-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
psg5
veterán
Nohat ugy tunik virtualis masterrel nem engedi, mert toroltem ujra regisztraltam es csak azt ajanlotta fel hogy simple kartyat hozzak letre es az legyen az elsodleges es fel kellene toltenem. Ott a virtualis otp kartya is de ott nem akanlja fel az erinteses fizetest csak a virtualis simple nél.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Az lehetseges, hogy NFC-s erintesmentes fizetes simple-ben olyan beallitott kartyaval nem megy ami eleve egy virtualis Otp-s szamlahoz(kartyahoz) tartozo? Mastercard de virtualis. Most eloszor probaltam es Sparban Chess hibát ir a teminal. Simpleben nem latok semmit arra, hogy valamit kellene allitanom. Amugy Simple-vel foleg parkolasokat errol fizetem mindig.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Igen, mi 9t torott :)
Nem volt soha Pc re kotve.
Reggel megprobalom ha nem bonyolult annak a programnak a használata.
Azzal ( ha mentettem amit akartam) talán gyari beallitasokra is visszaallithatom ? Ez a felekmem hogy ugy nem szivesen viszem szervizbe napokig otthagyva hogy sok adatom rajt van.Hu ez elsore angolul igy bonyolultnak tunik nekem...
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Telefonom osszetort. Sms-eket nem mentettem automatikusan sehova viszont nagyon kellenének az sms-ek, de a kijelzoje sem jo a telefonnak így nem tudom kinyerni.
Van megoldas, hogy kinyerjem vagy másik telefonon lehivjam?F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
válasz WhiteWalker #40127 üzenetére
Igen azt tudom hogy rosszabb a minoseg, de pl amit kapok az kifogastalan.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Mi 9t telefon Messengeren kuldot, telefonnal keszitett fotokat igen rossz felbontasban kuldi. Facera toltve teljesen ok csak a messengerben. Hol allithato, hogy a legjobb minosegben kuldje?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Elnézésedet kérve, Koszonom segitsegedet!
Ami tortenik az az hogy tulajdonképpen a letöltés megtortenik de nem mentodik mappába. Magam meg tudom osztani a letoltottet es igy átteheto egy mappába azonban oda mindig downloadfile.bin neven kerul. Azonban ha atnevezem a kiterjesztest pdf re, doc-ra ( fuggoen mi volt az eredeti) akkor siman megnyitja a megfelelo app. Vagyis ha jol latom valamiert .bin tipusként memti a letoltesek.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Koszi hogy foglalkozol velem!
Biztosan valami egyszeru dolog lesz es siman lehet valamit elallitottam, de azt nem tudom mit. Solid Explorert hasznalok evek ota. Az sem talalja...jo lenne ilyen lukeség miatt ne kellene gyarira visszaallitani de tenyleg nem tudom mit allithattam el.
erre gondolsz hogy megneztem -e? Ezt igen. https://prohardver.hu/tema/android_os-t_hasznalok_szakmai_topicja/hsz_39934-39934.html
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Mi9t. Eredeti rendszer:
Ha barmit letoltok (facebookrol) nem jelenik meg a download mappaban illetve sehol nem talalom hova tolti le. Ha latom hogy letoltott rakattintok es az alabbi jon elo de onnan semmit nem enged megnyitni pedig van adobe pdf es word is. (Fajlokkal nincs baj)[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
-
-
psg5
veterán
Gmail app adattörlés mit töröl?
#39668) crock: már hogyértve szabad-e? H eltávolítom akkor a cégeset is majd újra kell beállítanom? Mondjuk pont a céges mailok a fontosabbak hogy jelezze állandóan. Ha csak arra vonatkozik a szabályozás, hogy céges a készülék. Semmi szabályozás nem céges a telefon csak a mailt használom rajt.
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Köszi!
Második ötletet értem megnéztem és nincs fiókként, illetve én a céges exchange fiókomat is gmaillel használom úgy látom exchange (gmailos levél ikonnal) fiókom van, de személyes gmail nincs. Megpróbáltam létrehozni, de azt írja hogy ezzel az email címmel már van fiók.Első részét nem értem, illetve gondolom ha nem látom ezt a fiókot nem is tudom hozzá adni.
Illetve ha rámegyek az exchange (gmailos levél ikonos) fiókra ott fiókbeállításokban tudok válogatni a gmail-os és a céges e-mailom között.
Ha váltok közöttük akkor pl beljebb lépve a cégesnél van fióknév, gmailnál nincs. Céges kiválaszthatom a szinkronizálás gyakoriságát sima gmailnál nem.ja és igen MI 9T
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Telefonfüggő vagy droid beállítás az alábbi?:
Minden újraindítás vagy kikapcsolás után elfelejti a gmail--nek beállított automatikus szinkronizálást. Bekapcsoláskor mindig jelzi, hogy állítsam be. Ezt meg lehet vele jegyeztetni?F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
az hogy lehet hogy feleseg fotoz a sajat telefonjaval, sajat google drive-ja van sajat maillal es en a sajat telefonomon a driveomban ( fenykepek kozt) egyes esetekben latom a fotoit? Ami kapocs az maximum az hogy az én e-mailom a biztonsagi masodlagos mail az ő fiokjahoz. Mi lehet a gigszer? Es nem folyamatason hanem neha.
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Telefon zsebben gyari fulbedugos fullhallgatoval hasznalom es neha valahogy megnyomom a zsebben igy vagy kihangosodik vagy leteszem a telefont. Be lehet valahogy allitani hogy ne lehessen a kijelzod aktivalni hivas alatt sem az erintokijelzovel sem az oldalso gombbal?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Azt hnnan tudom, hogy egy telefon fuggetlen-e? Sim proba nelkul is megallapithato?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok! Olyankor mi lenne ha telefon nem kapcsol be, hard resetre sem reagal es nyilvan be kellene vinni szervizbe, de olyan adatok, illetve app beallitasok (simple banki azonositok stb) van rajt? Szerviz mihez tud hozzaferni? ( ujjnyomattal vedett)
F.K.T.
-
psg5
veterán
Az ilyen és ehhez hasonló lassítja a telefont és net nélkül amúgy is működésképtelen? (mármint az app)
F.K.T.
-
psg5
veterán
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Fiam meg akarja adni a Deezer alkalmazáshoz a telefonszámát és a sim pin kódját, mert állítólag így 3 hónapig ingyenes premium Deezer használat lesz...igaz ez? Minek kell a Pin kód a Deezernek???
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Telefonnál mi az elérési útnál a gyökér?
Pc-n: C:/akarmi/akarmi telefonon mi a C: ?
F.K.T.
-
psg5
veterán
Sziasztok!
Huawei G300 telefon adott.
Instagram alkalmazást telepítettem. Elsőnek elindítás után azt mondta, hogy tegyek be egy sd kártyát (persze bent volt már) majd újraindítás után pedig, hogy tele van az sd kártya. Moat már elindul a második újraindítás után, de ha egy képen effektet készítek, akkor az ultosó előtti lépésnél (processing) lefagy és aksi kivételével tudom csak újra indítani a telefont.
Mit lehetne tenni? (instagram törlés-en kívül)F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz hodostamas #702 üzenetére
market.android.com itt angolul , telefonon keresztül magyarul használható a market?
Hogy-hogy nem egységes?
Nem mintha számítana csupán érdekel? Még a netes felület fejlesztés alatt és a telefonosra fordítottak nagyobb figyelmet?
Nem telefonon keresztül is lehet telepíteni? Vagy ott csak letölteni és átrakva a telefonra telepíteni?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
válasz hodostamas #700 üzenetére
Nah, valami ilyenre gondoltam.
Köszi!Látom beelőztél a válasszal
Közben sejtettem már, hogy csak azzal
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Marketben való vásárlásról leírás valahol? Mármint amikor nem ingyenest szeretnénk venni.
Valamint találtam több android portál-t is, melyik magyar nyelvű a leghitelesebb szerintetek?
[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
psg5
veterán
Volt aki wp7-ről tért át?
Tapasztalat a különbségről?
F.K.T.
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- IPhone X 64GB gyári független nagyon szép megkímélt állapotú