-
GAMEPOD.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
-
törölt tag
Hat en soha tobbet nem megyek boltba. Inkabb ehen halok. Ez nevettseges ami odakint van.
-
törölt tag
válasz Aryon87 #70224 üzenetére
Engem is felb@sz a virus. Otthon maradni nem tudok mert melozni kell. Vasarnap megyek be kiderul mi a helyzet nalunk, hogy van-e meg egyaltalan melom.
Asszonynal ugynez ki maradhat de csak fele annyit dolgozik majd.
Aki meg akar onkentesen elmehet fizetetlenre vagy felmondhat.
Haveromek zarjak be az kavezojukat. Nekik se lesz melo.
Ja es nana hogy pont most akcios egy csomo telefon ami erdekelne de nem lesz penz.
Huawei P30 es a Pro
Honor 20 Pro
Oneplus 7T
Xiaomi Mi Note 10
Pixel 4XL
Moto G8 Power
Meg mennek ki en is kirandulni es fotozni ahogy te is.
Ha nekem sem lesz melo akkor lesz gebasz. Autohitel, jelzaloghitel, szamlak, es a kislanyom. Inkabb bele sem gondolok. -
törölt tag
Ha vege lesz ennek az egesznek akkor jon meg csak a szar. A nagy kiesest be kell potolni es nem a fonokok zsebebol veszik majd ki a penzt. Szivni fogunk kemenyen.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz mentic18 #70194 üzenetére
Valahogy nekem is tele a hocipom ezzel az egesszel, hogy 3-4 boltba kell elmenni, hogy a szokasos dolgainkat ossze tudjam vadaszni ha egyaltalan sikerul. Wc papirt, kezmosot, zsepit mar egy par napja nem talalok sehol sem.
Ja meg nana, hogy most tudnek igen jo aron venni egy P30 Pro-t, de nem vehetek mert lehet holnaptol nem lesz munkank ez a szar virus miatt.
Agyrem. -
törölt tag
válasz akooos #70168 üzenetére
Itt sem jobb a helyzet.
Ami jo:
Benyo ar lent van
Kisebb forgalom az utakon
Ami nem jo:
Minden mas gyakorlatilag. Egy csomag 6os wc papirt hozhattunk csak el es ezt is a 4edik boltban talaltuk es itt is az utolsok egyike volt. Egy doboz 6os tojas, egy karton viznel tobbet nem engednek (mi nem vettunk jo nekunk a csapviz csak elottem levo csavo nem vehetett kettonel tobbet). Egy doboz zsepi max. es egy csomag pelus.
Rohej. Igy most kitartunk egy hetig kb. A sok taho aki meg raklapszamra felvasarolt mindent az el mint marci hevesen mig masiknak semmi sem jut.
Bravo emberiseg igy kell ezt. En mindig is azt mondtam megerdemelnenk ugyanazt mint a dinok. -
törölt tag
Ismet megjosolta a jovot ez a mese:
[link]
-
törölt tag
Ezekben a Huawei topikokban osztodassal szaporodnak a tul okos emberek es akkor meg finoman fogalmaztam.
-
törölt tag
válasz Aryon87 #70137 üzenetére
Ilyenkor mindig felmerul bennem, hogy embereknek honnan van hirtelen ennyi penzuk?
Hova teszik otthon ezt a sok sz@rt?
Es mi lenne ha ez a virus komolyabb lenne es total be kene zarkozni akkor fel nap alatt felvasarolni mindenki mindent?Komolyan sajnalom, hogy nem a vilag vegen elek elszigetelve mindenkitol es en sajat magam termelnek meg mindent. Internet, telefon, szamitogep nelkul. Meg boldogabb is lennek.
-
törölt tag
Ez az uj Xiaomi reklam az odlalon b@zi nagy lett.
Lassan az egesz oldal egy nagy reklam lesz es a forum lesz majd az aprobetus resz.
LoL -
törölt tag
Lattatok az uj xperia 1et. Ez az elso sony telefon ami tetszik hosszu ido utan. Egy baj lesz csak vele, az ara. Sosem szegyellik megkerni a penzt erte es nem is igen akcioz a Sony sajna.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70084 üzenetére
Ezen most mit is kell nezni?
Mas:
Nalatok nem szokott szarakodni ez a szovegmezo ahova irunk?
Nalam neha egy csomot kell varni mig tudok irni, foleg telefonon. -
törölt tag
Gyerekek ez az uj Hyndai i20 nagyon allatul nez ki. Tegnap neztem videot rola es ez elso latasra szerelem.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #70048 üzenetére
En eddig mindig minden telefont ugy vettem, hogy nekem kellett
a nagy tarhely, mert mivan ha nem lesz eleg
a sok ram, mert mivan ha keves lesz es ujratoltenek az appok
a jo kamera, mert en egy kib@aszott fotos vagyok
a gyors proci, mert gamer is vagyok...
Azt kiderult egyik sem igaz ram es egy sima olcso telefonnal is siman elvagyok.
Ugyanigy voltam mikor sim kartyat vettem. Nekem kell a sok net, mert mivan ha, azt jo ha 4 gigat elhasznalok, mert otthon wifi, melohelyen (sutyiban, mert tilos amugy) wifi.Szoval igen csak meggondolom mar mit veszek.
Persze vonzo amit tudnak ezek a draga telefonok, de ilyet venni kb. olyan lenne nekem, mintha vennek falura egy Ferrarit es max. 50-el mennek vele.
A mostani automat is nagypapa mod vezetem, foleg miota megszuletett a lanyom. Pedig neha ralepnek kicsit a gazra, de benyora nem szivesen koltenek extrat, meg trafira.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ugy nez ki Samsungnal elment mindenki esze. Kisse elszalltak az S20 arakkal, az uj Lite-oknak semmi ertelmet nem latom. Fossak magukbol a telefonokat ha kell ha nem eszetlen arazassal.
Lehet oregszek, de egyre jobban kezdem lesz@rni a flagship telefonokat, de olyannyira, hogy szerintem veszek majd egy Moto G8 Power-t azt elleszek harom napig toltes nelkul.
Azt meg feltenem sem kell, mert semmibe se kerul. -
törölt tag
válasz Weeman1 #70014 üzenetére
Ezt papoltam annak idejen, hogy nem erdemes hajtani a penzt mert ez lesz belole. Legjobb peldam, hogy nalunk is a melohelyen azok az emberek is megkapjak a fizetest honap vegen akik leszarjak a melot es nem eroltetik meg magukat.
Es ez mindenhol igy van.
Nem kell megszakadni. -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #69953 üzenetére
Kiprobaltam es maradok inkabb a mobilnezetes bongeszoben.
-
törölt tag
válasz akooos #69903 üzenetére
Nincsenek abban a helyzetben...funny vagy hallod.
Eladások jók és még mindig a top brendek közt vannak, szóval te miről beszélsz? Annyi pénze van mint a szemét. Gondolom nálad okosabb emberek vannak a cég mögött akik tudják miért vették meg. Oka volt neki. Nyilván ez nem olyan lesz megjelenéskor mint most a Google maps, ahhoz idő kell. A mostani Google maps sem így nézett ki az elején.
Ja jó tudni hogy aki megvesz valamit Google cuccok nélkül az hülye...nyilván akkor én is az vagyok aki elvan Google appok nélkül.
Nem állok be a sorba már hülye vagyok. Akkor azt meg sem említem, hogy egy social network-ön sem vagyok fent és TV-t is alig nézek azt tessék még élek.
Nem mondtam hogy konkurenciát szeretnének állítani a Google-nak, értelmezd amit írtam. Ez inkább egy alternatíva lenne. De még ha be sem jönne amcsinak meg európának attól még Kínában tarolhatnak. Laknak ott elegen és nagy ívben letojják a Google appokat. -
törölt tag
válasz akooos #69901 üzenetére
Megvehette volna az IGO-t is, vagy akár a Nokia térképét is akkor is sírt volna jó pár ember a topikban. Tipikus magyar hozzáállás ez a negativitás. Úgysem jön össze, dögöljön meg a szomszéd tehene, stb. ismerős?!
Ahogy pár értelmes ember is mondta ha beletol egy kis pénzt akkor ebből jó is kisülhet ami nagyon jót tenne az amúgy is unalmas piacnak.
Amúgy meg akar hova írom hogy van élet Google appok nélkül csak néznek. Nálam működik és nagyon kicsi kompromisszumokkal.
Én simán vennék egy Google-től mentes telefont legyen az akár Huawei csak nem azért a pofátlan árért amiért adják. -
törölt tag
Hat nem segitett. Max majd odafigyelek melyik iranybol dugom be a kabelt. Ezert vissza nem kuldom mert lehet szerviz alatt elganyolnak valami mast benne. Van meg ketto USB C ami jol mukodik.
Amugy szerintetek annak a kis pocoknek ami az aljzatban van mind a ket felenek jol kell mukodnie, hogy mukodjona csatlakozas? Vagy csak eleg az egyik, mert arra gondoltam, hogy esetleg annak a pocoknek az egyik felen levo erzekelok (nem tudom mi a hivatalos neve) mehettek szarra igy csak az egyik felet hasznalja castlakozaskor. -
törölt tag
Szerintetek hogy pucoljam ki az USB C portot?
Vettem ugye ezt a Lenovo laptopot, de az egyik USB C port eseteben csak akkor mukodnek a dolgok ha az egyik iranyba dugom be a csatlakozot. Ha forditok a dugon mar nem tortenik semmi sem.
Bele neztem a lyukba es az egyik oldalon van valami ilyen ragacsos cucc fele. Probalom ovatosan kapirgalni de nem megyek sokmindenre.
Esetleg ugy hogy valami belemartok alkoholba es talan az feloldja es ku tudom kaparni?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz Drakmusz #69783 üzenetére
Jo szinesz volt. Szerettem a filmjeit meg mikor szinkronizalt. Amugy en is valahogy igy szeretnek elmenni. Leall a sziv azt kakukk. Meg idod sincs felfogni, szenvedes sincs sok. Vagy lojenek fejbe az is eleg gyors. Nemreg neztem meg a Csernobilt na ott a tuzoltok bakker szenvedtek rendesen. Senkinek nem kivanom azt amit ateltek. Embertelen. Vagy ilyen a rak is. Volt ketto is a csaladban.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69777 üzenetére
Sosem veszek előfizetéssel telefont.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69771 üzenetére
Amúgy annyira nem lesz olcsó egyik sem lite ide vagy oda úgy olvastam a GSM aréna oldalán.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69771 üzenetére
Sosem érdekeltek a Samsung-ok de erre felfigyeltem. Az utolsó androidos samsungom a Spica volt.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69769 üzenetére
21.000 volt három évre. Egy összegben kell fizetni érte.
Hide my IP address miatt használom. Security okok miatt. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69767 üzenetére
Express VPN-t használtam jó ideig de nagyon drága bár igen gyors és megbízható.
Most Surfshark-ot használok. Meglepően jó. Kill switch aktív meg dupla szerveren vagyok fent állandóan. A sebesség is rendben van. -
törölt tag
válasz mentic18 #69761 üzenetére
Na nagyjából végeztem minden beállítással. Firefox és Brave is be van izzítva minden extension-el amik szükségesekek meg a VPN is aktív, kamera, mikrofon, location, Bluetooth kilőve. Már csak egy frankó egeret kéne vennem leszedni a torrent klienst, beállítani a password managert amivel küzdök mert nem jön össze, meg feltenni a Zorin OS-t és akkor kész minden.
-
törölt tag
Nq nekem még megjött a laptop. Fura hogy akár hányszor nyomok rá as update-re mindig feldob valamit.
Meg tojást lehetne sütni a laptopon olyan meleg amíg frissít.
Mennyi lóg...szt ki kell kapcsolni mert küldi a datát rendesen Microsoft bácsinak. Meg tele van az egész felesleges appokkal amiket törölhetek le. El leszek ezzel egy darabig. -
törölt tag
válasz aprokaroka87 #69727 üzenetére
Na akkor én nem vagyok az. Megnyugodhatok.
-
törölt tag
Na akkor menjünk lehúzni még egy laza 12 órás műszakot idén.
-
törölt tag
Egy fura kérdés. Ha neadjisten Huawei és USA nem tud megegyezni és tiltva lesznek a Google appok, attól még böngészőből működni fognak nem? Tehát simán tudok Gmail-t nézni meg akar Google maps-et böngészni csak nem appként. Vagy ott is tiltás lesz?
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69699 üzenetére
Nem tetszik a dizájn.
De amúgy nem rossz gép az sem.
Amúgy álom laptop nekem a Surface laptop 3. Nagyon tetszik a dizájn és a minőség is nagyon ott van. Csak húzós az ára nagyon. -
törölt tag
Rendeltem egy Lenovo Yoga 730S-t 270ezerért.
Remélem frankó lesz. Rég használtam már Windows-t. Kb. 10 éve.
Core i7 8th generation
16GB ram DDR3
256gb hely
13 colos full HD kijelzőYoga 930-at néztem ki de elkapkodták előlem. Szerintem meg leszek érintő kijelző nélkül is.
Csak netezés, filmnézés, zenehallgatás és torrentezés menne rajta.
Ja meg feltolnék egy Zorin OS 15.1-et. ha még tetszene akkor le is törölném a Windows-t és csak az lenne fent. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69631 üzenetére
Egyiket sem
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69624 üzenetére
Itt senki sem szereti a SW-t.
-
törölt tag
válasz nrg_52 #69619 üzenetére
Na marad Fat32. Leformaztam exFat-ba erre a Nokiam le akaja formazni, nem tetszik neki, a pixel is le akarja formazni de 20%nal megall es befagy a formazas. De ha le is van formazva Fat32-re akkor is le akarja formazni a Pixel a OnePlus pedig nem is eszleli. Ki erti ezt most komolyan.
-
törölt tag
Amugy ti mit javasoltok Fat32 vagy exFat File System-et?
Eddig Fat32-ben formaztam minden kartyam de most utananeztem es mintha az exFat jobb lenne. Itt nincs limit pl. fajl meretben meg particio meretben, nem ugy mint a Fat32-nel.
Meg tok fura, hogy a Nokia-m es a chromebookom siman felimseri a kartyat, mig a OnePlus meg sem nyekken ra, a Pixel meg formazna. Nem igazan ertem a dolgot. -
törölt tag
válasz nrg_52 #69612 üzenetére
Kulso vinyo nalam nem johet szoba. Idom tobbsegeben telefonrol vagyok es arra kulso vinyot rakotni nem jo, mert vagy tamogatja vagy sem, pedig neztem franko kulso portable SSD-ket. De tap kell nekik ami lehetne egy kulso akku de akkor az mar a hordozhatosag rovasara menne. Amugy ezek is siman beadhatjak a derekuk, meg a telefonok is, sot meg akar en is.
-
törölt tag
válasz nrg_52 #69608 üzenetére
Miert egy felhotarhely mennyire bizontsagosabb? Foleg a Google fele ahol gyakorlatilag nyitott konyv vagy nekik es minden adatod felett rendelkeznek...
trebrona: Honapok ota neztem utana a micro SD karttyaknak es 512-es meretben ez es a Pro valtozata a legjobb. Rengeteg tesztet videot olvastam, neztem. Illetve volt meg Samsung EVO Select es a Plus, Volt egy Lexar 633 is de azok lasabbak. 128-as meretben mar nem a SanDisk lenne a legjobb. 128-asban a Samsung Pro+ a legjobb a sok teszt alapjan. Azt hasznalom a DashCam-emben.
-
törölt tag
válasz Aryon87 #69604 üzenetére
A baj az, hogy nincs
1. Ctrl+A funkcio
2. De meg ha lenne is egyszerre max. 500 fajlt enged csak letolteni
Jo lett volna ha lenne olyan, hogy ki lehetne jelolni egy hetet/heteket/honapot/honapokat/evet es igy letolteni. De ez olyan buta, hogy ilyet nem lehet. Arra terveztek, hogy toltsd fel, de kiyerni mar korulmenyes.
Ha pedig a google account-omhoz megyek es ott kerem kiyeri az adataimat (csak a google photos-t pipaltam ki) akkor kaptam egy email-t linkekkel ahol le lehet tolteni. Eddig okes. Zip fajl jon le. De benne mindenfele almappakban vannak a kepek videok amikbol mire kibogaraszom megszulok. Igy inkabb 500 fajlkent toltottem le mindent. 3 oramba telt csak.
Koszi Google!
Ma elrendezem oket azt az osszes mindent letorlok a felhobol.
-
törölt tag
Soha többet Google photos-t. Ez egy nightmare letölteni az összes cuccot onnan. Mintha a Google direkt csinálta ezt volna hogy ne hogy egyszerű legyen.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69579 üzenetére
Gcam port rent van szóval nem rossz az sem.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69573 üzenetére
Meglepő de most nézem a térerő is sokkal jobb ezzel a telefonnal. Az akku meg dupla olyan jól teljesít. Durván jó kis telefon.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69573 üzenetére
Ott volt a fiókban már régóta mint egy vész telefon ilyen esetekre. Még asszony használta egy darabig amíg szervízbe nem került (cserélték a töltő csatlakozót) de egész jó kis telefon. Nem érzem lassabbak mint a 2XL, nem rosszabb a kamerája sem (GCam porttal természetesen) és akkuidőben agyonveri a 2XL-t. El leszek vele egy darabig míg kitalálom mi legyen az utód. Ilyenkor mondom azt, hogy az esetek többségében a high-end phone-ok csak overkill-nek. Legtöbb ember ki sem használja azt a tudást. Egy egyszerű középkategóriás telefon bőven ki tud szolgálni mindenkit.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69571 üzenetére
Én most egy Nokia 7Plus-al nyomom. 2XL megy eladásra.
-
törölt tag
válasz leslien #69565 üzenetére
Mi nem lehet torrentezni? Nincs torrent app a store-ban?
Most neztem videot, van ra megoldas amugy JB nelkul is.
Anno csak azert hagytam ott az iPhone-t, mert unalmas volt de nem volt semmi minosegi problemam es ez hianzyik most nagyon. Androidon volt bajom minden telefonnal, meg a parom es a rokonsagban is mindenkinek volt problema.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kövezzetek meg de megfordult a fejemben hogy hosszú idő után újra iPhone-t vennék. Pedig azt mondtam én többet nem. 🤦🏼♂️😂
-
törölt tag
válasz Aryon87 #69547 üzenetére
mi ugy vagyunk mar minden nap unneppel, hogy leszarjuk magasrol ajandekot tekintve. ha kell valami megvesszuk akkor amikor kell, nem varunk ki unnepig. egyedul a lanyomnak veszunk ajadnekot egymasnak nem. szulok, tesok nagyon tavol evek ota nem is talalkoztam veluk, anyamekkal raadasul ossze is vesztem par napja szoval nem kall aggodnunk latogatas miatt sem.
-
törölt tag
Nalunk jelen pillanatban az.
12 orazok heti harom napot. Mikor otthon vagyok 4-et akkor tud parom dolgozni 3at reszmunkaidoben napi 8 orat es marad egy napunk egyutt. Igy tudjuk megoldani, hogy valaki mindig itthon legyen a keteves lanyommal. En este 7re szoktam hazaerni mikor melozok, asszony felhetre. Szoval ide sohava nem lehet beszurni egy tanfolyamot vagy sulit. Abban az egy napba meg mindent bele kell zsufolni. Takaritas, bevasarlas, kocsimosas, funyiras, doktoridopontok meg egyebb dolgok. Baratokra vagy rokonokra nem szamithatunk, magunk vagyunk csak. Nem igen lehetunk betegek mert a szamlakat fizetni kell.
Az az igazsag penz kell ahhoz is, hogy abbol a vegen meg tobb penz legyen.
Vagy szerencse vagy haver vagy gazdag rokonsag.
Akiknek ez nem adatott meg, mint pl. nekunk az robotol es bizik abban, hogy adatik majd egy lehetoseg neki is.
Szoktak mondani, hogy also hazbol nehez felkerulni.
Ez van. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69421 üzenetére
Errol a volt statika tanarom jut eszembe, nyugodjon bekeben.
O ezt mondta:
"Na gyerekek mikor legyen akkor a temazaro?"
Mindenki mondta, hogy jovo het kedden addig meg tudunk gyakorolni.
Erre o, "Jol van akkor mindenki pakoljon el, elo egy papirral es tollal. Most lesz a temazaro. Latjatok gyerekek ma is tanultatok valamit. Ezt hivjak ugy demokracia."
-
törölt tag
Megmondom az oszintet en is hasznalok reklamblokkolot, nyilvan itt ki kellett lonom, hogy tudjak nezelodni de azert ez a lepes meglepett. Evek ota kovettem az oldalt anonimuszkent (nemreg lettem tag) es latom, mennyit valtozott az evek soran.
A kovetkezo lepes tuti biztos, hogy aki nem fogadja el a cookie-kat az sem lephet majd be.
Jo par oldal csinalja mar ezt.
Az elejen nem volt semmi reklam, aztan lett egy kicsi aztan megtobb es most meg ez.
Amugy reklam blokkolokkal sem lehet minden reklamot eltutetni rendesen vagy csak en csinaltam rosszul. Aztan a tracker-ekrol ne is beszeljunk mert az is van egy par ahol szepen le van nyomozva az ember es annyi az anonimitasnak ha nem hasznal tracker blokkolot es nincs fent TOR-on vagy valami VPN szerveren.
Ez ugyanolyan mint a game-k telefonokra. Voltak regen ingyenesek pici reklam csikkal alul es fizettel erte egyszer es eltunt a reklam. Ma mi van? Az ember kepebe nyomjak a reklamot es az x-et vagy a skip-et is olyan helyre teszik hogy 100%, hogy melle nyul az ember vagy ki sem lehet nyomni a reklamot vegig kell nezni. Egyszeri kifizetes mar alig van. Fizess elo mindenhol. Youtube ugyanez ha nem rosszabb. Ha mindenre elofizetnek ahol fent vagyok, vagy amivel jatszok, vagy amit nezek nem lenne eleg a fizum.
Nagyon rossz irany ez a tendencia.
Azt meg sem emlitem, hogy milyen szepen megemeszi a mobilnetemet a sok reklam.
Nem az oldallal van bajom, hanem az irany amerre tartunk. Ez nem fog sokaig menni senkinek sem ebben biztos vagyok. Nem ez a jo ut. Nem tudom mi lenne az de nem ez.
En nem vagdalkozok mint az elottem levo forumtag, meg nem fogok lelepni csak szomoru vagyok, hogy idaig jutottunk. -
törölt tag
Miert nincs olyan telefon amibe minden benne lenne amit szeretnek basszus kulcs.
-
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69347 üzenetére
én meg még sosem ittam kávét
-
törölt tag
válasz aprokaroka87 #69334 üzenetére
Mi9T Pro, ez csak az ára meg mérete miatt
ASUS ZenFone 6 itt csak az ára nem tetszik a Xiaomi-hoz képest. Minden másban jobb. -
törölt tag
válasz vodrosjozsi #69316 üzenetére
Inkább vegyél egy másik telót.
-
törölt tag
válasz Intruder2k5 #69312 üzenetére
itt allandoan van elet
:D -
törölt tag
milyen halott a forum ma.
barhol kerdezek semmi valasz. -
törölt tag
Nálatok is szaraxik az oldal?
-
törölt tag
Tegnap megnéztem a Snowden filmet. Igen jó kis film. Most már kezdem értékelni az olyan telefonokat amikben nincs fix előlapi kamera.
Új hozzászólás Aktív témák
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- Kedvenc zene a mai napra
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós kamerák
- MoDT alaplapok 16-magos CPU-val, a Minisforum gondozásában
- Bemutatkozik az ASUS új, belépőszintű gaming notebookja, a V16
- Háztartási gépek
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest