Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
A limuzinos videóhoz kapcsolódva ... na ott már hallatszik a hangomon hogy nem tiszta, de hát előtte megittunk 5 -en 2 X 1l üveg Jack Daniels -t
Majd táncolok egy jó csajjal és hívnak hogy menjek azonnal mert baj van, a jó csajt otthagytam kimegyek mondom "f@szos" mi a baj ? majd mondják a többiek hogy vettünk még egy üveg Whiskyt és seggíteni kéne elfogyasztani, mondanom sem kell milyen állapotban voltam na ott már KO a Remix dohányzóban ültem és azon gondolkodtam hogyan induljak el ez az az állapot amikor még magadnál vagy de a testedet már nem te irányítod !
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
w333
félisten
válasz Helltak #67932 üzenetére
Köszi és annyira azért csak nem !
(#67933) ZedMester
Esküszöm ugyan ez van velem is a piával, hihetetlen !
42 ember ? na az nem semmi az már egy kisebb Project X
Mostanában ezért vagyok én is egyre kevesebbet mert kb. olyan vagyok mint az "Igen Ember" fekszem le aludni majd csörög a telefon hogy jössz bulizni ? aha megyek 10 perc és összekapom magam !
Ez is egy ilyen este volt ... limóval mentünk bulizni !
(#67934) Quqesz
Sajnos ilyen is van
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Köszi mindenkinek, az biztos hogy csapassuk tovább !
Haverom keresztapjáék utaznak el mi pedig 2 hétre beköltözünk a családi házba ... medence, nagy zene, pia, csajok, stb. 2 hétig szerintem ki sem józanodunk !
Különben ő az akiről beszéltem (vizes hajjal) itt egy normális kép róla !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na grat hozzá ... én 1 év után tegnap este szívtam 2 szálat !
De nem lehetett bírni ami az este volt, olyan nővel voltam a Balatonban éjjféltől hajnali 3 -ig hogy ezt még én sem hiszem el, "fürödtünk" ha értitek mire célzok
Na akkor mondom a sztoryt ... haver hívott hogy van egy csaj még soha nem találkozott vele csak Faceról ismeri de elhozza őt nekem magának meg egy másik csajt, elmentünk bevásároltunk mindent ami ilyenkor kellegy Balatoni útra ... cigi, pia, szívószál, gyertya, stb. majd irány az M7 és le Siófokra !
Kb. 1 óra alatt leértünk és kerestünk egy szép nyugis és csendes partszakaszt ahová autóval is le tudunk menni a víz közelébe, mondanom sem kell milyen volt a hangulat, nagy zene, ordítás, visítás stb. majd kitaláltuk ha már itt vagyunk és ilyen jó a hangulat + a csajok már kicsit ittas állapotban voltak akkor menjünk már be a vízbe, nem kellett 2X mondani azonnal vetkőzött mindenki, meglepő de a víz melegebb volt mint a kinti hőmérséklet !
Na és utána elszabadult a pokol, haverom a csajjal akit magának hozott valamerre eltüntek és mi maradtunk ketten a vizben másik bomba csajjal akit nekem hozott, mondja nekem a csaj hogy "jaj én fázok" mondom gyere ide megmelegítelek a többit már gondolom kitaláljátok, szét marta a körmével az egész hátam és a melkasom, kb. 3 órát voltunk a vízben majd nagy nehezen kimásztunk azonnal szaladtunk az autóba és nyomtam is maximumra a fűtést annyira fáztunk, még kicsit odabújt hozzám majd jöttek valami külföldiek és odaadtak nekünk egy üveg bort
Utána lassan barátom is megérkezett az ő csajával, összenéztünk és már mindent tudtunk hogy mi volt ő is meg én is, utána szépen hazajöttünk át ültünk az én autómba mert megígértem a csajnak hogy hazaviszem, haverom pedig a másik csajt vitte haza azóta nem is beszéltem vele csak messengeren !
A trágár szavakért elnézést kérek ...
Szóval jó volt az este, jövő héten ismét megismételjünk ... ezzel csak azt szerettem volna mondani hogy mennyire kiszámíthatatlan az élet, Szombat délután még azt sem tudtam hogy ez a bomba csaj létezik aztán tessék, most kezdem érezni hogy lassan minden jóra fordul !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Na látom megint vannak események ...
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Na igen ... kell ennek még idő !
(#67723) Quqesz
Saját hálózat, évek óta ezt építik (Erdélyben már rég működik) ott pl. 10 emberből 9 -nek Digi van, Vodafone, Orange, Telekom kicsit már lecsengtek ott is !
Szerk.
Szerintetek ez megérte a 27$ -t ? 128GB -s
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Indul a Digi mobil ... vélemény ? ingyen lehet tesztelni !
-
w333
félisten
Mi ez a nagy csend ? mindenki melózik ?!
-
w333
félisten
Már újraindult ... későn vettem észre volt egy 30 perces visszaszámláló már 27 percnél tartott nyomtam is hogy újraindítás most
Tehát ha eltàvolitom a programok közül akkor nem marad utána semmi ugye ? Laptopra is elkezdte letölteni de az lassúbb lesz mert abban nincs SSD
Na készen is van ... kb. 5 perc volt újraindítás után !
Eltávolítottam a programot valamit kérdezett ... választottam hogy megfelelő volt a program eltávolítása, valami kompatibilitási dolgot ajánlott !
(#67699) kali
Jaja persze ezt tudom !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Persze én is simán eltávolítom !
Közben már látom tényleg ott van ... kemény 5MB -al !
De nem települt olyan mint egy ilyen hordozható program ami egyből indul, szóval a Program files stb. helyekre biztos hogy nem rakott be semmi fájt
Na 5 perc és már 80% ... alakul a dolog !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #67666 üzenetére
Tyűűű apukám gratulálok hozzá, hát ez brutál szép autó !
Mi ez ? ugye hogy Kia Stinger ?
Nem vagyok irigy típusú ember de most bevallom azért kicsit irigykedem
Egyszer hátha nekem is kicsit normális irányba indul el az életem, de nem panaszkodom mert ha azt nézem vannak sokkal rosszabb helyzetű emberek is !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #67654 üzenetére
Abban egyetértek hogy csak a fanatikusok fognak kitartani a Huawei mellett én mivel nem vagyok ilyen azonnal váltanék másik gyártó telefonjára mert tök szuper hogy kiállok mellettük csak -200k -al lesz kevesebb a zsebemben és ez nekem nagyon nem tetszik, a telefon van értem és nem én a telefonért !
Szóval megértem azokat is akik szabadulnának a telefontól ... én is ezt csinálnám !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na igen nekem is a Samu Qled már nem 3D
Mondjuk a másik szobában az Lg tv az 3D de nem nagyon nézzünk rajta ilyen 3D -s filmeket
Ez a 3D korszak is veget ért ugyan úgy mint a Dvd.
Vodrosjozsi
Facen láttam sokan kiírták hogy "kiállok a Huawei mellett" ami szerintem szép dolog csak kérdés hogy ők is kiállnak majd a felhasználók mellett ? arról nem is beszélve mekkora bukás ez azoknak akik 300k felett vásároltak ilyen telefont és lassan semmit sem fognak érni ... eladás pánik indúlt be sokaknál
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na majd kiderül mennyire lesz életképes a dolog, nálam a Xiaomi azzal ütötte meg a mércét hogy a csúcs telefonjaiba normális Samu Amoled kijelző van benne, normális kamera jó képfeldolgozással az anyaghasználat és az összeszerelési minőség pedig ugyan olyan jó mint mondjuk a Samu, Huawei vagy Apple, szoftveresen is kitűnő szóval maximálisan kielégít mindez fél áron ezért szeretem ezt a céget, remélem marad a jó ár/érték arány és nem szállnak el úgy mint a többi gyártók
Akku pedig brutál ... 15 óra ebből 3 óra SOT és még van 70%
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Hát nem tudom, az Android hiánya miatt sokan hátat fognak fordítani, Microsoft sem húzta sokáig
Magamból indulok ki ... én biztos nem venném meg !
Ha Xiaominak lesz egy kis esze akkor nyitni fog kicsit jobban a szolgáltatók felé is és átveszi a helyet a Huawei -től, csak fel kell építeni hozzá egy normális marketinget
Huawei pedig Android nélkül nem húzza sokáig, de szerintem megegyezzés lesz ebből még van kb. 30 napjuk
Aztán persze kiderül majd mi lesz.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Hát most az biztos hogy majd olcsón lehet majd megkapni mert ugye egymásra licitál mindenki, pár nap múlva már 100k -ért is lehet majd P30 Pro -t kapni de ne legyen igazam
Ez pontosan így van, na de majd kiderül
Lassan tényleg nem marad egy értelmes gyártó sem, megyünk vissza almázni
Azért bízom benne hogy a Xiaomi marad és lesz az új Huawei !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Hmmm ... kívancsiságtól ránéztem a HW apróra és durván megindultak a Huawei eladások
Aryon ha még lehet akkor szerintem vidd vissza a P30 Pro -t mert óriásit fogsz bukni rajta, csak jótanácsként írom ezt
Aztán ha már lenyugodtak a kedéjek újra megveszed !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Mi 9 -t fogott már valaki élőben ? kíváncsi lennék rá !
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #67546 üzenetére
(#67547) vodrosjozsi
Önkormányzat elvileg kifizeti, különben már készen is van !
-
w333
félisten
-
w333
félisten
Na újra itt vagyok ... csak megint elég sok minden történt velem
Ahogy elhagyott a barátnőm utána szinte rögtön elkezdett keresni a volt feleségem vagyis inkább panaszkodni hogy neki milyen rossz élete van, beszélgettünk személyesen is sokszor majd húsvétkor idejött nálam 1 hétre (a pasijának azt mondta hogy Erdélybe megy az anyjához) bevallom a második nap lefeküdtünk egymással és kb. úgy voltunk mint amikor még házasok voltunk, kiderült hogy nálam van majd visszament a pasijához hátha változott valami, eltelt kb. 1 hét és megint visszajött mert otthon semmi nem változott neki és a gyereknek is nagyon rossz, majd feldobtam a lehetőséget hogy ha gondolja költözzön ide és legyen a gyerekünkkel kicsit foglalkozzon vele mert elég nehéz korban van, mondtam neki nem kell hogy együtt legyünk éljünk úgy mintha lakótársak lennénk én elfogadom a kisgyerekét ... teltetek a napok a pasija itt könyörgött majd a 14 éves gyerekünk választás elé állította hogy ezt nem lehet így csinálni 1 hétig nálam 1 hétig pedig otthon válasszon a gyereked vagy a pasid, én mondtam hogy ezt jól gondolja át mert nincs több lehetőség mert elfogja veszíteni a 14 éves lányát, tegnap este már nagyon könyörgött a pasija majd megfogta magát sírva összepakolt és elment a gyerekem nagyon sírt és mondta hogy gyűlöli nem vagy anya, nem engem választasz stb. majd ahogy mentek az autóval a lányom odament és leköpte az ablakot ahol az anyja ült, én mondtam a lányomnak hogy továbbra is mellette vagyok, anyjának küldött egy búcsú üzenetet majd letiltotta azóta nem tudjuk hogy mi van vele ... ma délután hív az egyik jó barátom hogy mi van velem nem beszéltem volt csajommal mondtam hogy nem mert én elengedtem a kezét ő ezt akarta én meg már lesz*rom nem érdekel, eltelt 1-2 óra majd volt csajomtól kaptam egy ilyen üzenetet ... nem válaszolok, most már könyörögjenek ők nekem !
Eddig nem érdekelte hogy vagyok ... most hirtelen miért ? túl sok az egybeesés
Van egy olyan érzésem hogy a fülébe jutott hogy a volt feleségem itt van nálam és most kezdett el a fejéhez kapni, aztán majd volt feleségem fogja megtudni hogy a volt csajom is elkezdett keresni ő is majd a fejéhez kap, majd mindkettőnek megmondom hogy fogjátok meg egymás kezét és menjetek a p*csába ! majd jön egy harmadik aki majd megbecsül és megérdemel engem ... ennyi !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Kellemes húsvéti ünnepeket kívánok mindenkinek
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66881 üzenetére
Sajnos hogy vannak ilyen emberek ... ez a szomorú az egészben, pedig én egy nagyon normális embernek tartom magam, soha nem iszom alkoholt vagy nagyon ritkán (szülinap vagy összejövetel), nem cigizek azt is leraktam miatta (átértem ecigire több mint fél éve) nem vagyok agresszív és veszekedős fajta inkább sok mindent benyeltem a békesség miatt, soha semmivel nem bántottam meg, elmosogattam, segítettem a főzésben, bárhová kellett menni egyből ugrottam ültünk az autóba és mentünk pl. Miskolc-tapolcai barlangfürdő "ott vannak tesómék" azonnal mondtam neki pakolj és indulunk, fájt a foga éjszaka közepén ugrottam menjünk a fogászatra, munkát váltottam legyen több pénzünk, nem én vagyok a tökéletes férfi de tényleg mindent megtettem ami lehet, próbálom magam külső szemmel nézni és én is azt mondom saját magamnak hogy ezt el kell engedni mert a sok jóval nagyon visszatudnak az emberek élni ... ez van !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66858 üzenetére
Igazad van ezt tényleg el kell engedni ... de komolyan !
Ma nagyon szép idő volt és úgy voltam vele hogy ha ő nem jelentkezett akkor megpróbálom felhívni menjünk el kicsit a Margitszigetre, próbáltam hívni 20X kicsörgött de semmi megnéztem messengeren utána elérhető volt majd vártam 5 percet és újra próbáltam de nem vette fel a telefont ennyire nem volt képes, na innentől kezdve úgy vagyok vele hogy lesz@rom én nem fogom soha többé keresni ... eltelt 2 óra és írt hogy "Szia miért kerestél?" nem írok vissza mert nem is akarok és semmi értelme nincs
Biztos megkérdezte a kis klánját hogy "jaj most mit csináljak" aztán 2 óra után megkapta az engedélyt hogy kérdezze meg hogy miért kerestem, önálló gondolata nincs csak mások szavára ad, aztán majd ha ez az egész lecsillapodik majd az ismerősök is lassan eltávolodnak (minden csoda 3 napig tart), na és szerintem majd utána fog keresni de én ezek után úgy el fogom hajtani hogy azt öröm lesz nézni ... ezt érdemli de komolyan, végre kinyílt a szemem !
Nem egy kitartó ember, itt hagyott a sz@rban úgy hogy most volt apám temetése !
Szerk.
Továbblépek és keresek egy olyan lányt aki normális, kitart mellettem és megbecsül, mert ő csak azt nézte ami neki jó így utólag azt mondom hogy ő egy nagyon önző ember, semmi kompromisszumra nem volt hajlandó csak mindig az volt amit ő akar és még ezek után is neki áll feljebb ... vicc de komolyan, amennyi mindent megéltem már nem gondoltam volna hogy lesz olyan dolog ami meglepetést tud okozni és tényleg néha még mindig meglepődök !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz nrg_52 #66853 üzenetére
Igen ... ezért kellett ezt meglépnem, most ezek után vagy keresni fog vagy nem (de szerintem az utóbbi) a kérdés hogy ő rájön arra amire én rájöttem ? mert a szerelem kissé ellaposodik de amikor elment és eltelt 3-4 nap akkor jöttem rá hogy mit érzek, és ez már tényleg csak rajta múlik szvsz. ezt ő is érzi biztosan !
(#66855) nrg_52
Szerintem sem, de ha 1-2 héten belül nem jelentkezik akkor utána szerintem már ne is jelentkezzem mert ahogy telnek a napok úgy veszítem el a bizalmat !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #66816 üzenetére
Na ez gyors volt ... Mi 8 kellett volna jól mondja a kolléga !
Szerk.
Itt vagyok, csak próbálom kicsit összekaparni magam (sok volt ez most)
A leányzóval hétfőn találkoztam aztán mondtam neki hogy mit akarok természetesen nemet mondott és ezt mondta "ezt korábban kellett volna", aztán volt ott szinte minden az autó hátsó ülésén csókolózás + sírás is, majd hazavittem ahol most lakik aztán messengeren beszélgettünk de elég szűk szavú volt, majd szerdán írta hogy nagyon szenved erre írtam neki hogy vágjunk akkor bele erre jött a válasz hogy "nincs mibe belevágni" megmondom őszintén nagyon csalódott voltam és mondtam neki hogy találkozzunk azon a helyen ahol megismerkedtünk és mondja ezt a szemembe utána ezt zárjuk le, persze nemet mondott de én akkor is írtam neki hogy a megadott időben várni fogom, természetesen nem jött el és küldtem neki egy képet az üres székről "várlak" felirattal, na egyből telefonált is elkezdtünk beszélgetni ő végig sírt és mondta hogy ne haragudjak rá amiért fájdalmat okozott és nagyon sajnálja ... majd szépen elmondtam neki mindent őszintén hogy én tényleg komolyan gondoltam és az is hogy ha lerakjuk a telefont akkor én tiszteletben tartom az ő döntését és nem fogom tovább keresni, nagyon hezitált nem tudta lerakni a telefont és kifakadt magából annyira sírt majd nagy nehezen elköszönt és mégis csak lerakta ... na azóta nem kerestem és nem tudom mi van vele én megtettem mindent mégsem volt elég, innentől kezdve vagy rájön arra amire én is (nekem 3 nap kellett) magától hogy ennek tényleg vége lesz és fellobban a szerelem vagy nem és akkor soha nem is fog keresni, ez szerdán este volt azóta semmi van egy olyan érzésem hogy ennek tényleg annyi ... csak azért gondolom ezt mert mostanában nagyon sok rossz dolog van körülöttem szóval most miért lenne szerencsém ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Drakmusz #66723 üzenetére
Vannak fejlemények ... szenvedünk, ő is és én is szenvedek, tegnap este elmentem úgy hogy senkinek sem szóltam 10 órán keresztül bolyongtam az autóval össze vissza és gondolkodtam, arra kell hogy rájöjjek hogy nagyon sok mindenben én vagyok a hibás, sokat ígértem amit sajnos nem tartottam be
Ma találkozunk és a tettek mezejére lépek és megkérem a kezét azon a helyen ahol legelőször találkoztunk, rájöttem arra hogy én nagyon szeretem ezt a lányt és nem tudok nélküle élni, együtt képzelem el vele a közös jövőnket tényleg nincs mire várni már 2 éve együtt élünk de én eddig mindent csak halogattam ... ha ezt nem teszem meg akkor életem végéig bánni fogom hogy elengedtem
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz neo_xperia #66703 üzenetére
Ma volt "barátnőm" és véglegesen elvitt mindent, 2 órán át pakolászott el nem tudom mondani min mentem keresztül, azt kívánom soha senki ne tapasztalja ezt meg mert én még 34 év alatt nem éreztem ilyet, ez nekem most 1000X fájdalmasabb mint amikor a feleségem elhagyott !
A legdurvább az volt amikor ott állt az ajtóban és csak annyit mondott könnyes szemekkel "na bepakoltam mindent" átöleltem és csak annyit mondtam neki "vigyázz magadra én még mindig szeretlek" aztán elindult és ahogy láttam hogy sírva sétál lefelé a lépcsőn a szívem megszakadt ... miért kell ezt csinálni ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66686 üzenetére
Hmmm ... hát az nem jó, a Mi 8 szerencsére nem merül ilyen drasztikusan 20 perc nyomkodással talán merül max. 2-3% -t, készenlétben is jól bírja ahogy számoltam 2 óránként merül 1% -t, szóval egy éjszaka alatt durván 4-5% -t merül, szerencsére ez egyáltalán nem melegszik a legnagyobb hőmérséklet amit láttam eddig az akkustatisztikában az talán 38C fok volt !
Mondjuk barátomnak van S8+ amire most tette fel a pitét, a napokban nyomkodtam és letiltottam neki egy pár olyan alkalmazást amit nem használ és beállítottam normálisan, és igen azért óriási különbség van sebességben, pedig nekem volt sima S8 igaz nem pitével de azt én gyorsabbnak éreztem vagy ennyire hozzászoktam már a fluid rendszerhez ? ez is benne van a pakliban !
Nyomkodd a Pocot, sebességben a Mi 8 is ugyan az lesz ez egészen biztos !
Fluidság és akkuban biztosan nem lesz rá panasz !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66684 üzenetére
Ha a Poco bejön akkor a Mi 8 még jobban be fog jönni ez egészen biztos !
Ebből indulj ki !
Tulajdonképpen mire is használnád ? én mondjuk nem játszom egyik telefonomon sem de bíztos bírná ... kamerában és videóban nagyon jó (van hozzá normális Gcam) a Pixel 3XL kamera szenzor van benne, 1080p 60FPS és 4K 60FPS van, üzemidő nagyon jó, kijelző szuper, rendszer gyors nincs vele semmi gond, most így elkezdtem gondolkodni hogy mi rosszat is tudnék róla mondani és nem nagyon van ilyen, esetleg az hogy nincs vezeték nélküli töltés ami mondjuk engem nem érdekel mert S8 -al sem használtam, illetve hogy nem vízálló de az S8 -t sem vittem soha vízbe, szóval igazából én maximálisan elégedett vagyok vele a nocs is tetszik
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66681 üzenetére
Nem akarlak befolyásolni ... de ha most én vennék akkor Mi 8 !
Ugyan azt képzeld el mint a Poco F1 csak jobb házban és szebb kijelzővel
Szvsz. előbb egy Mediában fogdosd meg a telefonokat amiket kinéztél és azt válaszd amelyik neked tetszik a legjobban !
Mi 9 van amiben visszalépés pl. nincs benne OIS és +70k -al drágább szerintem sebességben is csak minimális a különbség, kijelzőbe épített ujjlenyomat nekem nem jön be, szerintem sokkal gyorsabb az arcfelismerés !
Moz a Mix 3 -t a fakó kijelző miatt adta el, mondta hogy Mi 8 -ban sokkal jobb !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Quqesz #66678 üzenetére
Jah persze ... dolgozni kell ez nem kérdés, szóval megbecsülöm !
Nagyon korrekt társaság, még a múltkorában volt egy meeting a főnökökkel is és ott is mondták hogy nekik az a céljuk hogy az emberek akik ott dolgoznak jól érezzék magukat, szóval még a telefonnyomkodás is megvan engedve, persze bizonyos határokon belül ... van normálisan felszeret étkező, földszinten és az emeleten is WC, ingyenes kávéautomata, védőital (szódavíz) és még sorolhatnám, na de hát ez a BMW egy hivatalos és normális hely !
És ami a legfontosabb hogy egyenlőként van mindenki kezelve, mindenkinek megvan a saját munkája és mindenki alkalmazkodik mindenkihez
Munkában fontossági sorrend van ... első az új autó átadás, második a demó (tesztautók), a harmadik pedig a szervizes autók ha a munkaidőbe nem fér bele akkor holnap folytatod, szóval nincs kapkodás normálisan és szépen kell dolgozni ami tetszik
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz vodrosjozsi #66674 üzenetére
Köszi ... szerencsére lányomat annyira nem érdekli hogy elment, a két év alatt ő is megtapasztalta hogy milyen nő is ez valójában, soha nem volt pótanyuka
(#66675) Intruder2k5
Sajnálom
(#66676) Quqesz
Köszönöm, én is így látom ezt az egészet ... a munka pedig szvsz. elég jó, és szerencsére a tárasság is jó szeretek ott dolgozni és legalább kicsit leköt !
Normálisan be vagyok jelentve, heti 5 nap, napi 8 óra, 1 óra ebéd ... hétvége szabad és még a pénz is sokkal jobb mint az előző helyen, kevesebbet is kell dolgozni, szóval próbálom magam megbecsülni mert a mai világban sajnos már elég nehéz normális munkahelyet találni !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Sajnos ebben van már tapasztalatom ... de nem fogom megadni neki azt az örömöt neki hogy szenvedjek miatta mert szvsz. k*rvára nem érdemli meg
Ezek után nem nézünk hátra csak is előre, van egy 14 éves lányom (aki ugye elég nehéz korban van és néha lázad) de én türelmes vagyok vele és most legalább tudok majd vele normálisan foglalkozni
Jah és legalább nem szól bele senki hogy mit vegyek a pénzemből
Próbálom kicsit poénosra fogni az egészet mert az ilyen időszakot másképp nem igazán lehet, most az mitől lenne jobb hogy magam alatt lennék és hónapokig búslakodnék miatta ? már ezt 1X átéltem és köszönöm szépen de nem kérek belőle, szóval semmivel sem lenne jobb
(#66670) Aryon87 és (#66671) nrg_52
Ugyan ez nekem is, évekig nem beszéltünk csak akkor keresett ha pénz kellet neki
Köszi, valami majd lesz !
(#66672) Intruder2k5
Hmmm sajnálom, apukád is fiatal volt még ... szintén az alkohol miatt ?
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66668 üzenetére
Sajnálom akkor te sajnos tudod milyen ez
Na de nem akarom lehúzni a topikot, valami lesz ez után is, az élet megy tovább valahogy ezt el kell fogadni hogy ez van és erőt venni, ez megerősít !
De az biztos hogy ezek után 100X is meggondolom kivel költözöm össze !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz #81524480 #66666 üzenetére
Kicsit is visszagondolva az eseményeket talán jobb is így hogy elhagyott, most mutatta ki az igazi énjét hogy milyen is valójában, pedig én soha nem árultam zsákbamacskát és mindig önmagamat adtam, lassan kezdem megérteni hogy a férje miért is hagyta el ... aki szintén egy önző ember és volt feleségem most ugyan ezt éli át amit én most, ott is szakadni fog a cérna hamarosan ezek annyira egyformák voltak mindenben !
Párom a munkán is állandóan görcsölt a Vasárnap arról szólt hogy egész nap hogy puffogot és hergelte magát hogy holnap dolgozni kell menni jaj mi lesz stb. hiába elmondtam neki hogy édeesem ez az élet rendje ... pedig Aryon87 tudja milyen jó munkája van még annakidején írtam is neki, és ő is azt mondta hogy 1000 -ből 1 ilyen van nemhogy inkább összetenné a kezét (biztos emlékszik rá) !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66663 üzenetére
Most lett volna 57 éves !
(#66664) nrg_52
Köszi, hát igen "korrekt ember" az elmúlt 1-2 nap alatt nagyon magam alatt voltam és őszintén bevallom azt is hogy vártam hátha keresni fog de nem keresett pont lesz*rja mi van velem ... ilyen egy önző ember !
És a hab a tortán hogy a közös tartalékainkat amíg ugye munkát kerestem feléltük, és annyira "korrekt" volt hogy még a fizetését is elvitte 1000 Ft nem hagyott volna itthon mikor pontosan tudja hogy 10 -én fogok fizetést kapni, apámnak pedig jövő kedden lesz a temetése ! szép ugye ?
Az anyagi részt megoldottam, szerencsére anyámra mindig számíthatok ha baj van !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz Aryon87 #66659 üzenetére
Köszi jól esik !
(#66660) leslien
Köszönöm neked is, igen ő ugyan az ... új meló igen kb. 1 hónapja van !
Új autókkal (BMW -el foglalkozom)
A szomorú az egészben hogy ugye a lányom hozzánk költözött mert kb. 30 méterre van az iskola, anyja pedig 10km -re lakik, párom nem nagyon tudta kezelni a helyzetet az utóbbi időben már csak saját magának főzött, elvárta volna azt hogy küldjem az anyjához a gyereket én pedig neki csinálja egyet, úgy hogy még anyagi lehetőségünk sem lett volna rá ... szóval igaz a közmondás "lakva ismerszik meg az ember"
(#66662) Intruder2k5
Annyira nem volt váratlan sajnos túl sok volt a pia, senkivel sem foglakozott csak az itallal már 30 éve egy cseppet sem kellett volna innia, én szerencsére nem szeretem a piát és valószínüleg azért mert láttam hogy apám végigitta az életét, nem is emlékszem már rá mikor láttam józanul !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Na itt vagyok ... elég sok minden rám szakadt mostanában és elnézést kérek mindenkitől ha egy kicsit indulatos voltam az utóbbi időkben
Melóhelyet váltottam, meghalt édesapám (kedden lesz a temetés), párom pedig akire most lenne a legnagyobb szükségem kedd reggel fogta magát és elhagyott !
Közben rájöttem hogy ő valószínűleg egy önző ember és soha senkivel sem foglalkozott csak saját magával és csak az saját érdekeit nézte, örülök neki hogy ez így 2 év után kiderült mert ilyen emberrel én nem szeretnék elkezdeni egy közös jövőt ...jelen pillanatban sajnos most ez van de majd ezt is kiheverjük valahogy !
Tudom nem ide tartozik, de kicsit jólesett kiadni magamból
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz leslien #66560 üzenetére
Nem
S8 -al is kihúztam majdnem 2 évig, a Mi 8 még csak most lesz fél éves !
Hogy őszinte legyek nem nagyon van most olyan telefon amire úgy váltanék, talán az iPhone XS de egyelőre még maradok Android vonalon, főleg hogy hetente jönnek a frissítések így nagyon tetszik ez a dolog mindig kapunk valami újdonságot
Szóval nagyon elégedett vagyok vele, jó teló ez
[ Szerkesztve ]
-
-
w333
félisten
Memóriakezelése már nagyon jó ... itt egy összehasonlítás Pixe 3 XL -el !
Régen tényleg volt rá elég sok panasz, de ezt már javították
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Persze biztosan ilyen eset is van, de normálisan beállítva mindent nem fogyaszt !
Tegnap este volt fent barátom ő az aki nemrég vásárolt egy S8+ -t a telekomtól mert lejárt a hűsége, nekem is volt S8 na de az a telefon hogy mennyire akadozott az botrány, utoljára ilyet nem is emlékszem mikor láttam, bármit csináltál vele 2-3 másodperces várakozás volt aztán nyögvenyelősen akadozva elindult, azt is hozzá kell tenni hogy szinte semmi nincs beállítva, semmi felesleges alkalmazás nincs letiltva, minden funkció be van kapcsolva Edge panel stb. és egy káosz az egész összevissza itt-ott alkalmazások ... na de ilyen is van !
Szóval ő a rendezett rendszer és minimalista felhasználó pontos ellentéte !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz trebrona #66483 üzenetére
Méghozzá a Samsung által gyártott Super Amoled kijelző van benne !
És az Apple telefonokban is Samsung Super Amoled kijelző van
-
w333
félisten
válasz nrg_52 #66477 üzenetére
Most lebuktam ... jah nem is, tényleg jól bírja !
Pedig ezelőtt 2 hónapja készenlétben sokat merült valami mindig felébresztette, Redmi Note 5 merül készenlétben nagyon valami nem hagyja aludni így merül is mint a Titanic, szerintem arra is felfogom pakolni a Global Dev Romot
RN5 akkuhasználat, látszik a grafikonon valami ébren tartja !
(#66478) Aryon87
+1 különben ha majd jön a Dark Mode na arra leszek kíváncsi hogy mennyit fogja bírni, mivel Amoled kijelző szerintem +1 óra SOT még erre rájönne
Szóval elégedett vagyok az üzemidővel, és ez sem önigazolás csak a puszta tény !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz neo_xperia #66468 üzenetére
nem értem kinek és mit akarsz bizonygatni ezekkel az összehasonlító videókkal..
Android OFF topik ... ha valami tesztet látok akkor ide beteszem, ez nem önigazolás csak erről szól a topik ugye, ahogyan Jerry bend tesztját vagy akár Magyarósi Csaba S10+ tesztjét, szóval emiatt
Én nem akarok senkit sem meggyőzni mindenkinek szíve joga eldönteni hogy mit használ, én senkit sem akarok megtéríteni mert nem áll érdekemben !
Komolyan,lesz pár unalmas percem, csokorba gyűjtöm Neked az 1-2 évvel ezelőtti kommentjeidet, amikor minden tesztben az jött ki, minden hozzászólásodban azt bizonygattad hogy az S8 mindenbe a legjobb.
Ez pontosan így volt de azt se felejtsük el hogy én mindig is odatettem azt hogy nekem a legjobb és nem globálisan nézni, azért ez nagy különbség szerintem !
Akkor is leírtam az őszinte véleményem hogy S8 -ról pont semmi értelme nincs váltani, mert nem éreztem szinte semmi különbséget a 2 telefon között
Peace !
(#66471) leslien
Na ez már becsületes kijelzőidő ... merjem berakni ide is a Mi 8 üzemidejét ?
És még véletlenül sem bizonyítási kényszer miatt, csak akkor ha valakit érdekel !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Csak ennyit bír akkuban az S10+ ? na ezen most kicsit meglepődtem !
Ekkora akkuval azért a 8 óra SOT -t tudnia kéne !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
-
w333
félisten
válasz Intruder2k5 #66432 üzenetére
(#66433) Aryon87
+1 azért nálad is megfordul már elég sok mindenen
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Szerintem mobil kamerában jelenleg ennyi a max. és 2 éve nincs fejlődés !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz neo_xperia #66425 üzenetére
Biztosan én vagyok az n*1 !
De hogy őszinte legyek én semmi mást nem olvasok tőled csak azt hogy így sz*r a kínai meg úgy sz*r a kínai telefon, mondod ezt 0 összehasonlítási alappal !
Nekem elég sok telefon megfordult már a kezemben az elmúlt időszakban jelenleg is amik vannak : Mi 8, iPhone XR, Redmi Note 5 és Mi A2 Lite ... előtte S6, S7E, S8 szóval van összehasonlítási alapom bőségesen, nem mondom azt hogy rossz a Samu de semmivel sem érzem jobbnak mint egy kínait
Önigazolás ? én erre pont magasról teszek, kérdeztek én válaszolok ... ennyi !
Kompromisszum ? 0 sőt mindenben jobb (kijelző, kamera, sebesség, támogatás)
Ezt nem vitaként írtam csak ez a véleményem, senki sem akar rábeszélni senkit a kínaira csak ezek a puszta tények, ha neked a Samu jön be akkor használd egészséggel senki sem fog elítélni érte, ugyan ezt elvárom viszonzásképp is !
(#66426) Quqesz
+1 és neked is van viszonyítási alapod, tudod melyik a jobb telefon, csak azt nem értem hogy miért baj ez ha valaki leírja ?
Én inkább legközelebb nem is írok semmit, mert mindig jönnek a támadások (sz*r a kínai tudom) szóval jobb a békesség, nem ér ennyit az egész !
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest