerült átjutni a kritikus ponton (érdekes, addig más pontról indított mentéssel is lefagyott) aztán onnantól már mindent lehetett visszaállítani, ment mint a parancsolat.
Az első kilépésnél adott valami hibaüzenet párbeszédpanelt a Win7, tehát hiba lehetett akkor is, de a fentiek közül valamelyik miatt nem vágott ki az exe, hanem tovább futott.
-
DeFranco
nagyúr
Basszus, akármit csinálok lefagy. acrsp.exe működése leállt. Most már indítás után majdnem egyből... kezdek nagyon pipa lenni. Neten sem találok semmi megoldást.
-
DeFranco
nagyúr
Problémám akadt a játékkal. Az Into the Shadows küldetésnél (azt hiszem Tarikot kell kiiktatni, úgy kezdődik a mission bevezető videója, hogy Suleiman meg a nagybátyja sakkoznak) kifagy a játék. Ami a legrosszabb, hogy a mentéseimet is viszi magával, át kell rohannom a városon kb 500 egység távolságot hogy odaérjek, de ez a kisebbik gond.
Először simán lefagyott amikor mentünk volna be a janicsár bázisra (álruhában), feladatkezelőre írta, hogy az exe működése leállt, aztán újraindítva már az álruhát "adó" janicsár kiiktatásánál leállt az exe megint.
Találkozott már valaki ilyennel? Mi okozhatta? Hogyan lehetne megoldani?
A játék természetesen eredeti.
-
Bjørgersson
félisten
Érdekes, hogy külföldön ilyen olcsón adják a játékokat.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1131 üzenetére
Akkor lehet akar kedd-szerdara is nalad lesz. Majd irj hogy mik a fejlemenyek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1129 üzenetére
a) te vitted el az utolsót
b) neki kell majd állni verni az asztaltEz a baj a zavvi-val, megbízható bolt, nem vernek át de mióta megnőttek, a logisztikájuk borzasztó pocsék. A jó az, hogy nem áll náluk a pénzed.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1127 üzenetére
Igen.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1126 üzenetére
A weblap szerint "In stock", szóval nem kellene, hogy gond legyen vele, a visszaigazolás szerint: "Dispatch 17.09.", szóval ekkor postázzák, azaz Hétfőn, de majd kiderül, annyira nem sürgős, most küldöm fel gariztatni a VGA-t, az kb 1 hónap mire visszajön, vagy cserélik.
A zsét akkor vették le a kártyáról, amikor postázva lett a cuccos?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Anonymus23 #1125 üzenetére
Hát... amikor mi rendeltük, akkor gond volt a rendeléssel, először nem volt készleten, aztán beragadt a rendelés és nem látták, ügyfélszolgálattal kellett levelezni, így volt 4 hét összesen. Legjobb esetben viszont ideér 3 nap alatt. Volt már rá példa nálam is. Ezt sajnos nem lehet kiszámolni, ideér amikor ideér, de ide fog érni.
-
Anonymus23
veterán
válasz
DeFranco #1119 üzenetére
Hali!
Kösz, adtál egy jó ötletet, már meg is rendeltem ezt a verziót, ez hiányzott még az eredeti csapatból.
Az Ubin 39,999 dolcsi a digitális verzió szóval ez jóval olcsóbb itt.
Mondjuk rákerestem én is a normál verzióra, de az is 12,95 fontba kerül, akkor már mondom inkább az Ottoman-t rendeltem meg
Elvileg 17-én postázzák. Mennyi idő kb a szállítás? 2-3 hét?Mondjuk egy érdekes dolgot észrevettem:
Ha Fontban rendelem meg akkor:
12,95 * 351 = ~ 4550 Ft
Ha EUR-ban:
17,39 * 283 = ~ 4920 Ft
Azért az angolok csak ragaszkodnak a jó öreg fonthoz, így elvileg még olcsóbb is...Ja még egy:
Poén: most ugye promozzák a PES2012-t, és Ronaldo a kapucniban olyan mintha pont a AC-t reklámozná -
DeFranco
nagyúr
Egy kérdés: nem lehet valahogy automatizálni a játék indítását? Most ha az ikonra kattintok, akkor először az Uplay indul, majd katt a játékra, majd katt a play-re. Ezt nem lehetne valahogy egy gombnyomással elintézni?
Szándékom szerint integrálnám a játékot a steambe (csak a parancsikont, külső programként) hogy tudjam az új felületen használni, és ne kelljen kattintgatni.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1122 üzenetére
Persze, de sima ügy. Megbízható bolt, csak be kell írni az adatokat, és onnantól sima ügy. Nekünk annyi volt, hogy várni kellett rá pár hetet, volt egy kis kavar, de kiküldik. Ha nem küldik, nem is vonnak le pénzt.
-
Bjørgersson
félisten
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1120 üzenetére
A multit nem próbáltam, az nem érdekel, a lost archive pedig nekem nem hozta azt, amit vártam. Azt hittem, olyan lesz, mint a DaVinci disappearance, de még annál is kevesebb, gyakorlatilag majdnem egy interaktív film. Nem merem azt mondani, hogy nem éri meg, nézd meg youtube-on az első öt percét, olyan az egész, ha bejön, vedd meg.
A dobozos témát megértem, ez a sorozat nekem is dobozosan kell, pedig a 10. doboznál teljesen leszoktam róla. El sem fér.
-
Bjørgersson
félisten
válasz
DeFranco #1119 üzenetére
Na egy ilyenre benevezek a közeljövőben. Érdekes, hogy külföldről szállítással fele annyi, mint itthon szállítás nélkül..
Mindenképpen dobozosat szeretnék, más nálam nem jöhet szóba. Miért? Azt mondod még 5k-t sem ér meg a DLC-kkel együtt? Multit még úgysem próbáltam a Brotherhoodban, valamikor el kell kezdeni. Csak nehogy átmenjen mindenki az AC3-ra mire a multira kerül sor.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Bjørgersson #1118 üzenetére
Innen megjön 5k-ból szállítással: [link]
...ha mindenképp dobozos kell, de láttam már digitálisan olcsóbban is azt hiszem. Személy szerint én már nem biztos, hogy az Ottoman-t választanám, ha egyébként nem multizom.
-
Bjørgersson
félisten
Francért ilyen drága még mindig az Ottoman Edition. 10k a legolcsóbb amit találtam + 1k a szállítás.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Creative997 #1116 üzenetére
Végül is ez is egy lehetőség, lehet itt rontom el... most már azért próbálok haladni a fő szállal is, most megyek majd a romákhoz. A kincskereséssel megy el sok idő, de csábít, hogy mindig csak kicsit kell szaladni a következőért
-
Creative997
őstag
válasz
DeFranco #1115 üzenetére
Meg tudod csinálni azt, hogy először a főszálon futsz végig. Nem nagyon kellenek fullos fegyverek, mivel Ezio az AC2 óta hallhatatlan gyakorlatilag. Aztán ha az megvan, nyomhatod a mellékküldiket, feladatokat, synch-eket, amit akarsz. Amúgy szerintem a storyja rövid, ha csak azt tolod. Legalábbis rövidebb, mint az előtte lévő részek.
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Creative997 #1114 üzenetére
Amúgy sem tetszenek ezek a részek. Egyszer egyszer még jó poén, de túl sokszor sütik el... a sztoriról teljesen elvonja a figyelmet a többi gyűjtögetős stb. cucc mellett, ez így együtt sok. Kb. a tartalom felét végigjátszottam, de a sztoriban még sehol nem tartok, de nem is emlékszem, mi történt eddig. Szét van szabdalva egy kicsit, ezt "félrerendezték" úgy érzem. (természetesen emellett maga a játék szuper)
-
DeFranco
nagyúr
KEMÉNY SPOLIER:
Ez a lost archive ez ennyi? Végigszenvedtem ezt a hét fejezetet, aztán kapok egy szép zuhanást, ha meg nem tetszik, akkor szedjem össze az összes fragmentet egy alternatív befejezésért, ami egy emailből áll? Hát... ez nagyon nem tetszik, csalódott vagyok.
Az OK, hogy Lucyról megtudtuk, hogy áruló (jól értettem?) és hogy Katzmarek jó fej (a sztorit még nem játszottam végig, ne javítsatok ki, ha tévednék) és terhelt a családja, de azért egy csöppet többet vártam, tekintve hogy ez az egyetlen single DLC, és nem is olcsó...
-
Wizard of Oz
aktív tag
válasz
Wizard of Oz #1111 üzenetére
Közben rájöttem.
Amúgy ez az új uplay ki fog engem nyírni. Nem tudom, hogy a steam miatt, vagy miért, de ha át akarok lépni multiba, vagy Desmonds Journey-be, akkor egyszerűen kidob a uplayhez és semmi nem történik. Van erre valami megoldás? Nem mókás percenként indítani a játékot, hogy na talán most átvált.
-
Wizard of Oz
aktív tag
Rhodest hogy oldom fel Mediterranean Defense-ben? Gondoltam ha már úgyis multizok a Uplay pontért, akkor feloldom ezt is, játszottam is a 3 mapon (Knight's Hospital, Souk, Ippokratous), de nem akarja megadni. Illetve a Souk az night map volt, az számít?
-
-
DeFranco
nagyúr
válasz
Kvelstadt #1107 üzenetére
Na most ebből egy szót sem értettem
Amúgy már elindítottam a játékot, és látom, hogy külön menüpontban érhető el, nem úgy, mint a BH-ban a DaVinci disappearance
más:
Másnál nem volt mikroszaggatás a játékban? Nekem mint az őrült úgy szaggatott, azt hittem a hajam ledobom, olyan darabosan futott az öreg Ezio, de találtam rá megoldást. A vicc az, hogy eddig senki nem panaszkodott ilyenre, és nem is írtak rá megoldást, pedig a neten ismert.
Szóval a systemdetection.dll file-t kellett törölnöm, azóta úgy fut, mint a kisangyal. Maximális beállítások mellett. Ha valakinek mikroszaggat, akkor ez lehet egy megoldás. -
-
DeFranco
nagyúr
Sziasztok! Elnézést, hogy nem olvasok vissza, de félek a spoilerektől.
Végre megjött az Ottoman edition a zavvi-tól, most telepítem. Az lenne a kérdésem, hogy a lost archive DLC hogy fog megjelenni a történetben? Honnan ismerem meg? Mikortól lehet, és mikortól érdemes elkezdeni ezt az ágat? A legelején, a legvégén, vagy mikor?
-
BMWFan
senior tag
-
Youri
veterán
Amúgy érdekes ez a Lost Archive
-
Youri
veterán
válasz
Wizard of Oz #1099 üzenetére
Igen, meglett ez az infó, hát egy 10-12x kellett spammelni, hogy bejussak...
Új hozzászólás Aktív témák
- Subaru topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- LEGO klub
- Teljes stratégiaváltással megy neki az európai piacnak a BYD
- Riasztó topik
- Elindult a Marathon zárt alfa tesztje
- Retro teló rajongók OFF topicja
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Bomba ár! HP ProBook 6560B - i5-2GEN I 8GB I 480GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest