-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
válasz _ocsisajt #39740 üzenetére
Ha van fastboot és mindenáron twrp-t akarsz rá rakni, akkor előtte nyisd ki a bootloadert
fastboot oem unlock
ha egyáltalán lehet így és lefut, de mint korábban írtam, ez mindent töröl
utána mehet a
fastboot flash recovery xyz.zip
ahol xyz.zip a twrp, flashelhető, készülék specifikus fájlja[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
szimi57
őstag
válasz _ocsisajt #39740 üzenetére
Nem ismerem a típust, de egy másikat úgy sikerült éleszteni, hogy leszedtem az akksi alaplapi csatlakozóját, majd különböző sorrendekben egyszerre nyomtam a Vol le-fel plusz bekapcs gombot legalább 30 mp-ig.
[ Szerkesztve ]
A MOSOLY egy olyan vezeték nélküli kapcsolat, amely nem igényel külső áramforrást.
-
mobilizmo
addikt
válasz _ocsisajt #39738 üzenetére
Az USB hibakeresésnek is bekapcsolva kell lennie ahhoz, hogy megtalálja. Ha ez nem tette meg korábban a tulaj a fejlesztői menüben, akkor a fastboot mód nem használható szerintem ilyesmire. A HiSuite-nak viszont talán anélkül is látnia kellene. A zip-es update-hez viszont szerintem nem kell custom recovery. Pontos módját nem tudom, de elvileg az update zip fájl, ext sd kell és még valahogy elindítani, de lehet bekapcsolás után rákérdez?
[ Szerkesztve ]
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
Diokhan
addikt
válasz _ocsisajt #39736 üzenetére
Pont úgy, fastboot-al.
[Nézd meg ezt a topicot]
[meg ezt]"ADB és usb drivert telepítettem, de ott elakadtam, hogy adb devicesnél nem talál eszközt. adb shellnél is: error: no devices/emulators found" - telepítsd újra a drivereket és indítsd újra a gépet. Nekem ez segített Note8-nál. Eleinte nekem sem látta. Developer menüben engedélyezd az USB debugot, bár ha bootloop van, akkor nem fog menni. Viszont ha korábban nem volt engedélyezve, akkor nem fogja látni a gép. Ebben az esetben találni kell egy másik megoldást. Lehet tenni rá TWRP-t PC nélkül is, de ahhoz is kell a gyári recovery azt hiszem, a ZIP miatt.
[ezt is nézd meg, elvileg ha MTK procis, akkor másik driver is kell neki.]
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
Diokhan
addikt
válasz _ocsisajt #39733 üzenetére
Ha jól emlékszem ezekre a huawei telefonokra lehet telepíteni új rendszert zipből memóriakártyáról, recoveryből, nem feltétlenül kell neked ADB hozzá. Szerintem először kell rá egy custom recovery, és utána mehet az új rendszer telepítés. Olvass utána szerintem, mert sok időt meg tudsz spórolni vele.
Azt nem tudom, hogy a harmadik világháborút milyen fegyverekkel fogják megvívni, de a negyediket biztosan botokkal és kövekkel. - Albert Einstein
-
_ocsisajt
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Titokban új Ryzent kaptak a Socket AM5-ös alaplapok
- One mobilszolgáltatások
- Gumi és felni topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Opel topik
- Google Pixel topik
- Filmvilág
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Elon Musk kezébe adnák az amerikai TikTokot
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro 128GB Független/1 hónap gar./Akku 85%/p3977/